kb ugyanott vagyok vele, mint ami helyére jött. de ebben legalább van élmény
ebben nem is kételkedek, szép jószág grat.
kb ugyanott vagyok vele, mint ami helyére jött. de ebben legalább van élmény
NE ÍGY! NE ÍGY!
kb ugyanott vagyok vele, mint ami helyére jött. de ebben legalább van élmény, az meg csak szimplán egy gyorsabb fajta utazóautó.ez sem az a kis fogyasztású típus
TRX-es felnit én is kaptam hozzá(egyébként 390mm), ami rajta van az 15" 205/50 gumival, nagyobb sajnos nem fér be. pedig hátulra jó lenne egy 225-ös legalább.Egy jó ismerõsöm használt pár évig egy M535i- ebbõl a szériából, nagyon szigorú gép volt ez olyan '93 környékén...
Jópár dolgot csináltam neki rajt,(akkor még a szakmámban dolgoztam) és mind a mai napig emlékezetes az a kocsi pár érdekes részlete miatt.
A felnik nem coll-os átmérõjüek voltak, hanem mm-es, valahol a 14"-15" között, gumit csak a márkaszervízben tudott rendelni rá.
Az elsõ teleszkóp is kimondottan spéci volt, ilyet azóta se láttam, olyan kialakítású volt, mint a sportmotorokon az upside down.
Nem tartotta meg, pedig nagyon szép eredeti állapotban volt, most már bánja, mert ritkaság és a szépeknek az értéke egyre magasabb.
Akkor vett helyette egy új pólót, 1,4 benzin... komoly visszalépés volt.
7:10-nél kezdõdik a dolog, az elsõ Lamboval volt némi gond.
hazaért a RÉM
nem sok ez a merfold
ennyi az itthoniakban is benne van csak nem mutatja az ora
de belseje sokkal inkabb
olyan hip-hop bele vagjak a gepekbe ezt a tavot, hogy csoda
aztan meg jon a szilikon meg az ora magus es maris eladja a holgy tulajdonos aki masodik autonak tartotta garazsban
RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!
ha nem megy nem fogyaszt
NE ÍGY! NE ÍGY!
hazaért a RÉM
NE ÍGY! NE ÍGY!
na jo de mennyit porgott a passat 6ikban 160-nal, es mennyit a Leon 5-ikben? ennyi.
RAUH-Welt
B E G R I F F
528-ast vezettem párszor ebbõl a szériából, az még valahogy autó volt. A mostaniakban autókban közel sincs ilyen érzésem.
Király gép, csak az a gumi "spojler" bántja a szemem a csomagtartó élén. Hatása nulla, de legalább ronda.
Egy M635CSI-ért vagy egy 3000CSI-ért ölnék is. Persze csak korlátlan tankolókártyával.
RAUH-Welt
B E G R I F F