Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
szövegértés egyes.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Na szóval ha én elõzök mondjuk egy kamiont 130-al és jön egy örült aki siet akkor az nyugodtan felboríthat?
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Alapvetõ szabály olyan sebbeségel közlekedj amivel biztonságosan tudsz hajtani az ilyen aki + 20-30-40 el csapódik be már nagyon hunyó és barom attól hogy "májer" ne az én vagy a gyerekem életét ne veszélyeztesse.

1, igen, mindenki olyan sebességgel menjen ami biztonságos stbstb.
2, igen, ez lehet +20-30-40 is, szerintem
3, nem májerség kérdése.

engem ezért õrjít meg az autópályán trafipaxozás, mert attól, h megyek 160al nem öltem meg senkit. Viszont fizetek 30rugót. Inkább szedjék ki végre a román kamionokat amik még mindig elõznek, az idiótákat akik jobbról elõznek, és a 70el közlekedõket.
Expinálom a pinarámát.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Továbbra is egyet értek, a bmw-s a gyík, õ okozza az elõzésével a balesetet, ám a másik kettõ a z, aki szintén nem való az utakra. Õk a passzív okozói a balesetnek, akik abban a tudatban élnek, hogy mivel õk már hozzáértek egy adott sávhoz, az az õ tulajdonuk, a tükröt, és az utat ilyenkor nézni sem kell, hiszen mindenki látja õket, mindenki figyel rájuk, nem számít, hogy más gyorsabban jön, õk ott maradnak, nem számít, hogy a másik az okozója az adott balesetnek, de õ is messzemenõen részese, õ ottvan, neki van igaza, és ezt érvényesíti még annak árán is, hogy halálra töri magát, és így a másikat, amit persze egy enyhe fékezéssel, vagy 10 cm korrigálással simán, ijedtség nélkül megúszhatott volna.
Na ez a kettõ is ilyen.

Ezért írtam. De a bmw-s az okozó, továbbra is.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Találgatok találgatok hogy így úgy amúgy akkor mit mondok majd mikor 15 mp ig nem nézitek a tükröt jön egy ilyen barom felborít és a gyereketek elkezd ( jó esetben üvölteni a félelemtõl) megsúgjam, szerintem nem kell.
Alapvetõ szabály olyan sebbeségel közlekedj amivel biztonságosan tudsz hajtani az ilyen aki + 20-30-40 el csapódik be már nagyon hunyó és barom attól hogy "májer" ne az én vagy a gyerekem életét ne veszélyeztesse.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
persze, hogy a BMW a humó, ez tény.
De az is egy dolog, hogy a Corsa fékez és a kamerás kocsi ettöl nem közeliti gyorsaban. Szerintem még a gázat is levette, amikor meglátta a BMWt a tükörben...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.025 hozzászólás
a tartálykocsi, a corsa és a kamerás között volt akkora sebességkülönbség, ami indokolta mindegyikük adott sávba tartózkodását. hozzájuk képest a bmw akkora plusz tempóval érkezett, hogy két eset lehetséges: vagy bepörgött, mert a kamerás nem engedte el mindenféle villogás ellenére sem, vagy (s talán ez valószínûbb) eleve túl gyorsan érkezett és rosszul mérte fel a helyet, amit kinézett a mutatványhoz. szóval egy hunyó van, a bmw-s. nem számít, hogy a corsa fékezett vagy sem, nem számít, hogy a kamerás mióta tartotta fel (ha feltartotta), a bmw jött hátulról. ha nincs önuralma, ne vezessen.

érdekes, mekkora nehézséget okoz a jobbról elõzés fogalmának értelmezése...

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
azaz. mindig röhögök, amikor pályán ki van írva, hogy "JOBBRÓL ELÕZNI TILOS", ahelyett, hogy "JOBBRA TARTS PARASZT".
és amikor villogok, meg vannak sértõdve. nem kötelezõ 130cal sem menni, csak a külsõben tegye, plusz nem õt kell zavarja, hogy esetleg csekket kapok.
na, dohogó off

blog on: _esetleg_ eladó a bmw

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Úgy úgy. Még be is férhetett volna a sietõs, ha nem fékez rá a Corsa.
Ki a hülye? Az összes. A kamerázós fontos autós, aki valszeg nyélgázon tolta az autó korát tekintve, és emiatt nem akart kimenni ilyen távolságból sem a középsébe, és akinek derogál a középsõ és szélsõ sáv, az ok nélkül fékezõ dodzsemes, aki ilyenkor bezzeg követi a kreszt, a megfelelõ követési távolság miatt, és a hülye jobbról elõzõs, ami ugye nem is létezik, hisz jobbra tartás mellett jobbról elõzni maximum a leállósávon lehetne, minden más hely telítve van autókkal, hiszen jobbra tartanak.

Küldeném a csekket az összesnek a rendõrség helyében.
Mintha itthon történt volna, itt is mindenki ilyen hülye.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
amilyen sebességel jött háturol, jelzet szerintem a bal oldalon "autózgatónak" már messziröl és várta, hogy az középre megy (látta a tükörben biztos)
Ez lett a vége..

Amugy jól látom? a videó elején a középsö (Corsa?) fékezni kezd?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Az hogy egy egykor középkategóriás autóban ül a paraszt, az miért kategorizálja be õt? Ha ezt is "béemvésnek" tartjuk, akkor még az E30-cal közlekedõket is? :)

És igen, valóban a BMW-s a gyökér, de a másik kettõ kihívta a sorsot önmaga ellen a szabályok be nem tartásával, megadva a lehetõséget, hogy egy ilyen majom lezúzhassa õket.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
ez jellemzõ erre a kategóriára toljunk, tapossunk le mindenkit az útról (tisztelet a kivételnek)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
http://auto.indavide..._BMW_meg_atmegy

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Hazajöttek a kibontott lomok a kocsiból.
A feszítõgörgõ zúgott, a szíj leharcolva, 4 csillibõl kettõ fullra eldurranva.
Ha összenyomom úgy is marad, míg a hátsó kettõ kirúgja magát. Érdemes eltenni õket? Olajos gázos mind.

A motort még annyira sem hallani mint eddig, motorféknél is csak a difit hallani. Sokkal jobb irányítani, és lágyabban fut a buckákon is.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Nálam is rendezödik lassan a baleset dolog.
Eredetil Audi A4 bal elsö sárhányó 225 Eu. Kiderült, hogy nem cinezett (<-- nagyarul is ez a neve?).
Taiwani anyag kapható 45 és 120 Eu között. Ezekre rátesz a festö és a bádogos mivel rá kell szabni a kocsira, hogy a hézakok valamenyire megfeleljenek. Igy a gyári anyagot választottam.

ja és majdnem totálkárosra lett felbecsülve a kocsi. A bal kerék ki van 0,5° löve a toleranciából.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás
Ma a szokásos hétvégi rutinellenõrzés során a motortérben olajfoltokat találtam. Eleinte attól féltem, hogy a hengerfejtömítés szakadhatott el az elsõ hengernél, aztán késõbb észrevettem, hogy a nyomok a gyújtótrafóból indulnak (azt hiszem így hívják, ide futnak be a gyújtáskábelek). Nem tudtam eldönteni, hogy olaj, vagy zsír lehet, mindenesetre nem túl bizalomgerjesztõ és nem is szívesen hagynám így.
Mi lehet a probléma? Elszakadt a gyújtótrafóban a tömítés?

szerk: úgy látom, a váltóolajat köpi fel rá :/

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Nem tudom, hogy gondolta a marhája, amúgy elég jó Transporter promo lenne.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
http://auto.indavide..._befer_Vagy_nem

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én is voltam kinn a csontiban, egy autót néztem. hirdetésbõl nem derült ki, csak az, hogy olcsó
a srác viszont rendes volt. elmesélte, hogy nemrég lett összelegózva, és hogy "még van vele munka bõven"
totálra törték az elejét...
szóval le a kalappal elõttük, más elhallgatta volna gond nélkül, és ha én meg lúzer vagyok, és nem veszem észre a hibákat, be is nyelem csont nélkül.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
csontiban az a jó, h öszintén húz le. Te is tudod, õ is tudja, még röhögtök is, h mekkora fost veszel :)
Expinálom a pinarámát.