Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Üdv!
non UV változata is van?

Hüm?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
köszi

akkor hozatok az öreggel (utcánk sarki autósboltos) aztán kipróbáljuk
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

GE Sportlight. És a GneralElectric nem sufnicég... 3 autónkban is 20-25%ot dobott. 2,5-4 között van egy pár. Azonos fogyasztás, más gáz, fehérebb fény.

Üdv!
non UV változata is van?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A tetves Teszves városban is kapni GE Sportlight H4 izzókat ;)
Nekem nincs gondom a lámpáimmal, de mások panaszkodnak, hogy vakítok. Jó lehet, hogy nincs jól beállítva a bal oldali...
Pedig csak sima halogének a 23 éves Passatban :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Egy gyári alufelninél sosem találsz jobbat.

http://www.autosszak...3M6MToiMiI7fQ==

[highlight] The bike way of life [/highlight]

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
GE Sportlight. És a GneralElectric nem sufnicég... 3 autónkban is 20-25%ot dobott. 2,5-4 között van egy pár. Azonos fogyasztás, más gáz, fehérebb fény.
Posted Image

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
"tuning" izzó.

Ice Blue, Arctic white, ilyesmi. Nekem bevált, látványosan jobb lett. ~4ehuf/pár
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
ha már lámpa
eddig nem volt ilyen gondom azért kérdezek

abban a qrva fusionban olyan gyenge a fényszoró hogy nekem este kifolyik a szemem akkor se látok rendesen .(más autóval nincs ilyen szal nem a látásom sérült :) ). lehet azon tuningolni valahogy ? (új autó szal vakulva nincs, tiszta a bura stb)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

spinny

spinny

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás

meg van szabva a fényszórók helyzete, csak nem veszik szigoruan a szabályozást. anno punto lökte fel a d oszlopra, fentre szerelt hátsó lámpákkal. korabeli pajerokon meg emelt hasmagasságu autokon azért vannak a lökhárítoban(sérülékeny helyen) a lámpák fontosabb részei hátul. a puntot sok sok országban, köztük itthon sem helyezhették volna forgalomba....a kamionok lámpája jo helyen van. kicsit olyan ez mint a hiányzo sárfogó mûanyag hátul. el-elmaradozott aztán most meg már eszükbe sem jut...

modosítás: 17-20"ig vannak az a8 kerekei.

A magasan lévõ hátsó lámpákkal semmi bajom, jobban látható, ha van köztetek egy másik személyautó. Csak a szembejövõ magas fényszórókkal. Bár ehhez nagyban hozzájárul, hogy egy olyan ültetett autóval közlekedem, ami nem ültetett állapotában is alacsonyabb a legtöbb autónál. :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

állítólag holnap reggel vége

Vagy nem. Mindenki bejön kocsival, nem fúj a szél, ugyanaz.
http://www.idokep.hu/?oldal=legszenny

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
meg van szabva a fényszórók helyzete, csak nem veszik szigoruan a szabályozást. anno punto lökte fel a d oszlopra, fentre szerelt hátsó lámpákkal. korabeli pajerokon meg emelt hasmagasságu autokon azért vannak a lökhárítoban(sérülékeny helyen) a lámpák fontosabb részei hátul. a puntot sok sok országban, köztük itthon sem helyezhették volna forgalomba....a kamionok lámpája jo helyen van. kicsit olyan ez mint a hiányzo sárfogó mûanyag hátul. el-elmaradozott aztán most meg már eszükbe sem jut...

modosítás: 17-20"ig vannak az a8 kerekei.

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

ja szerdán páratlan rendszámmal belvárosban /markó uca öt-hat ker/ mire számíthatok bírság ügyben?

állítólag holnap reggel vége

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

De azért a gyári xenon (és a nem xenon) is vakít egy x5/q7/tuareg (akármi nagyban), ha te nem hasonló magasan ülsz, mint õk.
Én megszabnám jogszabályban, hogy egy bizonyosnál nem lehetne magasabbra rakni a fényszórót...a kamionoké nincs olyan magasan, mint ezeké a "SUV"oké :)

Mondjuk ezzel feladnám a leckét a formatervezõknek :D

A Suzukiban, Golfban és Civicben jobban vakít a nem gyári. Sokkal.:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Gyári xenon projektorral és auto szintaszabályozással vs izzó helyére bebaxom hogy vakíccson oszt én megy ugyanúgy látok csak kékebb.

Albertfish, ha úgy érzed kicsi a 17 akkor harjá... (Én elhiszem hogy megéri, bár 1-2 komapktról már szalonba lecsereélném 16osra...)

spinny

spinny

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás
De azért a gyári xenon (és a nem xenon) is vakít egy x5/q7/tuareg (akármi nagyban), ha te nem hasonló magasan ülsz, mint õk.
Én megszabnám jogszabályban, hogy egy bizonyosnál nem lehetne magasabbra rakni a fényszórót...a kamionoké nincs olyan magasan, mint ezeké a "SUV"oké :)

Mondjuk ezzel feladnám a leckét a formatervezõknek :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Mire gondoltok amúgy gyári, és mire utángyártott szar izzó szóösszetételekkel? :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Errõl van szó kéremszépen.
"Izzócsere" ócsóért gyorsan.
Lámpacsere kompletten 100-ért, na aaazt már NEM!
Világít az kérem így is! :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

na
mi-hol szakad le,az lehet még gáz..nekem is 4cm van lejebb az autó és bizony nem minden padkához állni,utcából lehet kihajtani úgy hogy ne koccold meg az orrát...ez van
?

neeem arra gondoltam, hanem ha az amugy is 20< éves autón figyel a "sport" kipufogó, meg a faszom tudja milyen felni, faszom tudja honnan kunyizott fehér betûfestett gumma, de ha neadj' isten kereket kell cserélni, akkor a küszöböt meg beszakitja az emelõ, me' agyig el van rohadva.
szal.
azé a xenonért azért adnak egy rendes küszöböt, nem?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Nem hiába van a gyári xeon fényszórókhoz automatikus szintszabályzás. Ami azért kerül annyiba, amennyibe.
A nem gyári, a csak izzó az sufnituning, tapló dolog, mert 95%-ban vakít a gagyi szar, szoktam is nekik küldeni a refit.
Egyébként meg bebeszélik maguknak, hogy ez "kszenon ecsém" és azt hiszik hogy jobban látnak, pedig nem.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Márió: ha a mostani 5*100, vinném! ;)

Xenon: projectoros lámpát is végy hozzá!

Rendszám: 25-100e, ha jegyzõnek adja az adatod - ekkor érdemes elkezdeni alkudozni.
Ültetés, lent levõ autó: ha nincs lerakva, gond nélkül mész át mindenen.
Ha (nagyon) letetted, akkor szinte végig koncentrálnod kell, hogy mi merre - fõleg ha még peres gumit is teszel rá.
Kanyart jobban fogja, de ha ezzel nem akarsz foglalkozni, olyan helyen laksz, ahol zavaró, akkor ne eröltesd.