errõl ez jut eszembe:Szegény autómat mostanában olyan ritkán használom, hogy lemerült az akksi. Még szerencse, hogy eléggé lejt az út ahol lakom, és párszáz méter után sikerült beröffenteni. Különben ugrott volna a csajozás

errõl ez jut eszembe:Szegény autómat mostanában olyan ritkán használom, hogy lemerült az akksi. Még szerencse, hogy eléggé lejt az út ahol lakom, és párszáz méter után sikerült beröffenteni. Különben ugrott volna a csajozás
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
ja azt olvastamWinkler az elsõ tesztpilóták között van
Gázolajat tankolt az ikszjéerbe.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Én már lpg-t is láttam. Jah, az vmi gázos cucc?LMV-t már láttam. (Telán nem vásárolt...)
A LOL-ra gyúrsz?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
hol jarunk uj rednszamilag?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Lehet.Nézd meg, ha gondolod. Engem annyira nem érintett meg ez a kategória, hogy foglalkozzak vele.Az L_L által linkelt videó mellett láttam a sorban.na az az optimizmus
-=B.B.B.=-
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Összeeresztették az RS-t a GT-R Nissan-nal is.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Összeeresztették az RS-t a GT-R Nissan-nal is.jó ez a teszt. csak szerintem a cliot fiestával, focus meg megánnal kéne összemérni.
ejj, 2006-os és már új turbo kellett neki?
http://totalcar.hu/t...odoktor/090708/
-=B.B.B.=-
:-)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
:-)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám