Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Franciaországban akkor ne menj ki a parkolóházból!
Sõt ott se legyél, mert ott is meg van minden autó nyomva.
Ne parázz ettõl, ha nem tört, akkor csak rosszabb lesz késõbb, ráköltesz közel 300-500 ezret a lakatolás&fényezésre, és az egyéb költségekre, hogy akkor már belül is szép legyen az autó, rá egy hétre ugyanúgy megnyomják. Törött lámpáért valóban seggberúgás járhat, de bontóból 10 ropiért kapsz egyet.
Szemtanú pedig kell, hogy rád verjék. (hehe, nem sala :D)

Ha biztosítót váltasz, akkor is gyûlik korábbról a bónusz, már jó ideje! :)

DB: át is lehet fúratni azt a 2 mm-t, ha ügyes az ember. Csinálnak ilyet. De létezik csavar, mely ezt tolerálja is.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ez hulyeseg bazz
megszurtak vkit nekem meg kes van a zsebemben es en vagyok a tamado.

a masik auton latszodnia kell a szinnek
azon kivul minden festeknek van egy osszetetele ami festek adagonkent valtozik
es, hogy ugyan olyannal talalkozz most, mint majd annak kicsi az eselye

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
10 éve járja a budapesti utakat a kocsi - még régebben, mikor még céges kocsi volt, Balatonon meghúzták. volt szemtanú, rendszám, minden - hamar meglett az okozó, ellenben a helyszínelõ, aki kijött fotózni a kárt, nem tudta eldönteni, hogy melyik részét kellene fotóznia...majd felrakok pár képet, hogy mennyire súlyos - szerintem hibajavítani elég lenne.

és pont emiatt lehet baj vele külföldön - ha pl. meghúznak egy másik kocsit egy parkolóban, a te sorodban, és nincs szemtanú, akkor te vagy az elsõ számú "gyanúsított", hiszen a te kocsid is meghúzódott. azt meg külföldön hogy igazolod, hogy nem ott húztad meg? itthon is nehéz kimagyarázni...

thez: ja, gyûlnie kéne - de tavaly váltottunk biztosítót, most lenne meg az elsõ évforduló..

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
4x98as osztókörre 4x100as felni mennyire oké? Láttam már ilyet, és utóbbiból nagyobb a választék

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hubaz 12 milkó

vaskos, de egy fenyõfaárussal töltött beszélgetésem után tudom ,hogy mindenre van vevõ, elõbb-utóbb

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
akkor is a kell kategória

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mi gond lehet abból, hogy karcos a kocsi, és külföldre mész? Ezt nagyon nem értem...

Ez meg kéne, de nagyon:
VW Golf Limited
Mondjuk a 12millió kicsit erõs érte...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
szerintem kötelezõre nem fizetik ki a kárt
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Ha nem a szépségre mész, a festék nem pattogott le, csak meghúzták, hagyd úgy, lesz karcosabb is. A biztosító az okozó nélkül kinevet, casco híján tied a kár. Teljes fényezés felesleges, jó fényezõ a sérült elemet simán kijavítja, úgy hogy nem fog elütni, a kocsi többi részét pedig hozzápolíroztatjátok.

Sajnos ez bontózás kérdés lesz, nem biztosítózásos. Fõleg ezért nem érdemes bármit beáldozni.
AMúgy második, harmadik autón is gyûlnie kéne a bónusznak!

saját biztosító fizet állítólag okozott kárért? Ez valami új, vagy tudatlan vagyok? Akkor már inkább fogj egy ismerõst, koccanj neki, fizesd ki két évre a -2 bónuszát, és heló.
De a leírások alapján a kocsiban jelentõs kár nem keletkezett, olyan, amiért megérne bármiféle rohangálást.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
és mégis mit mondok a saját biztosítómnak? mert akkor már a többi kis szépséghibát, ami a 10 év budapesti használat alatt keletkezett, azt is kijavíttatom, ha ez így megy...bónuszos dologgal az a gond, hogy a kocsi anyu nevén van, viszont neki van másik kocsija, és arra számítja a bónuszt. szóval a pug-on most A0 van, ellenben nem tudom, hogy ha saját biztosításra megcsináltatom, akkor anyu a másik kocsiján is bukja-e a bónuszt...

BBB: nincs CASCO, ez a gond. viszont ha már elviszem újrafényezni, akkor kb az egész kocsit lehetne (10 éves budapesti forgalomban)...az a gond, hogy ez látszik és most mennék majd külföldre, aztán ott meg ebbõl gond is lehet...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Erre a segítséget casco-nak hívják. Nekünk is volt ilyen esetünk sajnos. Ha nincs casco-nk, akkor mélyen a zsebbe kellett volna nyúlnunk.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

tudok valamit tenni ilyenkor vagy így jártam és a biztosító a károkozó megléte nélkül nem fizeti ki a fényezést..? érdemes ilyen hibajavító-fényezõ festékkel kezdeni vele valamit, vagy nem ér semmit? (egyáltalán lehet azért plusz anyagi követelésem, amiért lelépett és egy elérhetõséget se hagyott, vagy csak annyit érnék el, hogy a balesetbejelentõt ki tudná tölteni és a biztosítóm fizetne?)

saját biztosításra szerintem simán ki tudod fizettetni, de akkor ugrik a bónusz asszem.
ha megvan az elkövetõ, akkor az õ biztosítására fizetnének.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
meghúzták a pug-ot a parkolóban. bal hátsó lámpán a középsõ díszlécen, a lámpa alatt, illetve a lökhárító felsõbb részén van lehúzva elég rendesen. lámpa alatt minimális repedés. a natúr mûanyag "díszlécrõl" ahogy látom lemaszatolták a nyomokat, de látszik hogy az is kapott. szerintem valaki nem tudott balra parkolni ésvagy nem érzi a kocsi jobb elejét...térfigyelõ kamera nincs, a károkozó lelépett, senki nem látott semmit.

tudok valamit tenni ilyenkor vagy így jártam és a biztosító a károkozó megléte nélkül nem fizeti ki a fényezést..? érdemes ilyen hibajavító-fényezõ festékkel kezdeni vele valamit, vagy nem ér semmit? (egyáltalán lehet azért plusz anyagi követelésem, amiért lelépett és egy elérhetõséget se hagyott, vagy csak annyit érnék el, hogy a balesetbejelentõt ki tudná tölteni és a biztosítóm fizetne?)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
én csak azt nem értem, hogy a diplomamunka miért jelenti egybõl azt, hogy valami vizuális szemetet gyártunk amire ilyen-olyan indokokkal rá lehet húzni a "forradalmi" jelzõt...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
ez meg állat

Totalcar - Magazin - Magyar busz kell az egész világnak

csak azt nem fogom, az üléseket mért wc deszkából vizionálja a tervezõ.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

gondolom nem negyvenötezer, hanem egy számjeggyel több.

jepp
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

hát, annyi derült ki, h über baráti áron kerül négyessel kezdödõ számmal..

gondolom nem negyvenötezer, hanem egy számjeggyel több.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
ebben a színben nem jön be, egyébként állat
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
renault 40 CV, 140 lóerõs, 9 literes sorhatos

forrás:

Belestünk a trezorba - Belsõség

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez valami 18hengeres bugatti? a szinbol tippelek
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F