az elõzõ 307SW-ben 2 év alatt csak 4x kellett újra computer-t tölteni, vagy valamit az elektronikában bizergálni, mert mindig sípolt vinnyogott nyafogott...egyszer, mikor mentünk síelni, kb. 1 éves volt a kocsi, és valami sz*r eltört a klímában, és így konstans 30 fokot fújt az utastérbe...szerencsére Gyõr elõtt voltunk, ott van szervíz - valami hülye fogaskerék tört el, amire azt mondták, hogy "igen, ez el szokott törni 1-1.5 év után, Pesten a központi szervízben van alkatrész", aztán be lett állítva fix 22 fokra...
a 206-ban, amin tanultam, alattam tört ketté a kuplung kiemelõcsapágya. a váltója végülis oké volt, bár mondjuk anyu új Volvojához képest (mintha vajban húznád..) nagyon sz*r, de nekem tetszett...
a 406-ban, amit úgy kb. holnaptól én használok (remélem holnap már megjön a jogsim:(), de már mentem vele pár kört - sz*r a kuplung, a váltó még sz*rabb, mint a 206-ban...erõbõl kell rángatni, a rükverc a hátsó középsõ utas térdénél van (ez mondjuk nem feltétlen baj, hogy határozottan kell kapcsolni az R-t, de tényleg baromi hosszú útja van), és ennek is sípol össze-vissza az elektronikája, a központizár hülye (ha lefulladok indulásnál, -ami azért így totál kezdõként megesik egy új kocsiban...- és bent marad az index, beriaszt..), a kézifék nem fog, csak ha tényleg erõbõl betéped...mondjuk amikor olajat cserélnek a váltóba, akkor jobb szokott lenni pár napig, aztán annyi...
a 407SW-re azt mondja apu, hogy nagyon tuti, és tényleg van valami a futómûvében, mert gyönyörûen kisimít mindent, és a kanyarokat is sokkal szebb íven veszi (mondjuk állítólag ezt valami elektronika segíti, meg a szervója is érzékenyebb lett.)
szóval sok jót nem tudok azért elmondani a Peugeot-s tapasztalataimról, de:
nagyapám jó 40 éve vezet, a Moszkvics/Lada/Wartburg/Trabi-éra után másfél évtizedig egy Toyoto Corollája volt, a ferdehátú, illetve Mistubishi kisáruszállítókat hajtott - hiba nélkül, semmi gondja nem volt velük, vitte a kötelezõkre, és ennyi. utána nyugdíjazás után vett egy Citroen-t, amit 1 év múlva elcserélt 1 Toyota Corollára, annyira gyûlölte - azóta Toyotával jár, és még a régi Corolla is ott pihen a nyaralóban, a garázsban - csak az akkut kell belerakni, és pöccre indul, csak el kéne vinni mûszakiztatni. pedig már lassan 20 éves...szóval nagyapám szerint is csak a japánok tudnak autót gyártani...