Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Semmit, de õ sem tudhatja, hogy ma égett ki és nem vetted észre, vagy 3 hónapja úgy jársz.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Hát ez cucli.:)
Azért valahol meg kell húzni egy határt, mert akkor mindenki, akinek macerásabb az izzócsere, kiégett lámpával, esetleg lámpákkal szaladgálna, merhát' nem fér be a kezem.
Mondjuk én az astrával könnyen beszélek, annál 30 mp az egész, kézmosással együtt.

én sem arról beszélek hogy hetekig járkálj úgy
(az aki félszemmel járkál hónapokig annak tökmindegy hogy amúgy meg tudná e oldani sk)
de pl elindulsz este 10 kor, mind 2 lámpád jó
aztán városban közvilben qrvára nem fogod észrevenni hogy kiégett az egyik lámpád
rendõr megállít
akkor mi a f..szt csinálsz ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

na ja
csak pl hiába van nálam egy karton izzó, pl a fusionban akkor sem tudom kicserélni, mert nem fér be a kezem .....

Hát ez cucli.:)
Azért valahol meg kell húzni egy határt, mert akkor mindenki, akinek macerásabb az izzócsere, kiégett lámpával, esetleg lámpákkal szaladgálna, merhát' nem fér be a kezem.
Mondjuk én az astrával könnyen beszélek, annál 30 mp az egész, kézmosással együtt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez szerintem tokre nem fugg ossze azzal hogy mennyit vezetsz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

És ez mire mentség?
Egyetértek HZolival, meg a változással, mindegy, hogy hogyan oldod meg, de világítson az autód.

valahogy érzem hogy havi több ezer kilóméter (autó)vezetéssel a hátad mögött abszolút gyakorlati alapon beszélsz.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

na ja
csak pl hiába van nálam egy karton izzó, pl a fusionban akkor sem tudom kicserélni, mert nem fér be a kezem .....

És ez mire mentség?
Egyetértek HZolival, meg a változással, mindegy, hogy hogyan oldod meg, de világítson az autód.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Jéééé! Rájöttek a barmok, hogy hiába van nálad izzókészlet, ha egy béna pasi vagy nõ vagy, illetve tök felesleges akkor is, ha olyan autód van, amiben csak a szerviz tud cserélni, mert le kell hozzá bontani a fél elejét.
http://index.hu/belf...ani_a_kocsiban/
Viszont korrekt, hogy a rendõr büntessen, ha nem ég a pilács és nem tudod a helyszínen kicserélni.

na ja

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Jéééé! Rájöttek a barmok, hogy hiába van nálad izzókészlet, ha egy béna pasi vagy nõ vagy, illetve tök felesleges akkor is, ha olyan autód van, amiben csak a szerviz tud cserélni, mert le kell hozzá bontani a fél elejét.
http://index.hu/belf...ani_a_kocsiban/
Viszont korrekt, hogy a rendõr büntessen, ha nem ég a pilács és nem tudod a helyszínen kicserélni.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Nyilván nem véletlenül ment tovább, biztos volt más miatt is vaj a füle mögött.
Azért a Porsche tulajdonosa helyében kérnék betétlapot a zsaruktól.
Gondolom reggel bejelentette, hogy éjszaka, amíg aludt, ellopták.:)
A hírekbõl meg tudhatja, hogy a zsaruk törték össze a hátulját.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
És ha van trafi? kap egy csekket max.. :)
Esetleg egy indexelés elmulasztása miatti 10e-set.

De valószínüleg más sem stimmelt, ilyen autóval nem szokták ezt játszani.

Bálint: de csak ha nincs kiszedve a kerék!!!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Hehe! Követési távolság?:D
http://index.hu/bulv...ezovasarhelyen/
Kár volt elmennie a helyszínrõl, sok mindent nem tudtak volna kezdeni vele, ha nincs trafipax fotó a száguldozásról. Simán mondhatta volna, hogy rögtön fékezett, hogy alávesse magát az intézkedésnek, amint meglátta a tükörben a megkülönböztetõ jelzést. A fakabátok meg adták volna a betétlapot mint a kisangyal.
Idióták birkák! Annyit sem tudnak, hogy 100.000 autóból talán egy áll meg egy Porsche mögött, ha az igazából fékez.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
http://belsoseg.blog...et_futott_autot

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
a tükröt azért hajtsd ki :)
ebbe belefér a bicó kényelmesen és még pite is örülhet neki. de csak ha keresztben. 3. minimum.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

Belgáknál kiskorúak is vezethetnek? ;)

igen :)

tam köszi

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
koszos!

amugy najsz :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Belgáknál kiskorúak is vezethetnek? ;)
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
na hát én egy pár hónapja ezzel "nyomulok" :) :
Feltöltött kép

családi autó rlz! :D csak nehogy elfelejtsem leszerelni a tetõboxot meg a gyereküléseket. 1.8-as benzines, megy ahogy mennie kell, nem verseny autó.. persze a bringázás nem szorult háttérbe, de arról írok a bringa lopásos topikban ha van olyan

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Némá', ismerõs :)
http://safetyarea.bl...aganykodj_falun
Persze városban egyel jobb autókra egyel 'igényesebb' tuningok jönnek, öröm tökölni mögöttük a fekvõrendõröknél... Sztírtrészer lélekhez igazítani kell az ótót is :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Megszûnhet az eredetiségvizsgálat
www.a5.hu/cikkek/52/35823.shtml

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az uj astraban is lesz 1.4Turbo. ez a jovo tecciktudni ;) 138loero, pont mint a jelenlegi 1.8 benzin, csak alacsonyabb a CO kibocsajtasa.

ez meg... szegyen.

RAUH-Welt
B E G R I F F