Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Most dobozod van? Kompakt? Nekem vmi vento/jetta rémlett... :chin:
Vannak akik szeretik a dobozokat, amikkel még lehet haladni meg lehet bele faszán pakolni, mégis simán befér a garázsba.

Reggel nem indult a csodagép. Vazz, egy tömítést cseréltem meg gyertyát néztem meg hétvégén. Hmm, trafócsatit le-vissza, egybõl megy :D. Mondom azé'... Nem mondom hogy nem voltam ideges.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Nem mindenki akar dobozt... Én hál' Istennek lassan megszabadulok tõle, innentõl csak sedan, vagy 5 ajtós, vagy ha nagyon elõre terveznék, akkor egy normális kombi esetleg.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
VW-eket tényleg elég jól lopják (ha nem a legjobban lopott márka), de ez az olcsó az alkatrész dolog... olajtól a futótómûig én idáig mindig drágábbacska cuccokkal találkoztam hozzá. Bora ritkább, de pofásabb. Sedan eleve egy **** .
Bár annyiért inkább octáviát vennék vw konszernbõl , ha nem is egy szépség.
C-max/Altea? Elõbbibõl _akár_ benyás alternatíva is van. És a kombiknál rövidebb és és ülésekkel sokkal jobban lehet sakkozni.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

ez a pajzs mi pontosan?

http://www.pajzs.hu/...technologia.php

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

rob, rakass bele pajzsot, aztán meg van oldva. ismerõsi körbõl eddig amit elloptak, az egy avensis kombi ill egy audi 80.

ez a pajzs mi pontosan?

az a baj, hogy kompakt kategóriában az 5 ajtósok jóval rövidebbek mint a sedanok, példát vehetnének mondjuk az octáviáról. abból lehet nem is vennék kombit. egy mérettel feljebb, ahol van 5 és 4 ajtós is kb ugyanolyan hosszal már más a helyzet. pl. vectra, avensis, mondeo

sedan max második autónak vennék, szerintem ha nincs mellette más még családi autónak sem jó igazán. 7 éve használjuk a vectrat, ritkán használjuk ki a csomagartóját, de évente párszor mindig. sok mindent hoztunk már vele haza amit sedannal nem tudtunk volna. nem is beszélve a bringákról.

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás
"szürke" galant vr4 kombi

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
kék RS Octavia kombi, d-s mellû kurvával....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

3-as bmw, kombi, fehérben:love:

fekete dízel subaru forester zöld kona matricákkal :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

5ajtós Golfunk van és 8 napi cucc befért különösebb gond nélkül, ja és Nápolyig (1400 km) utaztunk, szal a kényelem fontos szempont volt. ( 4 fõ)

4felnõtt méretû ember, kb u.ez a távolság, csak erdély felé, kombi 4es golf. hát hátul nem volt kényelem.... jó én 196cm vagyok, de aki mellettem ül, 185... oké 206os pözsóból élmény volt átülni :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

tényleg ennyire lopják a Golfokat? van errõl valami statisztika?

http://www.autolopas...us_piechart.jpg

http://www.autolopas.../?po_id=v_top10

[highlight] The bike way of life [/highlight]

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
3-as bmw, kombi, fehérben:love:

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
hehe én is kombi fan vagyok, ha nyerek a lottón még evo-ból is szerzek kombit, abból a 2500db 9-es mr verzióból átépíttetek egyet balosra aztán juhéjjj :D

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
mondjuk én csak kombikat kerestem:)
de pl azért nem jó egy sedan, mert ugye egy kerékpár nehezen fér át a nyíláson adott esetben, míg egy kombiba meg csak bevágod a bicót szerelgetés nélkül.
révész: én mondjuk arra gondoltam, hogy nem a porsche hungáriánál kell megvenni, hanem szétnézni máshol is. pl nekem az elsõ lámpa 26 volt, pohu 48. nem mindegy.
rob, rakass bele pajzsot, aztán meg van oldva. ismerõsi körbõl eddig amit elloptak, az egy avensis kombi ill egy audi 80.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
5ajtós Golfunk van és 8 napi cucc befért különösebb gond nélkül, ja és Nápolyig (1400 km) utaztunk, szal a kényelem fontos szempont volt. ( 4 fõ)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha sok nagy cuccot akarsz pakolni akkor vegyel egy renault mastert :)

nekunk is volt sedan astrank, csaladnak kituno, mert tele birod pakolni taskakkal. es ha csaladi autokent van hasznalva, akkor leggyakrabban taskak vagy a hetvegi bevasarlas fog a csomagtartoba kerulni, nem egy raklapnyi cement vagy az uj konyhabutorod.

volt 5ajtos astrank is, 4 ember moge alig fert cucc.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
borat csak kombiban, a sedan parasztvakítás, nem is értem miért népszerû ennyire nálunk a sedan. ûrtartalomra nagy a csomagtartója, de egyrészt kicsi a nyílás, másrészt ha vmi nagyobbat akarsz cuccolni semmire nem mész vele, mert útban van a hátsó ablak. szal én elõbb vennék 5 ajtós golfot mint sedan borat.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
akkor vegyel borat. jobban is nez ki, meg hasznalhato csomagtarto merete is van.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
tényleg ennyire lopják a Golfokat? van errõl valami statisztika?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
golfok azért is kiesnek, mert hiába olcsó az alkatrész, ha az enyémbõl is az lesz 2 hónap után
kocsi egy ideig még tuti utcán állna...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Ne is mondd, lassan már én is PDTDi-sedek. Igaz ha beborul, jó áron lesz hozzá alkatrész

VW sajna fogyóeszköz,ahogy Révi említette, ezért sem merek újabbra benevezni, pedig mennyivel egyszerûbb lett volna elhozni egy gyári 4es szériásat. :P