Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ford, meg 1-2 másik gyár is megcsinálta már pár évvel korábban ;) Nekem tetszik az új astra. Csajoknak most mutattam új C3mat, nekik is tetszik; anyagok elég jók benne (kép nélkül...).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Ahol tudnak futómûvet tervezni, ott nem tekeri. ;)
Pl. Ford.

az uj Focus RS talan mar nem ilyen, de az elso szerias pont ugyanugy tekeri. ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Pl. Ford.

:-)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Pl. Ford.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
no igen elsokerekhajtas plusz sok loero altalaban olyan hogy kiveszi a kormanyt a kezedbol ha nem fogod erosen. ha van benne sperrdifi akkor talan jo, de amugy ralepsz a hangos pedalra es elindul arra amerre a kerekek allnak. aztan elforditod a kormanyt es meg mindig arra megy csak most mar csikorognak a kerekek is.

uj astra sok keppel

http://www.autoexpre...full_story.html

kivulrol tetszik, de a kozepkonzolon az a millio gomb nem kellene.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

fonokomnek olyan van. signum v6 cdti. az az nem? mondja hogy jo gyors :)

2.8T, és természetesen benzines. Szépen tekergeti a kormányt. :D

L&K Skodáért 1,5-et is adnék, ha lenne rá.
Race, no Rest!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Mennyit fizetnél egy 2000-es évjáratú, jól tartott L&K felszereltségû kombi 1.8T Octaviáért? ;)

fél vese vagy egy máj nem érdekel? :)

gyakorlatilag A tökéletes autó, pont ilyet vennék/keresnék, ha lenne most rá pénzem... :( (meg ha lehetne kapni itthon normális állapotban)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Jelenleg több mint másfélszeresét kell kifizetnem az autómra mint eredetileg kellett volna - max olyan érdekelne ahol ráfizetnek :D. A régit amúgy nem szerettem, hátul szûk, kulcsos csomagtartónyitás, benzines (átlag)motorok khm... De az L&K az más, meg az 1,8T is :D.

szerk: nekem ez seat alapból; lehet a környezetem hatása ;).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Szted nem tudom? ;) De dizájna egységesedett, messzirõl láttad rajta hogy ez egy seat. Miért, amúgy vw konszernen bellül mi egyedi eleve? Pontosan sosem tudom amúgy hogy mi alapján sorolnak be egy-egy autót, hossz és tengelytáv is benne van ha jól sejtem; ha pontosabban tudja vki azt megköszönöm ha megosztja...

L&K-el nem is rossz a régi oktávia :D

Ez a lényeg. Kellene nekem is, nem kérdés. Csak a benzinesek gyengék, a dízeleket széthajtják. Az RS lenne jó, csak 180 paci, pont szopacs.

Mennyit fizetnél egy 2000-es évjáratú, jól tartott L&K felszereltségû kombi 1.8T Octaviáért? ;)
"In idem flumen bis non descendimus"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

ah vectra kombi
kéne
rezervátumi cimbi most vett 220é' 1.7 dieselbe munkásautónak, meg gondolom, fát lopni
naaaagyonnagynak tûnik nekem
és fullos

ja
91'-es :-)

Igazi szabadidõ autó...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Andris, szerintem buktad.

Pite, kicsit nézz utána a Seat történelemnek! Elõször olasz licencek, aztán vw felvásárlás. Hol van itt az identitás? Fauvének csak azért kell a márka, mert ismert a név, még többet el tud adni egy technikából, és körülveheti a "latin sportos" marketingmaszlaggal. K-Európának ez a Skoda.

Amúgy az Oktávia alsó-, a Superb felsõ-közepes.

Szted nem tudom? ;) De dizájna egységesedett, messzirõl láttad rajta hogy ez egy seat. Miért, amúgy vw konszernen bellül mi egyedi eleve? Pontosan sosem tudom amúgy hogy mi alapján sorolnak be egy-egy autót, hossz és tengelytáv is benne van ha jól sejtem; ha pontosabban tudja vki azt megköszönöm ha megosztja...

L&K-el nem is rossz a régi oktávia :D

Atom

Atom

Kitaláló

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Enté!

Hívj fel! Fontos, sürgõs!
Atom

Valójában így néz ki
http://img.worldcarf...rge/4929127.jpg

Láttál már azóta Astra Sedan kémfotót?

Egyszerûsíts!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

szerintem a 3.2 V6-ra vagy a 2.8turbora gondolt

Kíváncsiságból néztem használta.-n h mennyi ló egy 1.8t és az áruk nem is vészes:
http://www.hasznalta...da_octavia_2001
http://www.hasznalta...da_octavia_2000

ezek a régebbiek nekem nagyon nem jönnek be, meg ezek még szûkösek hátul.

amikor focusokat kerestem, az egyik kereskedésben volt egy 2.5ös benzines, hát egy pillanatra megfordult a fejembe :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ah vectra kombi
kéne
rezervátumi cimbi most vett 220é' 1.7 dieselbe munkásautónak, meg gondolom, fát lopni
naaaagyonnagynak tûnik nekem
és fullos

ja
91'-es :-)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Tam, majd próbáld ki a csúcsmotorral, ha teheted! 280 lovas V6...:D

RAUH-Welt
B E G R I F F

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

persze az igazi az 1.8T lenne, de az már 6.1 mihálytól indul

És akkor szálljunk most le a földre, 1-1,5M a keret. Marad az 1.4 (MUHAHA), 1,6 (talán ezzel vezette ki Mózes a zsidókat Egyiptomból), és a Tádé, minimum 150 (vagy 450) ezer km-el. Akkor marad az egynyóc, csigával vagy anélkül, de ez ritkább. 125, 150 v. 180LE.

Tam, majd próbáld ki a csúcsmotorral, ha teheted! 280 lovas V6...:D
Race, no Rest!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Tudok pár idei Pajero-t iszonyatosan olcsón.
0 KM-es 3.2-es dízelek, GLS felszereltség, szinte minden extrával (U63 felszereltség + extrák) 15 millió + az itthoni ára
~13,000 Euró ért jönnek be (+ kb. 2,5-3Milla a forgalombahelyezésig).
Elvileg csak a motorháztetõket verte el a jég kicsit.
Ismerõs holnap repül Dubai országba, h megnézze õket. Ha érdekelne valakit, írjon és küldöm az eddigi és majd az új infókat.
Ha minden igaz van vagy 20 darab, 2 itt is lesz hétvégére.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

1.4TSI 122ló 200Nm, nincs túlhúzva, jó a fogyasztása és még fütyül is, én ellennék vele :) alap 1.4 meg 1.6 benzin viszont katasztrófa, azokkal nekem se kéne. ráadásul az 1.6 kb 250ezerrel olcsóbb a kis turbósnál, annyi pluszt nekem megérne.

Kíváncsiságból néztem használta.-n h mennyi ló egy 1.8t és az áruk nem is vészes:
http://www.hasznalta...da_octavia_2001
http://www.hasznalta...da_octavia_2000

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
meg az is luxusauto :D

en most vectrat akarok. kombit. 550liter csomagter vagymi. hullaszallito kategoria

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
1.4TSI 122ló 200Nm, nincs túlhúzva, jó a fogyasztása és még fütyül is, én ellennék vele :) alap 1.4 meg 1.6 benzin viszont katasztrófa, azokkal nekem se kéne. ráadásul az 1.6 kb 250ezerrel olcsóbb a kis turbósnál, annyi pluszt nekem megérne.