Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

ugyanarra 2578mm-es tengelytávra épül ...ebbõl a ferdehátú változatnak is 500+ literes a csomagtartója szemben az azonos platformú 300liter körüliekkel.

Ez a lényeg. Kellene nekem is, nem kérdés. Csak a benzinesek gyengék, a dízeleket széthajtják. Az RS lenne jó, csak 180 paci, pont szopacs.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Amúgy az Oktávia alsó-, a Superb felsõ-közepes.

jah, octávia ugyanarra 2578mm-es tengelytávra épül mint a golf, a3 meg leon (tán még toledo is?). csak mindenki eggyel nagyobbnak gondolja mint a többit, mert ebbõl a ferdehátú változatnak is 500+ literes a csomagtartója szemben az azonos platformú 300liter körüliekkel. amúgy belülrõl tágasabb több középkazegóriás kocsinál, de ettõl még alsó-közép kategória. és nekem kéne :)

fókát meg egyre jobban komállom, jó kis gép. egyedül az indexet nem találom meg néha, olyankor a rádió kezelõjével akarok indexelni :) kanyarban nem igen tudtam zavarba hozni, szerintem nagyon be kell nézni ahhoz vmit, hogy ezzel ne bírjak bevenni egy kunkort.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
amugy ez eleg szemet megoldas. itt ugye van ha a belvarosba be akarsz menni Congestion Charge. 8font. ha veletlenul bemesz pedig nem akartal akkor utolag kifizetheted. aznap ejfelig. es nem kell semmifele buntetest fizetni. amugy egybol jon a csekk.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Nem véletlen szerepel a blokkon óra, és perc. Onnantól él a matrica. Sajna.

Erre a foresterre mindössze 60 ezer évente a teljesítményadó. Tisztára megéri :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

LL, mi épül rajta?

Helyreállítás.

Lökhárító, hütõventilátor (2db), hütõventilátor keret, vízhütõ, klímahütõ, alsó merevítõ csere..

egy róka megpróbált átsétálni elõttem..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Andris, szerintem buktad.

Pite, kicsit nézz utána a Seat történelemnek! Elõször olasz licencek, aztán vw felvásárlás. Hol van itt az identitás? Fauvének csak azért kell a márka, mert ismert a név, még többet el tud adni egy technikából, és körülveheti a "latin sportos" marketingmaszlaggal. K-Európának ez a Skoda.

Amúgy az Oktávia alsó-, a Superb felsõ-közepes.
Race, no Rest!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
hívtam, azt mondta a fickó, hogy elõre kellett volna megfizetni...
:/

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én a helyedben gyorsan fölhívnám az autópálya-kezelõt...

egyébként utoljára 15ezres csekket kapott ilyenért apám. õ véletlenül fölkevert az m6-osra, de lement az elsõ lehajtón, azt jött a csekk. igaz õ nem vett matricát se aznap, se máskor (nem gondolta, hogy azért a pár km.ért megbasszák)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ha mára nem vettem autópálya "matricát" és biztosan lekameráztak, akkor ha még ma veszek, akkor nem lesz bünti?
ezt hallottam, hogy ha éjfélig megvásárolom, nem jön majd a csekk.
tapasztalat?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
thy: forester erdekes meg?
az a hirdetes eltunt es meg nem volt erom utanaolvasni mert mintha mar lett volna rola irva. /de sajna nem biztos/

ez viszont http://www.hasznalta...u_forester_1999
ajanlhato, forumon egy megbizhato es nem tiszavirag eletu kereskedo arulja.
most raktak rendbe kivulrol is
szerintem erdemes megnezni!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Új oktáviát inkább sorolnám középbe mint a alsóközépbe. Régiben hátul akkora hely volt mint a fábiában, de az új hátul is tágas. Valahogy arányaiban sem kompaktos(fõleg a kombi; RS és 4×4 változat is van belõle, 5ajtós is 4,57 méter.), padlólemeztõl függetlenül. Papíron nem is tudom hova sorolják, de kb mindegy is...

LL, mi épül rajta?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az A4 kozepkategoria. also kozep az golf/a3/focus/astra

igazibb seat. mar megint :mybad:

miert az alhambra mennyire seat? vagy a cordoba? miert lenne elesen elhatarolhato markaarculata a seatnak mikor az osszes autojuk egy atcimkezett vw vagy audi?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
A Superb felsõ kategória, az A4 meg közép. Persze hogy nagyobb a Superbé.

Alsó közép az Octavia is.

Bár mondjuk igaz, de a Mondeo is közép, még is több hely van benne, mint az Audiban.

Másikat javítottam.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
A4 és oktávia helykínálata (új oktvia, nem a régebbi) hasonló. Tudom hogy nyújtott golf alváz az oktávia... Hasonlóan mint C30/S40/V50. Hasonlíthatjuk Superbhez, mindkettõben ültem elöl/hátul, superb simán nagyobb mint az A4. OK, nem kell hogy szeresse az ember; az autó az autó, lehet használati tárgy is, és tetszhet is sokaknak; én mást vártam, egy igazibb seatot. Jó ez, csak én pl mást vártam; ezt is fogják venni, de így is kevesebbet mind A4et az ár difi ellenére is szvsz...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

ez még mindig hüüüülye ;)
VB-n mérnem indul vaj'h?

Épül az autóm...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Ennél meg egy oktávia is izgalmasabb, és jóval olcsóbb.

Oktávia egy pöppet kisebb, inkább az A3 osztálya (ugye padlólemez). Ha hasonlítani akarsz, inkább a Superb-el tedd, ha már egy konszern. Szerintem.
Race, no Rest!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
feeling, sotlan, izgalmas. tul sok promoanyagot olvasol.

mindig ezekkel az automagazinos kozhelyekkel jossz. kulonbenis tipikusan flotaauto ahol ezek a marketingesek altal generalt mu-szempontok megkevesbe lenyegesek. ez nem aston martin kupe hogy az ember szerelmes akar lenni bele. ha olcsobb lenne az emberek vinnek mint a cukrot ennyi.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Szerintem aki seatot vesz az vmi seatos feelinget vár; mások nem nagyon járnak a márkakereskedés fele. Ennél meg egy oktávia is izgalmasabb, és jóval olcsóbb. Persze vmi kellett Toledo helyett, olcsó is volt kifejleszteni, jó is az alap; mindezt értem és jó is. Az audis nem veszi sztem meg, a 'klasszikus' seatosnak meg egy sótlan vas... Nu, vélemény off.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az exeo annyira seat mint a ford mustang. mit vartal a seattol amikor eddig is tudtuk hogy csak egy atcimkezett regi A4-es? az egyetlen baja hogy tul draga. azon kivul pont hozza amit hoznia kell.

RAUH-Welt
B E G R I F F