Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
mekkora lyuk?fater használ targoncáknál valami gyurma szerû cuccot ami megkeményedik,amint hazaér,megérdeklõdöm mi az

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
az szopó
csakúgy, mint az e85
inkább gáz, még ha feketén is tolod bele

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na hurra.

nem volt benne viz, feltoltottem, es kifolyt mind. van egy luk a huto bal also sarkan.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
A kiegyenlítõben meddig van a víz? Hány fokos a vized? Felmelegszik rendesen?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat remelem nem komoly baj van, mert pont most akarom eladni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én biztos nem szaroznék az e85-el. ha már spórolni akarok, akkor gáz.

Tam, lehet csak a termosztát makkant +. vectra is csinált és ott az volt a baj.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
A hûtõvíz nem folyt el?

na addig ajanlgatom a G astrat, hogy kijott egy gebasz az enyemben. meghalalozott a futes.

ez nagy gaz? olyan hogy langyosat tud fujni, de ha total csuma melegre tekered akkor langyosbol hideg lesz. Ma csinalt ilyet eloszor.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Lehet, hogy hülyeséget írok, ignoráljátok, ha így lenne; autószerelõ ismerõsöm említette a gázüzemûvé alakítást és mint lehetséges másik alternatívát, az E85-ös üzemanyaggal is üzemképessé alakítást. Mindkettõ esetén használható az autó továbbra is benzinüzemûként egy kapcsoló átkapcsolásával (utóbbinál ez lehet, hogy automatikus, ezt nem tudom). Elõbbi elég drága átalakítás, talán több százezer (?), utóbbi viszonylag olcsó, néhány tízezer Forint. E85 esetén érdemes viszont figyelembe venni, hogy 10-15%-kal magasabb lesz az autó fogyasztása; de - egyelõre - még így is megérheti. A holtankoljak.hu-n nézem épp, 90 Forinttal olcsóbb az E95 literenként. Egy gyors ad-hoc számítás. Ha havi 1x tankolok 45 litert, az 365 Ft-os benzinnel annyi mint 16.425,- HUF. Ez egy évben 197.100,- HUF. E85 esetén induljunk ki abból, hogy 15%-kal többet fogyasztunk majd, tehát 45 l * 1,15 = 51,75 l/100 km. Ez 275 Ft-os E85-tel ez havi 14.231,- HUF, ami évi 170.775,- HUF. Ez majdnem 30.000,- HUF megtakarítást jelent még így is. Vagyis, ha 30e az átalakítás, 1 év alatt visszahozhatja az árát. :->
Nekem egy lassan 10 éves 206-osom van, 1.6 16v benzines, szóval engem is érdekel a téma, csak még nem néztem alaposan utána. De most felkeltettétek a figyelmem és gyorsan kiszámolgattam ezeket. ;-> (Ja igen, én városban ha nyomom neki, ha nem, 10l/100km... :-/)

Edit: mégsem 10-15% a várható többletfogyasztás, lehet sajnos 25-35% is...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na addig ajanlgatom a G astrat, hogy kijott egy gebasz az enyemben. meghalalozott a futes.

ez nagy gaz? olyan hogy langyosat tud fujni, de ha total csuma melegre tekered akkor langyosbol hideg lesz. Ma csinalt ilyet eloszor.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
benzin-gáz?

babumm:

http://www.streetfir...ash_2198411.htm

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kis fogyastas kell ill. alternativ uzemanyag hasznalat sem kizart
az pedig benzinnel nem olyan.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
viszont benzinesbõl van esélyed jót is találni...

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
mostanában a Lacetti kombikat nézem, igaz csak 3 év múlva lesz aktuális az autó vásárlás
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
g astrat javasolnam en is. vagy esetleg nubira.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
vegyél g-t. annak sincs sok baja, meg azért mégis inkább autószerû képzõdmény. vagy g3 tdi, csak az astrához képest drága. nagyon.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en ennel mar erosen kulfoldi temaban gondolkozom
sima 1,7D-t birnam az isuzu motorost

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
kurvára nem fogsz találni értelmeset 1.7D, vagy vagy 1.7 TD Gl-t, fél milka körül getzi lepukkantak vannak-s ezt most nem a belsõre értem,az sose érdekelt igazán- motor, kasztni, futó, konkrétan gally.
Azt szerettem volna venni én is, de mikor a harmadiknál rázta tagadólag a fejét cimbi, rájöttem, hogy felesleges idõtöltés.
500< fölött meg azért már vicc bármilyen F astra, sztem.. mégiscsak érettségizett korú roncsokról van szó

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
tegnap fel napot keresgeltem f astrat kombi dizel verzioban
nehogy olyan legyen majd a csaladi utazo verdank

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
"Az autót 3,6M Ft-ért vettem, ebbõl 2,8M Ft volt hitel. Azóta eltelt 3,5 év, de a banki adatok alapján a mostani hiteltartozásom 2,9M Ft. Az autó jelenlegi értéke kb. 2M-ra tehetõ."
Totalcar - Tanácsok - Hiteles autó totálkárra törve
Ez a kemény, nem a vídia!:D Eddig befizetett 1,6 milliót a banknak és bukott 1,6 millió értékvesztést, a hitel állomány pedig 100.000-el több mint a kezdetekkor. 1,6M+1,6M+2,9M plusz még 6-7-8K értékvesztés, ha jól számolom a végére 7 millióba fog kerülni a kocsi.:)
Annyi pénzbõl az F Astrámat 40 évig üzemeltetem, még 5 évente teljes motorgenerállal is.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sírjában??
nemáá...
haveré sosem volt még oly jól mint mostanság.