Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Az a baj elég zsákbamacska, az hogy 30e-ként olajcsere (mint a Vw konszernél) az mese kategóriává teszi, a múlt héten 80e nél cseréltünk motort egy landyban mert csapágyas lett, igaz a 15e szerviz 22nél lett megcsináltatva a 30e-res meg 40 körül.
Szóval használtban én nem vállalnék garit 150e-re sem:)

A héten volt bent egy E12-es Corolla, 4 porlasztó cserén, valami szart tankolt az ember, darabja 150e+fa, végül bontóból 120e-bõl megúszta...
De én mint "szak"ember nem vállalnék új dieselt...hacsak nem ismerem az elõéletét

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

es ha csak 1-2 evre kell? mennyi az a km amig szerinted gond nelkul elmennek? ha azt mondod 150 az teljesen jo, veszek egyet 100-zal aztan egy ev mulva lecserelem.

hdi ha betrtották azt a 2-3 dolgot amire ezek a modern oljkálhák kényesek akkor simán 250-300 at elmennek
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
es ha csak 1-2 evre kell? mennyi az a km amig szerinted gond nelkul elmennek? ha azt mondod 150 az teljesen jo, veszek egyet 100-zal aztan egy ev mulva lecserelem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
úgy tudom 2.0tdci az hdi, a 2.2 már nem

meg a mazda 3-ban az 1.6 dízel szintén hdi, tudom hogy ezt 6-ba nem szerelik, csak úgy eszembe jutott

dízelrõl engem is lebeszéltek (meg én nem is szeretem), használtban az elég zsákbamacska

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Rob
Ha rám hallgatsz, és sokáig kell a kocsi, nem veszel diesel-t.....
Új közõsnyomáscsövest, tök mindegy ki gyártja...
Kicsit drága még a javítás, ha szükséges...
inkább a benzinre szavazok újabb autók közül, hiába vagyok diesel párti.

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jaja, sok volt taxi, sötéteket épp ezért kerülöm
2.0 tdci 136 paci

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en a mondeot vennem siman jol nez ki, es rendesen ossze is van rakva. csak talalj egyet ami nem flottas vagy taxi volt...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mazda dízel? (hatosban)
mondeo tdci? (faceliftes mark III)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez fajdalmas. raneztem az arakra, 150ezer fontert mar lehet kapni par ezer merfoldet futottat.

RAUH-Welt
B E G R I F F

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Vazze! Az F430-nak mindegy mennyivel megy, ugyanúgy gyorsul minden sebességrõl.:scared:

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
3,5ös aljzat cd váltó bemenetre mehet, de kell egy IC-is ami a rádiónak engedi használni.
Persze h rosszabb mind a transzmitter mind a kaziadapter mint a jó rádió; de a kettõt hasonlítottam hogy melyik jobb.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hmm a technika
http://indafoto.hu/m...244841-0617d592

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
muhaha

ferrari 458 italia, nem kicsit jól néz ki, bár ha lenne rá pénzem sem vennék, de azért jól néz ki...totálsáron van vid is

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nekem olyan jobb oldali kazetta átalakítóm van, vectrában is és a focusban is sokkal szarabb a hangminõség ezzel, mint a rádió. plusz a madzagja is 2szer megtört.

de beszéltem már több szakival, úgy lesz megoldva nálam, hogy a gyári egység cd kimenetére lesz rárakva egy 3,5mm-es jack aljzat, és mivel ez jelenleg a hátulján van (onnan megy hátra a csomagtartóba) elõre lesz hozva a középkonzolhoz, ott meg már bármivel megdughatom.

tolóajtónak nem a hangjával van a bajom, egyszerûen ronda

http://totalbike.hu/...otoros_rendort/

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A kép 43 éve készült
http://img472.images...ectrovan3yt.jpg

