Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Én 2×170 W-ot használok ködlámpában. Sárgát!
Ma is szembejött valami hülyegyerek persze ködlámpával, mert a csajoknak biztos tetszik. Én is felkapcsoltam........ :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

köszönöm,sajnos ez a nagyon teli felni egy öregebb camaro ss en még teccene is,de sajnos nem olyan van.a tt féle vastag 5? küllõs teccetõs,de 17az is.

xenon egyelõre akkor pihen,próbálok valami erõsebb izzót,de kételem hogy nagy különbség lehet köztük,meg amiket már próbáltam!

"z elsõbeépítõk (OE) által beépített gyári Xenon-szettek színhõmérséklete 4300 és 5000 K között van; ez közelíti meg leginkább a napfény színhõmérsékletét (fehér fény). Az emberi szem ebben a tartományban a legérzékenyebb, tehát az ilyen színhõmérsékletû fénnyel megvilágított útszakaszt látjuk a legjobban. Éppen ezért mi is elsõsorban a 4300 és 6000 K közötti színhõmérsékletû termékeinket ajánljuk, aki azonban még exkluzívabb megjelenésre (kékebb fényre vágyik), annak természetesen lehetõsége van választani a 8000 vagy 10 000 K-s szettjeink közül. Ez esetben kissé kevésbé fog jól látni, mint a max. 6000 K-s rendszerek esetében, de a hagyományos halogén izzókkal ellátott lámpaegységekhez képest még mindig jelentõs elõnnyel bír."

ezt írják errõl lor

Tudod hova raknék ahol lehet is kamatoztatni valami a nagyobb fénybõl és nem zavaró? Ködlámpába... Persze attól is függ mennyire 'veszélyeztetett' környéken lax, én pl a Duna mellett hegy lábánál eléggé.
http://www.e46fanati...es/image012.jpg

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Az uv-s izzó megmattítja a lámpatestet. A kókuszba csak non uv mehet.

Nemtok róla hogy uv-s lenne. De mivel általában mûanyag a búra csaknem az...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
köszönöm,sajnos ez a nagyon teli felni egy öregebb camaro ss en még teccene is,de sajnos nem olyan van.a tt féle vastag 5? küllõs teccetõs,de 17az is.

xenon egyelõre akkor pihen,próbálok valami erõsebb izzót,de kételem hogy nagy különbség lehet köztük,meg amiket már próbáltam!

"z elsõbeépítõk (OE) által beépített gyári Xenon-szettek színhõmérséklete 4300 és 5000 K között van; ez közelíti meg leginkább a napfény színhõmérsékletét (fehér fény). Az emberi szem ebben a tartományban a legérzékenyebb, tehát az ilyen színhõmérsékletû fénnyel megvilágított útszakaszt látjuk a legjobban. Éppen ezért mi is elsõsorban a 4300 és 6000 K közötti színhõmérsékletû termékeinket ajánljuk, aki azonban még exkluzívabb megjelenésre (kékebb fényre vágyik), annak természetesen lehetõsége van választani a 8000 vagy 10 000 K-s szettjeink közül. Ez esetben kissé kevésbé fog jól látni, mint a max. 6000 K-s rendszerek esetében, de a hagyományos halogén izzókkal ellátott lámpaegységekhez képest még mindig jelentõs elõnnyel bír."

ezt írják errõl lor

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Andris, így már érthetõ lett :)
Mûszakihoz adatlap van esetleg valakinek? Jövõ hónapban viszem a kocsit és megnézném mennyit változott 2 év óta.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

téves

Ezt most mire írtad?

-=B.B.B.=-

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
téves

mod
BBB
elõbb írtam ide valamit, amire választ találtam a google-ben :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Hüm?

Az uv-s izzó megmattítja a lámpatestet. A kókuszba csak non uv mehet.

