Magoo: Van saját fóruma fókáknak, olvasgass egy kicsit ott
nézem, kösz!
tyíha:
http://totalcar.hu/m...9.05.27.
Magoo: Van saját fóruma fókáknak, olvasgass egy kicsit ott
Dehogy vettem komolyan3B: nem kell mindent komolyan venni, de én is Tig álláspontján vagyok, ahhoz meg azért köthetõ ez a megjegyzés. autó meg nem olyan érték általában, mint bringa vagy pda, hogy évente cseréld. legalábbis a többségnek nem.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Klíma plusz, de lehúzott ablakkal közlekedni is... (asszem vezess.hu-n méricskélték minél mennyi töblet, de kis köbcentisnél volt 1 liter körüli csak a többlet)
nálam viszont 2 liter 8 szelep, 1130kg, se klíma se tempomat nincs, így már szerintem semmi meglepõ nincs benne
16 szeleppel + 1-1,5l lenne a vegyes
városban 60-70, kívül 110körül, pálya 150. fogyasztásmérõ sincs, csak osztok szorzok és annyi amennyit írtam.
jó, hát nem dombos vidékre értettem én, ott jobban szeretem én eldönteni, hogy megy a kocsi. amúgy meg a tempomat lefele is tartja, és addig se fogyaszt a motor, mert lejtõn meg kb motorfékkel gurul....simán meg azért a lejtõn nyomja neki az ember, legalábbis ezt figyeltem meg.
de pl. síkon, kis dombokkal nekem sose sikerült két tizeden belül tartani a fogyasztást 30-40 km-en, a tempomat meg simán tartja.
az abszolút korrekt. nekem klímával, még tempomat nélkül ennyi, hasonló sebességekkel, bár városon kívül inkább 120-140 szokott lenni, ha sietek, akkor fõleg. én is osztok szorzok, a gép mindig csal. és ehhez kb 1400 kiló, 1,9tdi 8szelep 110ló.nálam viszont 2 liter 8 szelep, 1130kg, se klíma se tempomat nincs, így már szerintem semmi meglepõ nincs benne
16 szeleppel + 1-1,5l lenne a vegyes
városban 60-70, kívül 110körül, pálya 150. fogyasztásmérõ sincs, csak osztok szorzok és annyi amennyit írtam.
Magoo: akkor még van mit tanulnom...
2 liter benzin, semmi felesleges nincs használva (tompított, rádió+klíma nem agyondolgoztatva 24 fokon) és így jön ki 10-10.5re csak városban. télen 11 körül...autópályán ami eddig kijött, az ilyen 6-7 liter tempomattal - ha valami, akkor az sokat segít a fogyasztásban hosszú távon, azt gondolom.
A biciklijeim és a pda-im nem voltak szarok, csak egy idõ után meguntam õketmegunja, hogy szar és szabadulni akar tõle:D
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
ha nem lövöd be, akkor is tartja, tapasztalat:DTempomattal többet fogyaszt. Mert belövöd 110re akkor azt dombon fölfelé is tartja... remélem érted.
Magoo: akkor még van mit tanulnom...
2 liter benzin, semmi felesleges nincs használva (tompított, rádió+klíma nem agyondolgoztatva 24 fokon) és így jön ki 10-10.5re csak városban. télen 11 körül...autópályán ami eddig kijött, az ilyen 6-7 liter tempomattal - ha valami, akkor az sokat segít a fogyasztásban hosszú távon, azt gondolom.
tig, a nyertes, de csak kötözködtem:D nekünk 1,2 16v van, az városban 9-10l/100km. küzd szegény.egeszen pontosan megmondom neked, mert felirtam, hogy 337merfoldet ment ugy hogy kozben ~39liter benzin fogyott el a tankbol. osszal-szorozzal
7,099816egeszen pontosan megmondom neked, mert felirtam, hogy 337merfoldet ment ugy hogy kozben ~39liter benzin fogyott el a tankbol. Osszal-szorozzal