Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szopo
Totalcar - Magazin - Lámpákkal szivatja Európát a VW

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
és pont elég ha 2m-rel számolja el a féktávot :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát ezt a 150m-t a mobilba épített GPS produkálja erõsen beárnyékolt részeken. De kézi GPS is produkál ilyet simán extrém esetekben. Ha nem lát elég mûholdat, illetve nagyon szûk szögben látszódnak csak, akkor nem lesz annyira pontos a helymeghatározás. Navigációhoz elegendõ az ~50m-en belüli pontosság, mert a legtöbb szoftver ráhúzza a pontot a legközelebbi út tengelyére. Viszont balesetmegelõzéshez a 10m nem elegendõ.
Pécsen például rendszerint a észak-déli irányultságú utakon sokkal nagyobb a pontosság, mint a kelet-nyugati irányú utakon.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Házak között meg ugrál simán a GPS párszáz métert, szóval nagyon nem erre való a rendszer...
(na jó nem olyan nagyon sokat, de ha mondjuk 150m-es a pontossága, akkor elvileg 300 méteren belül akárhol lehetsz. Városban az meg elég sok...)

Nem tudom milyen Gps-t használsz az enyém általában 3-12m között van pontosságban egyszer volt Münchenben magas toronyházak közt szûk utcában 19m ez azért durván nem 150m, és ez már 3 éves darab.
Garmin 205 azaz még csak nem is csúcs modell.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Házak között meg ugrál simán a GPS párszáz métert, szóval nagyon nem erre való a rendszer...
(na jó nem olyan nagyon sokat, de ha mondjuk 150m-es a pontossága, akkor elvileg 300 méteren belül akárhol lehetsz. Városban az meg elég sok...)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Ja aztán meg ott vagy a keresztezõdés közepén és csatt. Szerintem ezek a gps-es információn alapuló dolgok már enyhén túlzások. Aztán kap egy vírust a rendszer és nekivisz egy házfalnak. Ez a "Car-to-x " is szép és jó, de ehhez minden kocsiban kéne lennie ilyennek...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Totalcar - Magazin - Nagytestvér-készülékek a BMW-tõl

Ez érdekes szitukat eredményezhet, ha mondjuk úgy látom, hogy nyélen még átférek, lökök egy kettõt, aztán parketta, az automatika meg nyom egy satut a keresztezõdésben. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
2011 SIC CLUB CHALLENGE | Flickr - Photo Sharing!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
YouTube - Lexus LS 600h acceleration 0-260 km/h Hybrid

ugyanaz a vége mint a többinek.

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
jut eszembe, az ilyen cvt-váltóknak is van valami vége, vagy (sarkítás következik) akár letehetném 200nál alapjáratra?

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
cvt váltó. olyan, mint a robogóé: megnyomod és felbõg, aztán a legnyagobb teljesítményszinten tartv a motort, az áttétel variálásával gyorsít

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Csak vigyázz, mert nekem pl egy utólagos õskori kihangosító miatt, ami már nincs is a kocsiba, úgy volt kötve, hogy az egész rádió áram alatt maradt, aztán az új fejegység meg szépen cumizta az akksit, én meg azt hittem, az önindító döglõdik fél éve. Aztán kb semmi pénzér átkötötték.

Tegnap sétáltam a boltba, jött szembe egy hófehér Prius, nagy, HYBRID meg ilyen olyan keveset fogyaszt feliratokkal az oldalan, semmi hangja nem volt, gondolom épp az elektronok tolták. Hazafelé meg hallom hogy valami állat megint versenypályának a zuccánk', hátranézek, erre ugyan az a prius kb üveghangon pörgetve siet nagyon valahová:D:D így már kicsit illúzióromboló volt :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ha cserelik mond meg kine hagyjak
bar ez szerintem alap, hogy bekotik vagy ha nincs huznak egyet a gyujtas kapcsolorol

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
valami ilyenre tippeltem volna. villanyszerelo lesz belole, en nem barkacsolok. most lesz fejegyseg cserelve de akkor ezek szerint azzal is ugyanez lesz. koszi mindenkinek a segitseget :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
inkább vidd rögtön amperbácsihoz. nem móka, ha valami rossz vezetéket vágsz el. de az is lehet, hogy ha kihúzod a rádiót, hátul meg kell cserélni két vezetéket (piros-piros, sárga-sárgáról -> piros-sárga 2x pl) vagy összedugni olyat, ami eddig nem volt

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
12v stabil amdzag kell a radionak
tipus alapjan keress ra hol van mivel van jelolve aztan keress alul egy 12v-ot gyujtas nelkul is ado darutot
a kettot kosd ossze, vagy vidd villamossagishoz

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

az miert van hogy a radio "elfelejti" a beallitott allomasokat? addig megy amig rajta van a gyujtas, de ha kiveszem a kulcsot, es aztan ujra inditom az autot akkor nincs elmentve egy allomas se.

ez a radio baja vagy az autoe?

össze kell kötni két vezetéket, hogy kapjon a "memóriakábel" áramot.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az miert van hogy a radio "elfelejti" a beallitott allomasokat? addig megy amig rajta van a gyujtas, de ha kiveszem a kulcsot, es aztan ujra inditom az autot akkor nincs elmentve egy allomas se.

ez a radio baja vagy az autoe?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
:D kb.. de ha kamuznak is, lehet, hogy gyanút fogunk