-=B.B.B.=-

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem kell epiteni lampat, mjad megcsinaljak masok.
en arulnek pl 10-15W koruli hid-et az kb pariba van az 50W-os halogennel

/nemtom mivel adjak el a skacoknak a hid szetteket
de en a jobb hatasfokot emelnem ki elsokent/

a szinhomerseklet hatasat passzolom
utana kene olvasni mit lat jobban az emberi szem.

nemtom tik hogy vagytok vele, de az optikas lampat nem tartom fontosnak a hidhez.
/nyilvan kicsit mas kepet fog vetiteni mert a hid tenyleg pontszeru fenyforras/
de egy 300ft-os fenyszoro allitast igen!
az automata szint allitas is olyan dolog, hogy halogen is vakit ha billeg az auto nem csak hid.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Neked valo :-)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
http://cgi.ebay.co.u...2|39:1|240:1318

:love:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
szerintem meg ez:
http://www.amber-per...12006012614.jpg

mazda rx7 alatt
fekete ablakfóliákkal. piros féknyergekkel, felfele nyíló ajtókkal.
meg minden...:)
de rx7 mindenképpen, mégha lada felni van rajta, akkor is.

a ferrari meg akármennyire szép és jó...kihagyom:)

Izomtéridõninja-geológus!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

azért elfogadnád, nem?

nem tudnam hova tenni :)

de akkoris olyan kis satnya. meg az elso szarny ronda, a hatso meg ruuuusnya.

nalam most a kedvenc az a kombinazio, hogy paratlan agu felni [5 vagy 7] matt fekete, piros vagy narancssarga szegellyel. nyami

Feltöltött kép

mondjuk ez egy Volk, ami nem olcso, [es akarhogy nezem 6 agu:D ]de vannak megfizethetobb verziok is. persze nem minden alatt nez ki jol.

ez a W12 audi felni nekem egyaltalan nem bejovos :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
albertfish!
régi a8 w12 gyári felnije, 18"-os, 225/45 volt a gyári gumi rajta asszem.
http://www.hyts.hu/h...di_a8()1_x7.jpg

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
azért elfogadnád, nem?:)
olyan mint egy játékótó.

Izomtéridõninja-geológus!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ferrari F60-at lattuk?

szerintem gagyi. :(
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
köszi!
Autist Team:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Papíron erre is 50-60%al nagyobb fényerõt írnak, amit szemre látsz azt mondom 20-25%. Sztem 2-3 ezret megér. És tompítottnál azon a pár méteren belüa xenonnal sem látsz jobban mint pl ezzel.

Sportlight. A Sportlight a Bluelight/superblue és megalight 'keresztezésébõl' született. Fehér fénye van, a kékeset nem szeretem.
A fehérebb fény miatt Sportlight szerintem, fényerejük hasonló. Elvileg jégfehér; annyira azért nem hidegfehér, de kellemesebb, picikét talán kontrasztosabb mint a hagyományos. Egyébként megalight nem is nagyon van már mert a sportlight az utódj ha jól tudom.

A felnis linknél az utángyártott a sûrûküllõs vagy a gyári?
Az S8 felnije az pofás is meg minõségi is...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Pite: és amúgy ez a sportlight vagy a megalight jobb szerinted?

gondolom a sportlightnak "kékebb" fénye van, elõny vagy hátrány?
Autist Team:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na hát ez jó..akkor marad ez..vagy tényleg a látásom romlott..elõfordulhat!

felnis linket köszi,bármit csak ne azt a sûrûküllõs rettenetet :D

kersek de gyáriban nem találok nagyobbat..na mindegy

thez,mérek egyet reggel,szerdán Tied is ha kell

szal próbáljak rá erre a GE izzóra? jobb mint ezek " H1 RU948 Ultra Xenon halogén fényszóróizzó 12V,55W, normál izzónál 60%-kal nagyobb fényerõ,színhõmérséklet 3000 kelvin." gyártótúl függetlenül /nyilván nem noname/

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!