hatso elektromos ablak: en ugy latom hogy aki hatul ul, azt en viszem. na akkor fogja be a szajat hogy tekergetnie kell, ingyen utazik 
en hatul ugysem ulok az automban, meg altalaban hatul senki sem, szal ez egy olyan dolog hogy szorszalhasogatni jo, de tenyleg erezheto a hianya? 
Én szeretem hogy kulcs nélkül is a kinthagyott autón letudom tekerni az ablakot...
Igaz, 8ért legyen benne, ha többször jönne jól a kurblis akkor is

.
A linkelt német golf biztosan megkímélt

.
VIGYÁZAT, kibacott tetû a sima kétezres Accord! Szemre ugyanez a széria van a cégnél lépcsõsbe, az nagyon álmos, de mástól is ezt hallottam. Alig megy úgy mint egy 1,6os fóka, ami azért kevés.
Accord kombi helyett ha már benzines és japán akkor 1,8as benyás vagy 2.0 D4D Corolla Verso. Q jó futómûve van, igaz +4kg.
Fókából és C-maxból ennyiért már vannak 1,6 TDCi-k (meg a 136lovas kétezres), azt hamarabb bevállalnám.
Igaz, felszereltség (pl ESP) meg összeszerelés miatt a C-Max felé billen a mérleg nyelve (fókákba vicc a könyöklõnek csúfolt izé lent a kardánboxon). Plusz a fóka kombi kettesekbõl mindegyik amivel találkoztam egy kézzel lecsukhatatlan a csomagtérajtó. Vagy ebbõl is az 1.8 benya.
szerk: ha bízol az elnyûhetetlen vw-ben, erdélyben iszonyat sok vw van, golf/bora kombi dögivel...