Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
trafipax detektorokról és/vagy blokkolókról van tapasztalatotok? mert én most szeretnék venni egyet. inkább blokkolót mint detektort, szerintem ha a detektor látja a trafit, akkor õ is engem. akkor meg már fújhatom, nem? vagy érdemes venni detektort? mert azokat már 15ér kapsz, de egy jobbat is 30ér. blokkoló legalább a duplája, de engem a múlt héten kúrtak meg 30ezerre, szal már 2-nél behozza

mondjuk:

http://bolthely.hu/w...lokkolo_SCS-103

rave_ace meg toyota szervizben melózik, és rettentõ sok dízel toyotában cserélik az adagolófúvókákat, darabját 120 ezerért. bontva kijössz 150-bõl a 4 darabra, de az sem olcsó.... és a toyota "legendásan" megbízható márka..
pillanatnyilag egy helyen javítanak, egyféle (denso) adagolót, a többihez nincs javítókitt, az egész cserés.

corollákban mennyit bír a porlasztó és az adagoló? mer csajom nõvére most kap majd új cégeset és a mostanin gondolkozik, hogy megveszi sajátnak. 1.4d4d. 130ekm van benne, 3 éves. és ezek még nem voltak benne cserélve.
egyébként ebbe a kocsiba a fék szált el utoljára, a jobb elsõ. a dugattyú beragadt, ezért vmennyire mindig befogott (csak ezt nem vette észre), amiatt elkopott a tárcsa meg a betét, tárcsa meg is repedt. komplett jobb elsõ féket cseréltek 120ezerér.

Azért vicces olvasni a postokat.
Mindenki újabb autót akar venni, de mindenki azon szeved, hogy milyen megbízhatatlan, motor, futó, elektronika.

mert mind dízelt néznek, azt meg használtba rizikósabb.

Márió, 2.7T rulez!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Azért vicces olvasni a postokat.
Mindenki újabb autót akar venni, de mindenki azon szeved, hogy milyen megbízhatatlan, motor, futó, elektronika.

Hát hajrá, újabb autókra fel!

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Igen ezeket mind tudom...:(:(

csak az a belso...ua ugy mint mikor egy fullos xj be ulsz..tudod h szemet de azt a zerzest mas nem tudja adni...
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

range rover istenem... :rolleyes:

fonokomnek kb fel evig volt meg. azt mondta hogy az egy traktor. es ejjel-nappal szervizben volt.

plusz megjegyzem alanyi jogon adnam a tarkolovest annak aki 100% kozuton hasznal terepjarot. mert csak.

nekem volt ismerõsõm a magyar forgalmazónál

szerinte ha jót akarsz magadnak, nem veszel tõlük autót :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
range rover istenem... :rolleyes:

fonokomnek kb fel evig volt meg. azt mondta hogy az egy traktor. es ejjel-nappal szervizben volt.

plusz megjegyzem alanyi jogon adnam a tarkolovest annak aki 100% kozuton hasznal terepjarot. mert csak.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
JJa ez a fo bajom h mindenhol lehuzzak..benzinesbol meg a 2.7t durva..ennyibl repulovel is jarhatnek..

Range volt ismerosnek es vegul asszem 4m adta el a 3eves hse vougeot..elege lett a szervizbol..bar o vadaszni jart vele...

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
faternak is broblémás a CDI motor a merciben, az injektorokkal (adagolo fuvoka?) volt már probléma 100 000 km alatt.
én most egy chippelt A4 (8e) 1.9 TDI PD nyomulok és nekem is kellet pár dologot cserélnem, amik tipikusak erre a motorra (tuning nélkül is). Arrol meg ne is beszéljünk, hogy milyen $ procedura a vezérszij csere.

Pár hete 7 végén egy új golfot kezelten 1.4 TSI (122le) motorral.Hát nem montam volna soha, hogy 1.4-es a motor.
Lehet ez volt az utolsó dieselem...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

és a toyota "legendásan" megbízható márka..

Keresztapám 3 éves Corollájában most cserélik a 2. generátort és nem fogadják el garanciális hibának.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

????
elsõ CDI Mergámba 5 év alatt 321 000 km-t tapostam hiba nélkül.
Mi a gond vele?
A cégünkben csak CDI motoros Mergák vannak, motorhiba soha nem volt még.
Szerintem kár az aggodalom.

rave_ace meg toyota szervizben melózik, és rettentõ sok dízel toyotában cserélik az adagolófúvókákat, darabját 120 ezerért. bontva kijössz 150-bõl a 4 darabra, de az sem olcsó.... és a toyota "legendásan" megbízható márka..
pillanatnyilag egy helyen javítanak, egyféle (denso) adagolót, a többihez nincs javítókitt, az egész cserés.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Elég vicces, amikor a gyári küszöbhöz sport lökhárítót tesznek fel.

gyári fényezve nem gáz
gyakorlatilag nem sokban különbözik az OPC-tõl, nézd meg.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

allroad / range

ebbe nem raknék semmit,nem szeretem megberhálni a gyári elgondolást...

népítélet, totalcaros cikkek elolvasása, gigaszopás víziói. a népítéletet nem olvastam, de a cikkben felhúzták a szopóálarcot rendesen. és kérdezz körbe pár szervizt az árakról.
nem mintha ez garancia lenne bármire is, használtból ki kell fogni nagyon, még mindig. v6tdibõl 150lovason szeret lehalni az adagoló, 180lovassal kevesebb a baj, de megintcsak szerviz faggatása.
kunauto.hu -> én ide hordom, vwgrouppal foglalkoznak csak.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás

az a6ba akarod vagy veszel egy allroadot?
allroadba 80 egy tag és mellé még kompresszor. ha ilyet akarsz, mindenképp vidd el szervizbe megvétel elõtt, lehetõleg kettõbe is, hogy kizárd azt, hogy az egyik helyen jó ismerõs a tulaj és a szemedbe hazudnak.
ha az a6ba akarsz építeni, arról nem tudok nyilatkozni, csak annyit, hogy kizárólag újat vegyél.

allroad / range

ebbe nem raknék semmit,nem szeretem megberhálni a gyári elgondolást...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

mi a baj a közös nyomócsövessel? kíváncsiságból kérdem

talán itt is érdemes körülnézned:

http://sajtokozlemen...utok_egy_helyen

Kíváncsiságból megnéztem mik vannak raktáron... Nem kellett volna.
Amik érdekesek lehettek volna, mind szarrá voltak törve, rossz a motor bennük és még a futómûvük is hasznavehetetlen.
Mintha ezeket a kocsikat direkt nyúzták volna, mert tudták, hogy elviszi a bank...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

????
Mi a gond vele?

azért kérdeztem, mert rob is le lett róla beszélve.

merci meg hírhedtem az egyik legtartósabb dízliket gyártja.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

akkor ez nem jó hír ha az autóba amit néztem /használt/ az van...

sok helyen irják hogy szétmegy,drága szerveizelni vagy nem is lehet, máshol hogy szimmering csere és kész is stb...

nem túlzottam show autónak kéne,inkább olyan évi 40e km minden körülmény között /mellékállásban sofõrködök/ szal nem lehet azt modani hogy szorri elült az autó nem megyek sehova..

az a6ba akarod vagy veszel egy allroadot?
allroadba 80 egy tag és mellé még kompresszor. ha ilyet akarsz, mindenképp vidd el szervizbe megvétel elõtt, lehetõleg kettõbe is, hogy kizárd azt, hogy az egyik helyen jó ismerõs a tulaj és a szemedbe hazudnak.
ha az a6ba akarsz építeni, arról nem tudok nyilatkozni, csak annyit, hogy kizárólag újat vegyél.

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás

azért használtat én sem vennék. (az okosok szerint 3 dologra érzékenyek, jó minõsõgú nafta, jó minõsésõgû olaj, olajcseridõszak betrtása. meg nem célszerû agaytlanul széttaposni. na ezt egy használétnál nem tudhatod)

újban viszont csak azt vennék.

...és lehetõleg ne úgy járjunk rendszeresen, hogy csak 3-4 liter gázolaj lötyög csak a tank alján, nehezen hihetõ, de ez is számít az "adagoló" élettartamánál.

Vannak gyengébb konstrukciók, de prémiumgyártótól nyugodt szívvel vennék, persze leginkább újonnan.
Like a rock...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
azért használtat én sem vennék. (az okosok szerint 3 dologra érzékenyek, jó minõsõgú nafta, jó minõsésõgû olaj, olajcseridõszak betrtása. meg nem célszerû agaytlanul széttaposni. na ezt egy használétnál nem tudhatod)

újban viszont csak azt vennék.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

mi a baj a közös nyomócsövessel? kíváncsiságból kérdem

????
Mi a gond vele?

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
akkor ez nem jó hír ha az autóba amit néztem /használt/ az van...

sok helyen irják hogy szétmegy,drága szerveizelni vagy nem is lehet, máshol hogy szimmering csere és kész is stb...

nem túlzottam show autónak kéne,inkább olyan évi 40e km minden körülmény között /mellékállásban sofõrködök/ szal nem lehet azt modani hogy szorri elült az autó nem megyek sehova..

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

légrugós futómû mennyire beteges?
népítéleteket olvasva mindenki szidja hogy pár év az élettartama és mindenki úgy vette hogy egy ezres után "eldurrant" és sok sok százezer forint volt a cseréje darabonként..

a show autot epitesz akkor tokeletes. csak ne varj el tole koni menettulajdonsagokat es megbizhatosagot. foleg ne hosszutavon.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F