tény, hogy egy csomó embert nem érdekli milyen motor van az autójába. ezért fogynak az 1.4es octáviák, 1.6os passatok, vectrát, avensisek stb.
szerintem ilyen téren, hogy min spórljunk, alapvetõen kétféle ember van autóvásárlásnál:
1. nagyobb, jobban felszerelt autó, de gyenge motorral - mert úgyse siet a kissrácokkal hátul, mert fõleg városban használja, mert nem fogyaszt annyit, de mégis csak kényelmes és biztonságos, stb...
2. kisebb autót vesz, jól motorizálva, átlagosan felszerelve, mert haladni akar...
szerintem itt nálunk inkább az elsõ csoport a jellemzõ az átlagemberre (a nagyobb motor többet eszik, drágább, és akkor már inkább a kényelem, az extrák legyenek meg...) , ha adott keretbõl vásárol családi autót. inkább ne menjen annyira, de legyen kényelmes - ezért van az ilyen autóknak itt nálunk piaca...szerintem.

anyu C30-a gyakorlatilag Focus-klón, motorizáltságra, áttételezésre, futómûre, stb...az 1.6os 100 lovas benzines motor városba tökéletes, autópályán azért 2 fõvel (~1300 kg), 140nél már azért kell neki taposni, de a 120at gond nélkül tartja, nem kell sietni elven...szóval a szabályokat betartó, átlagos közlekedésre tökéletes tud lenni.
mondjuk a fõutakon, országutakon dinamikus haladásra tényleg kevés tud lenni az a 100 ló, ott már azért meg kell fontolni, hogy mikor megy ki elõzni az ember 90-100nál...