Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
évek óta divat, fõleg nagy autók meglékelése.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Dehir.hu -óriási kárt okoznak a debreceni autósoknak a katalizátortolvajok
Na ezért:a katalizátorok legfontosabb alkotóelemei közzé tartozó platina amely ára majd kétszerese az arany árának,és a ródium amely általában véve a legdrágább nemesfémnek számít, több mint 4,5-szer drágább, mint a platina.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
A csere nálam is ingyen lenne, de nálam sincs centírózógép és a fõnököm kifizeti a számlát így nem az én derekam fáj.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

én magamnak cserélem, az meg ingyen van:).

A csere nekem is, de nincs itthon centrírozogép :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
én magamnak cserélem, az meg ingyen van:).

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ez a rendes kiírt munkadíjból Áfás számlán szerepeltetett kedvezmény volt, lehet tanulni.;)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
nálunk csak az "írunk számlát?" kérdés merül fel a munka végén - egy nemleges válasz máris 25% kedvezményt jelent....:(:D

a számlából adott 20% árengedményt ez tettszett.

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
Kocka vitarán szeretnénk lecserélni a gumikat, valami olyasmire lenne szükségünk, ami valami jobbféle at-s gumi. Lényeg, hogy négy évszakos legyen és valamennyivel le tudjam csökkenteni a traktoros/másik terepjárós segítség esélyét sárban. Mivel családi a vas, ezért mt-s gumit nem támogatja rajtam kívül senki. AZ eredeti méret 195/80 r15. Országúton nem szoktunk gyorsan menni, max 100-110. Ha terep,akkor ragadós vagy esõközben sok sok folyós sár. Terepen nekem fontos, hogy az oldalsó bütykök legyenek egy kissé nagyobbak - a hasmagasság nem végtelen, ezért vacak dolog ha fennakadok és elpörögnek a kerekek.
Eddig amit nézegettem az egy BF Goodrich all terrain 215/70 r15. Errõl esetleg van valakinek tapasztalata?
További ajánlatok?
fanatiX mtbc

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
ha mindenki így állna hozzá akkor sok pénzt lehetne megspórolni :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Jöhet a rossz idõ felpakoltattam a téli gumikat a szerelõ a légkulcs után nyomatékkulccsal le ellenõrizte az összes kereket és amiért 20 p késõbb tudta elkezdeni mint amikorra megbeszéltük a számlából adott 20% árengedményt ez tettszett.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

még múltkor írta, hogy 4 féle mintájú gumi van a 4 keréken, ezért kérdeztem :)

a ket elso teljesen uj, es egyforma, es jon a rossz ido, szal cserelem a hatoskat is hamarosan ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
gondoltam lefotózom a sérülést - aztán rájöttem, hogy az egész kocsit befotózhatnám. :D hátsó lökös totál karc meg padkázás, elsõ lökös szintén, bal tükör hátulját valami kevésbé tehetséges egyén kapta el a parkolóban, jobb tükörét egy motors...jobb oldalt kulccsal végig lett húzva, a bal oldala meg én voltam és egy bokor.:D a motorháztetõ, hát az meg a szomszéd macska.:D majd azért elviszem valami fényezõhöz, hogy legalább nézze meg aztán a neccesebb részekre - ami nem jó a karosszéria egészsége szempontjából -mondjon valami árat...

de tény, hogy 10 év budapesti forgalom (januárban lesz 11) után ez is csak azért látszik meg, mert ott még viszonylag jó állapotú volt a fényezés.:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Ott lehet nincs ez elõírva, erre utalt Lor. Nekem tengelyenként kapott most majdnem kopásjelzõn levõ gumit. Ami minta van még rajta, azt épp szedi le a sárvédõív...:D
KUMHO mint gumi márka, milyen lehet? Érdemes beleugrani?
712-es.
(205 40 r17)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

az anglia nem hungary

még múltkor írta, hogy 4 féle mintájú gumi van a 4 keréken, ezért kérdeztem :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
az anglia nem hungary

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

motorikusan jo legyen, jo fek, gumi, futomu oszt hali.

ez azt jelenti, hogy -legalább tengelyenként- egyforma mintájú abroncsok vannak fenn? :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

...
DB: át is lehet fúratni azt a 2 mm-t, ha ügyes az ember. Csinálnak ilyet. De létezik csavar, mely ezt tolerálja is.

tudnál ilyet mutatni? meg árban hol helyezkedik el (ugye 16db kell)?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na es ezert nincs megcsinalva az en bal elso ajtom se. mert akkor megcsinaltathatnek rajta 45 masik karcot/horpadast is, de minek? koltsek fel millat fenyezesre mikor az egesz verda er 600ezret? lol

motorikusan jo legyen, jo fek, gumi, futomu oszt hali.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Karc? A fél autó hiányzik, a 8 számjegyet érõ autóról, és jár vele, leszarja.
Itthon meg az 3-500 ezres bontószökevényeken görcsölnek az emberek, mikor rákerül a 87 karc mellé egy 88-adik :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Azért ránézésre a legtöbbször el lehet dönteni ki húzta meg a kocsit. Pl. mindkét kocsi elõrefelé áll, az egyiknek a jobb elsõ sarka, a másiknak a bal hátsó van meghúzva, és mindkettõ hiba a belsõ oldalon van. Vajon ki fogja azt mondani, hogy a jobb oldali kocsi húzta meg a bal sarkával a másik elejét?
Különben is, egy friss karcolást elég jól meg lehet különböztetni egy hetestõl... Sõt, ilyen idõben másnapra látszik, hogy nem friss a dolog...
Meg nem minden országban kezelik a család legszentebb tárgyaként a kocsit. Pl. a franciák legendásan szarnak bele... 1-2 karc kurvára nem a világ...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök