Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Végre sikerült beújítanom a hõn áhított nagy felniket :)
Most már Str*ci lett a kocsi:D
kép2
Ráültetni sajnos necces lenne, mert a kipuff, ahol kijön a motorból(4 csõ csatlakozik össze, leömlõ, vagy kipuf.csonk, nemtudom a nevét :D) az alaphangon max 10centire van a talajtól :(
Na, szép-e lett? Nekem bejönnek a felnik nagyon :)
(ugyanitt 185/60 r14 alufelni szett eladó)

a vöröskereszt+monszter+nemtommi_a_vezetõ_oldali_ajtón matricaszettel nagyon kiadja. :)

a felni amúgy jó. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
irj H.Zolinak

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
vettem meg anno az astrahoz legszuro betetet [utangyarotott] meg olajszurot [original GM] meg 4 gyujtogyertyat [Bosch Super4]

mar felraktam oket 2szer eBay-re de nem kellenek senkinek. az auto 1.6 8V volt 1999-es evjarat. Ha valakinek kellenek ezek a cuccok, akkor a postakoltseg fejeben megkapja.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

nem holnap lesz, bringa-project után meglátjuk meddig lehet nyújtózni. meg "csak" 2ezres turbós: ) amivel szemezek. úgy érzem, amíg volvora nem telik, addig autóm nem lesz. és CSAK kombi. najó.. 240esbõl elfogadnék egy d6os sedant is..: )

hehe, pajti egyezik az ízlésünk, ha egyszer rámszakad sok pénz építek pályaautót nem is akármilyet, pont ilyet:
Group A Volvo Specs
:)

vettem két új lengéscsillapítót elõre az astrába, fasza gázos sasch jövõ héten bepakoljuk és remélhetõleg megszûnik a hintaparipa feeling :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Végre sikerült beújítanom a hõn áhított nagy felniket :)
Most már Str*ci lett a kocsi:D
kép2
Ráültetni sajnos necces lenne, mert a kipuff, ahol kijön a motorból(4 csõ csatlakozik össze, leömlõ, vagy kipuf.csonk, nemtudom a nevét :D) az alaphangon max 10centire van a talajtól :(
Na, szép-e lett? Nekem bejönnek a felnik nagyon :)
(ugyanitt 185/60 r14 alufelni szett eladó)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

jah.
roncsoknál a kiló eltûnik így is, úgyis
most vizsgáztattam, azt mondta a szerelõ, hogy átmenne így ahogy van
de ha már horog, új hátsó erõsebb rugók,telók elõl hátul, kisfaszom gumik, télen megszórt lámpa helyett új...
pont kilót kért a szerelõ arc.

Gabikám örülj hogy mindezt nem bringára kérted akkor mennyi lett volna?:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jah.
roncsoknál a kiló eltûnik így is, úgyis
most vizsgáztattam, azt mondta a szerelõ, hogy átmenne így ahogy van
de ha már horog, új hátsó erõsebb rugók,telók elõl hátul, kisfaszom gumik, télen megszórt lámpa helyett új...
pont kilót kért a szerelõ arc.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

sajna nem.
-ha fel van rakva, kell egy visszajelzõ lámpa a mûszerfalba..illetve új forgalmit kell kérned, mert beírják, hogy 300kg/750kg?? féknélkül/fékkel vontathatsz /~6700Ft/ Én is kérdeztem, azt mondta KF-es ismi, hogy "vontatásra alkalmatlan" állapotba kell hozni/le kell venni a fejet,ha bontható, mert hülyére kefélnek miatta, ha elkapnak ,olyan, mintha mûszaki nélkül krúzolnál
-új mûszaki vizsga /alaphangon asszem 20E/
-az ára a horognak /én bontóból boltoltam gyári faszányos állapotút nyócé' /golfII/
ha ott veszed, illetve bárhol, mindenképpen adjanak tanúsítványt róla!!! /amin szerepel, a sorszáma, illetve, a beépíthetõség.../ez fontos, kérik a mûszakin, ha addig nem volt, asszem.
köteg, csatlakozó sztem legyen új, az már nem veszélyes ár ~3e
szaki azt mondta, inkább fasza áll. bontott gyári horog, mint a fröcskölve hegesztett kisipari faszom, ált. hülyére szopják magukat a nem igazán passzoló furatok stb-k miatt
-ja, kell kivágott, zöld teniszlabda is :-)
Szal, ha nem mostanság akarsz mûszakizni, érdemes várni, mert amugy horror.

Most mûszakiztatnám a nyáron. akkor lenne egyben a móka. Lassan érik a vezérmûszíj+ kellékei csere, meg a csillapítókat nem tudom átengedik-e, + vonóhorog + mûszaki egyben nem biztos h menni fog, mert már simán kilóba szaladgálunk ha nem kettõbe :D

A bontóban tudnak adni mûbizonylatot?
Állítólag van itt borsodban valami vizsgabázis ahol ingyen végigviszik a vizsgasoron a gépet és megmondják átmenne-e élesben. Csak nehogy azt mondják alkalmatlan és a forgalmi bukta :D

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Nekem van egy Peugeot 406-ról leszedett vonóhorgom ha érdekel valakit.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
nem holnap lesz, bringa-project után meglátjuk meddig lehet nyújtózni. meg "csak" 2ezres turbós: ) amivel szemezek. úgy érzem, amíg volvora nem telik, addig autóm nem lesz. és CSAK kombi. najó.. 240esbõl elfogadnék egy d6os sedant is..: )

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

szarakszik aksim lehet egy savcserevel megoldanam.
erdemes ezzel szopni? mostani egy banner kb 3-4 eves
vagy inkabb vegyek uj?

vkinek vmi kapcsolat? pl exide cumohoz

itt a legolcsóbb az exxide a neten: Exide Premium 12V 60Ah/600EN EA602 - Minõségi Akkumulátorok Diszkont Áron

klimát mivel érdemes tisztitani?bekapcsoláskor állot dohos szag jön belõle...szürõ csere megvolt, klimatisztitoval érdemes fujkálni?tönkre tehet valamit? vagy szétkellene szedni az egész csörendszert? 2004es toyota corolla d4d-rõl van szó

9900-ért csináltak az automaxnál újpesten nekem most hétvégén tisztítást, töltést, gombátlanítást, nyomástesztet, meg a kutyafülét. 40 perc volt, megvárható. elõtte vettem én is ilyen utastérbe való spray-t, de lósz*rt se ér. max a gégecsövesek.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sajna nem.
-ha fel van rakva, kell egy visszajelzõ lámpa a mûszerfalba..illetve új forgalmit kell kérned, mert beírják, hogy 300kg/750kg?? féknélkül/fékkel vontathatsz /~6700Ft/ Én is kérdeztem, azt mondta KF-es ismi, hogy "vontatásra alkalmatlan" állapotba kell hozni/le kell venni a fejet,ha bontható, mert hülyére kefélnek miatta, ha elkapnak ,olyan, mintha mûszaki nélkül krúzolnál
-új mûszaki vizsga /alaphangon asszem 20E/
-az ára a horognak /én bontóból boltoltam gyári faszányos állapotút nyócé' /golfII/
ha ott veszed, illetve bárhol, mindenképpen adjanak tanúsítványt róla!!! /amin szerepel, a sorszáma, illetve, a beépíthetõség.../ez fontos, kérik a mûszakin, ha addig nem volt, asszem.
köteg, csatlakozó sztem legyen új, az már nem veszélyes ár ~3e
szaki azt mondta, inkább fasza áll. bontott gyári horog, mint a fröcskölve hegesztett kisipari faszom, ált. hülyére szopják magukat a nem igazán passzoló furatok stb-k miatt
-ja, kell kivágott, zöld teniszlabda is :-)

Szal, ha nem mostanság akarsz mûszakizni, érdemes várni, mert amugy horror.

óóó,baz.
940es kombi.
AZ AUTÓ, sztem.
imádni fogod.
átíratni fõleg. :-)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

én meg a csótányomra vonóhorgot: 1990 Toyota Corolla E11 5 ajtós ferde. bótba 36-ra mondanak gyárit tyúkbéllel. valakinek olcsósító tippje?

Másik kérdés: ajogász após kitalálta h csak akkor kell hivatalos papír róla ha vontatni is akarnék. Ha pl. bringaszállításra használom akkor nem.

Én két éve rakattam föl (Avensis) az olcsóbb horgot, mondván nincs mit elbaszni rajta. Nem lehetett úgy felrakni, hogy a kaszniban is elférjen és kipufogó se kocogjon hozzá. Ezt megoldotta a szervíz, de most pedig elkezdett rohadni mindenhol. Leszedem és vihetem festõhöz. :S

Papír nélkül nem lehet a kocsin horog. Akkor érdemes fölrakatni amikor amúgy is mûszakizna.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szarakszik aksim lehet egy savcserevel megoldanam.
erdemes ezzel szopni? mostani egy banner kb 3-4 eves
vagy inkabb vegyek uj?

vkinek vmi kapcsolat? pl exide cumohoz

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
940es kombi Volvoról mit tudunk? népítéletet átolvastam már, ott szerették. innen valami negatív hang?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
spraybõl amit az utastérbe kell kifújni, az semmit nem ér. van az a fajta, amihez 1 hosszú gégecsõ jár és asszem ott kell feldugni, ahol a kondenzvíz kifolyik, az már használ, legtöbb helyen ezzel a +oldással csinálják, márkaszervizekben is. de a legeslegjobb az, ha elviszed olyan helyre, ahol van klímatisztító gép.

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
klimát mivel érdemes tisztitani?bekapcsoláskor állot dohos szag jön belõle...szürõ csere megvolt, klimatisztitoval érdemes fujkálni?tönkre tehet valamit? vagy szétkellene szedni az egész csörendszert? 2004es toyota corolla d4d-rõl van szó

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Ha fel van rakva, akkor kell róla papír is.
"Minden hülyeség" by Tomidny

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
én meg a csótányomra vonóhorgot: 1990 Toyota Corolla E11 5 ajtós ferde. bótba 36-ra mondanak gyárit tyúkbéllel. valakinek olcsósító tippje?

Másik kérdés: ajogász após kitalálta h csak akkor kell hivatalos papír róla ha vontatni is akarnék. Ha pl. bringaszállításra használom akkor nem.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
arcok!
focus 2-re passatra egyebre keresek 15-os acelfelnit, 1db-ot. tarcsiba kell kolleganak
ha miden igaz 5x108-as /de javitsatok ki ha teves/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...