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Van akinek a tolóajtóról a nagy lemezhang ugrik be meg a csattanás ahogy csukódik a kisteherek oldala.
Azért ha a verso/zafira/picasso ajtaja is már nagy akkor mekkora a galaxy/stb nagy hátsó ajtaja? (Asszem amúgy kb akkora mint a versoé...)
Családosoknak meg eleve nem hátrány ha a mamut méretû hátsó ajtót nem tudják a másik kocsinak neki küldeni a gyerekek, de pakolni is sokkal jobb bele mint a nyílónál. A nyíló ajtó egy kényszermegoldás, mert olcsóbb és kevesebb a karbantartásigénye. Egy golf gti vagy más hasonló remek örömautózásra(sõt, arra jobb!), de ha kényelemben magasról halkan akarsz kanyarvadászni miközben többszáz km az aznapi etap, arra nem ez való, meg vannak akiknek kicsik. S-Max hogy nagy galaxy, technikailag igen, gyakorlatilag meg sokkal dögösebben néz ki és nem a 7személyeséggel tornáznak. Azért van mindkettõ hogy választhassunk kinek mi tetszik :).

1007 kibeb*szott nehéz, ahhoz képest gyenge mocik vannak benne, naná hogy tetû. De mondjuk a bukfencautó (A2) sem egy tágas valami, annál pl praktikusabb. Meg különben is nõknek mondhatunk akármit :D. Én szeretem mikor autó fele közeledve nyílik az ajtó, és marhára nem függ a márkától.

Amúgy tegnap auto-motort kinyitva pont egy Honda Stream, az dettó, sõt... sok cég kínál hozzá optikai kittet.
Feltöltött kép

Ja, ha valakit foglalkoztat az olcsó kihangosító/zene megoldás, tegnap több autóban több eszközzel csináltunk kazettás adapter vs fm transzmitter tesztet.
Feltöltött kép vs Feltöltött kép

Akármilyen hangerõn hallgatom a hátsó antennásoknál (mind3 autó az volt) a transzmitter torzabban nyomta, adapter jóval szebben szólt, egyedül mélyeken kellett picit visszakorrigálni. Kb úgy szólt mint egy átlagos erõsségû rádióadó, a jobb adók kicsit jobban szóltak mint a kazis, fm transzmitter meg egy elég gyengus rádióadásnak felelt meg.

szerk: Ahogy képet kerestem hozzá pont egy cikkbe is belefutottam: http://www.origo.hu/...60423mp3az.html

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Mazda5nek, C8/807/Ulysnek, MPVnek jól áll;

szerintem kurva hülyén néz ki rajtuk, de hát ez is szubjektív ;)

szomszédnak van új galaxy-ja, többször utaztam már benne. nekem nagyon bejött, kibebaszott nagy hely van benne. 2.0tdci, 7-8 liter körül kajál, ami elég jó, tekintve, hogy 1.8t az önsúlya, és meglepõen jól mozgatja ez a motor.

tegnap voltam egy bmw szervízben, épp egy 118d-t szereltek. néztem, hogy eléggé kopott a váltókarja, erre kiderült, hogy csak 130ezret futott...én legalább a duplájára saccoltam. fõleg prémiumkategóriás autónál..

ma vettem a metroba szivargyújtóról mûködtethetõ kompresszort 1200ft-ért. papíron 18barig jó, gyakorlatilag örülök ha 2-3 szor kihúz a szarból :D bár nem tûnik olyan gagyinak, mint amennyire olcsó volt, de nagy elvárásaim nincsenek

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

hehe nekem fordból való ismerkedésnek elég volt a fusion....több egy darabig nem lesz tõlük.

ha furgonról van szó, akkor nekem a ford van elöl a szimpátia listán.
vw, merci drága, ivecot nem tudom, régi turbo dailyket dícsérik, újakról nem tudom, pug/fiat/citroen semmiképp, maradt a transit :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerintem nem a legsikertelenebb modell alapjan kellene kialakitani a kepet egy egesz markarol.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

tudtam hogy az kovetkezik hogy XY citroenen van toloajto, szoval minden mas hasonlo amin nincs az szar.

és ez igaz is :)

hehe nekem fordból való ismerkedésnek elég volt a fusion....több egy darabig nem lesz tõlük.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való