Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Ilyen nincs is amúgy... Nem?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Akik már régóta járnek ótóval, azoktól kérdezném, hogy rendõrök mennyire veszik komolyan azt a szabályt itthon, vagy akárhol máshol, hogy jogsi megszerzésétõl számított elsõ két évben nem vezethetsz külföldön?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

vagy túlmotorizált ? :)

azért egy kókuszba nemá ne legyen elég egy 1,6-os motor.

csak azert mondod ezt mert ezt szoktuk meg. ausztriatol balra probald mar el barkinek elmagyarazni hogy az astraba 1.2-es motort rakni az jo otlet. meg az 1.4-esre is csak huledeznek.

havernak 1.6-os poloja van, nagyon gyakori az 1.8-as 2.0-as astra, focus golf stb.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ph 5.5-nek meg kell felelnie az autonak
nemreg magyarazott emiatt rendor
letort a keret hat betoltam ablak moge amig nem furom fel ismet ott legyen
de ott sem tetszett nekik mer nem letja a trafi
persze siman latni csak nem elol volt meg persze el is engedett csak jatszott kicsit.
mer ha mar zero tolerancia van akkor nem am bunozoket fogdosson el hanem velem szorakozzon

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Max a forgalmidba kerülhet :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kész az autó :) szép lett:D

rendszám ha nincs elöl az gond?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

A motor kérdésre egyértelmûen a piac a válasz. Erre van itthon igény. Adott pénzbõl minél nagyobb bódé, a motor, és a felszereltség rovására. Ha mégis megvan a pénz, akkor viszont gyakran dízel... :) Ezért ritka a rendesen motorizált nagyobb bódés gép benzines verzióban.

vagy túlmotorizált ? :)

azért egy kókuszba nemá ne legyen elég egy 1,6-os motor.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
az opel ismerõstõl va és olcsón,plusz jó kapcsolatai vannak a tulajnak,és jó állapotban is van...neki konkrétan nem nagyon volt vele semmi baja,nem kellett vele sokat szervízbe járni.

nem sportautónak veszem.ha nem kapom ezt az ajánlatot,akkor valószínûleg egy 86os vagy 87es toyota starletet veszek,de így alakult...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
A motor kérdésre egyértelmûen a piac a válasz. Erre van itthon igény. Adott pénzbõl minél nagyobb bódé, a motor, és a felszereltség rovására. Ha mégis megvan a pénz, akkor viszont gyakran dízel... :) Ezért ritka a rendesen motorizált nagyobb bódés gép benzines verzióban.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
a hét közepén én is lemostam a kocsit a sok dzsuva miatt, erre látom hogy valaki meghúzta a hátsó lökös sarkát, biztos nem tudott be/ki állni mögém :( az isten barma, imádom a pesti autókázást, nem mondom hogy otthon nem fordulna elõ, de a nagyszámok törvénye alapján itt több a hülye/béna vagy csak leszarja alak :(

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

1.4,1.6,1.8,2.0,2.0
St 170 othengeres turbomotor,ismerosnek ez 252 Le
Mennyi benzinmotort szeretnel meg?

igaz, nem pontosan fogalmaztam. mi 2mihály körüli második generációs kombi fókát keresünk, benzinest. 1.6osnál nagyobbat még nem sikerült találni. de ha ár limit nincs, akkor is elég ritka nagyobb benzinmotorral találni...ugyan ez a baj az octaviakkal.

Magoo sosem hibás, csak nagyon balszerencsés.

he?
én még sosem törtem autót, mind az 5ször apámnál tört ;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

nálunk meg nem lehet normális benzin motorral focust találni.

1.4,1.6,1.8,2.0,2.0
St 170 othengeres turbomotor,ismerosnek ez 252 Le
Mennyi benzinmotort szeretnel meg?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
meghiztal lord?

ferrarik lambok es egyebeknek nem azert van nagy legellenallasi egyutthatojuk /igy legellenallasuk is/
mert nem szamit a fogyasztas.
hanem mert ha nem lennenek kialakitva kulonbozo leszorito/leszivo erot kellto feluletek
akkor leesne a picsaba az utrol.
ugye konigsegg teszt top gearben majd hirtelen modositas rajta /felkerult egy kis szarnyacska hatulra/

opel akarmi meg sportautonak mutatkozik de nem az
epp ezert szet van kenve a szaja mindnek.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
most elképzelem, hogy LL 65 kilóval önbiráskodik. mwhhahaa :peace2:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

a sokasodásra

ilyen polirozással eltüntethetõ karcok voltak nekem is de azokat is jórészt én csináltam

Hát pl a bal hátsó sárvédõn elég hosszan volt egy "átlagos" karc. Sima, polírral eltüntethetõ...
Egyiknap megyek az autóhoz és a karc "nyomvályújában" aranyosan megkaparva valamivel, úgy hogy az már polírral nem jön ki. alatta meg ilyen ütõdések, szintén festék leverõdéssel.

Valakinek nem tetszik a pofám, vagy tudom is én.. Csak könyörgöm, ne lássak meg ilyet... Csúnya önbíráskodás lenne.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Magoo sosem hibás, csak nagyon balszerencsés. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

valóban..

öö mire gondolsz Tigris? rosszul fogalmaztam? "amióta megvettem tele van karcokkal és egyre csak "sokasodik""

a sokasodásra

ilyen polirozással eltüntethetõ karcok voltak nekem is de azokat is jórészt én csináltam

meg amihez lakatos kell azt is (seatnak kicsit nagyobb svunggal nekidöltem, behorpadt a sárvédõ, ilyenek).

tehát az volt a kérdés hogy "okoztak"

ezek szerint szerencsés vagyok...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tigger, simán lehet sajnos.
Egyszer még az Opellal mentem suliba.
2 elõadás, mire megyek ki, valaki nekiment.
2 elemet meghúzott, hátsó lámpát kitörte és persze lelépett.
Remélem azóta megátkozták valami álmoskönyvbõl a buzit... :)

Azért 25 picit sok, nem?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

tipikus... :wallbange

azt hogy csinálod ?

nekem az összes autómon ilyen jellgûek csak általam gyártottak voltak.

Ma nem vagyok jó szövegértésbõl. Beavattok? :)

Itthon 25e egy elem fényezése. Rendes munkával (igen, én is tudok embert aki ennyibõl autót fúj, de most nem ez a kérdés) + gitt, + hegesztés.

Ennyibõl bontóban lehet keresni hozzávaló ajtót, amit még otthon is ki tud cserélni.

Nem szeretnék kinti áron fényeztetni, és lakatolni, okkal dobják ki a koccos autókat is ott, olyanokat, amiket itthon karcmentesként árulnak!

Fõleg az ottani TK-s autó árak mellett. (bár ahogy látom, két külön országról beszélünk... Vagy mi az olcsóbb végét látjuk csak itthonról :-))

Fontold meg

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
van ilyen mobil alufelni es karosszeria javito tema, majd hetfon felhivom oket es megtudjuk mi mennyi.

azert remelhetoleg nem lesz egy komplett ajto ara. foleg az itteni alkatresz-arakat nezve...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F