http://images.netbag...20134917555.jpg
elvileg ez volt
kar ertuk
NE ÍGY! NE ÍGY!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Kevesebb füstokádó szar.
nekem azt magyarázta, hogy a magyar toyota ad rá garit. ezért mondom, hogy hiszem ha látom.
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
RAUH-Welt
B E G R I F F
mér lenne rongyrázás??? a highlander 3.3-as hibrid motorja annyit eszik, mint az én 2.5 dízelem. cserébe majdnem kétszer olyan erõs, és alacsonyabb fordulattartományokban is jobban húz.
jójó, tudom, minek ilyen nagy motor, minek terepjáró az utakra stb. de ez nem nagyon érdekel.
thommey, köszi, már ki is ábrándultam
rave, neked is.amcsi importból van az a highlander is. igaz ugyan, hogy új, és az importõr intézi rá a magyar garit is, de ennek azért kivárom a végét...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám