peersze, besz@rnánk a gyönyörtõl, ha némely köznapi autó tényleg annyi VALÓS, és értelmes fejlesztést tartalmazna, mint némely traki.
Ez így van!
peersze, besz@rnánk a gyönyörtõl, ha némely köznapi autó tényleg annyi VALÓS, és értelmes fejlesztést tartalmazna, mint némely traki.
nem tommásfél év alatt semmi ilyesmit nem tapasztaltam a fókával
és már elfogadtam elõre
a szabad ég alatt parkol, ez sajnos benne van
képek majd ha a nevemre van irva (hétvégén remélem)
lásd 16461ezt nem teljesen értem még most sem
egy alap leon kinek fáj?
nincs garázs, a fóka eddig is az utcán állt azt sem karcolták meg irigységbõl...
Hol van pite amikor ekkora flood lehetoseg van
Nyomok neki batman hivo jelet varjal
Pikacsuuu
Nubira
A2.hu
Bicikli keresztben
A fóka a saját kocsid volt? Na ugye.másfél év alatt semmi ilyesmit nem tapasztaltam a fókával
és már elfogadtam elõre
a szabad ég alatt parkol, ez sajnos benne van
képek majd ha a nevemre van irva (hétvégén remélem)
Egyetértek. Szeretem, amikor emberek hosszan sorolják az érveket, hogy miért kombit, dobozost meg 7-9 személyes buszt vettek ("idén már 5-ször használtam úgy, tavaly meg vagy tízszer...").
Én azért vettem kombit, mert alapvetõen mániám a szép kombi forma (roppant kevés ilyen van, szerintem), másrészt bõ fél év autóvadászat után ez volt az elsõ befutó (értsd: nyugodt szívvel megvásárolható) darab.
másfél év alatt semmi ilyesmit nem tapasztaltam a fókávalMint új autótulaj nyilván pokoli nehéz lesz elfogadnod, de: nem ellopni fogják az autód.
Csak megkarcolni, meghúzni, behorpasztani itt-ott, kicsit letörni a tükröt, antennát, ablaktörlõ karját, leszedni a szelepsapkákat.
És bármi, amit veszel, ezek ellen nem véd.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ezt nem teljesen értem még most semrázogatod a pofonfát azzal az autóval rob.
szívbõl kívánom, hogy a szopás oszlop sose legyen hosszabb, mint az öröm oszlop és nem mûszakilag értem, hanem a lopásra, irigységbõl károkozásra, stb gondolok.
ebben a beteg országban nem kifizetõdõ "feltûnõsködni" (jó tudom ez normális helyeken nem az), itt ez már annak számít.
milyen környéken laksz? van / lesz garázsod legalább? cascora és váltózárra szavazok, hamár...
de inged gatyád rá fog menni, vagy így vagy úgy.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Az anti-slip nem hülyeség, csak a békebeli traktorosok kérdezték, hogy az mi?lehet, traktorosfórumon diskurálnak antiszlipprõl, meg a munkásruhához illõ kárpitrólHE.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
az enyémet multkor leköpték, mondjuk, majnem' érthetõ :-D
Hagyd. Ezen - szerintem - az emberek jelentõs része átesik.
(...és ezzel most nem bántani akarlak Robi!)
Rob!
Mint új autótulaj nyilván pokoli nehéz lesz elfogadnod, de: nem ellopni fogják az autód.
Csak megkarcolni, meghúzni, behorpasztani itt-ott, kicsit letörni a tükröt, antennát, ablaktörlõ karját, leszedni a szelepsapkákat.
És bármi, amit veszel, ezek ellen nem véd.
(Nekem az egyik legdurvább horpadást - kerékjárati ív közepén-tetején - valami teszkónyuszkó parkolóban nyomták. Nem csináltattam meg, mert: nem tört meg a gyári festés és tényleg jobb egy nem makulátlan autót a csillaggarázsban altatni; meg nem ér annyit számomra hogy a cascom terhére javíttassam.)
rob: ne mosd le a kocsit. nekem mióta tél van, nem volt lemosva, csak ha esõ vagy hó áztatta napközben