Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2009. január 05. - 01:11

hogy nyugodtan vegyek francia autót, egyre figyeljek, fapados legyen, vagy olyan korú, amiben még nincs túl sok elektronika.
Ez is egy felfogás.
A civicrõl mindenki lebeszélni akart, már ott tartottam, hogy F-Astrákat nézegettem, aztán megláttam, beleszerettem, és...
május óta van benne 7E km, kb. 40-50 ezret költöttem rá (akksi kuka volt, a gumik is, meg most a téli gumi), ami nem sok ahhoz képest, amikkel riogattak az ismerõsök. Ja, és régi, '91- es.
Írta 2009. január 05. - 00:49

Ez mekkora badarság.Ha lassan fordulsz(parkolás,stb) akkor tökmindegy, ha nem lassan (10km/h+) akkor ott igen, számít kicsikét.
kocsit csak a franciák tudnak gyártani.
Bazz. ilyet még én se mondtam és nem is fogok sosenem :-)
mondod ezt addig, amig nem lesz jogsid, nem viszed el családi kocsit egy "körre"...
Ha már vitázgatunk: én egy ladával is eljutok a-bol b-be. Csak nekem nagyobb igényeim vannak, és szerintem ezek amik befolyásolnak egy embert. mármint az igények. Van akinek csak egy átlagos családi kocsira van szüksége/igénye, arra h abol bébe eljusson minnél olcsobban/biztonságosabban... van aki pedig az élményért (is) vezet és van az akinek muszáj.
kicsit szarul fogalmaztam.
:spoko:
Viccves dolog, fõleg, hogy nem férek el benneA kispolák nagyonis jó autó...elsõ kocsinak, jogsiletétel után
Az utat jól fekszi, és hátsókerekes

franciákat tényleg mindenki szidja, aki hajtja is õket. akik boltba járnak vele (nõk), imádják.
A franciák, egytõl-egyig ribancok. Mindig van valami nyûgje, mindig produkál valami abnormális dolgot, és mégis szeretik a tulajdonosok

(a környezetemben, akinek van még sose szidta)
Egyébként, mint autószerelõ mondom, teljesen mindegy, hogy mit veszel, ha 10 évnél fiatalabb, akkor úgyis szar. Kb addigra minden gyártó abbahagyta a tartósságnak szánt autóit.
osztom..
Amúgy a csigazabáló Xantiába végre feléledt a blow off valve :-)
Igaz kellett turbonyomást emelni, de hümmm..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. január 05. - 00:48

vegyél neki is nivát, aztán megizmosodik:DÖsszkerekes Swifted van?
Mesélj. Asszonynak kéne majd olyat venni, hogy õ is haza tudjon néha jönni, nem csak én. Éhes vagyok.
örülök, hogy 11-14 éves vw dízelt akarok venni. talán megéri a 20évet. ha nem töröm össze, akkor marad 20 éves koráig.

vagy amíg veterán nem lesz.
Írta 2009. január 05. - 00:41

Összkerekes Swifted van?Motorburkolatot.
Burce, nem akarom elvenni a kedved, de én 580-ért vettem '99-es Swift GLX Wintert.
Mesélj. Asszonynak kéne majd olyat venni, hogy õ is haza tudjon néha jönni, nem csak én. Éhes vagyok.

Írta 2009. január 05. - 00:33

szelepfedelet....
Motorburkolatot.
Burce, nem akarom elvenni a kedved, de én 580-ért vettem '99-es Swift GLX Wintert.
Race, no Rest!
Írta 2009. január 05. - 00:31

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. január 05. - 00:27

Igen, persze.szelepfedelet....

Csak egyszerre nézek focit, Dakart és itt egyesek rajongásait.
Írta 2009. január 05. - 00:18

Írta 2009. január 05. - 00:15

Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Írta 2009. január 05. - 00:12

Rocsi beírja, hogy szerinte pick és mindenki .........
Akkor ne vegyetek.
Egyébként, mint autószerelõ mondom, teljesen mindegy, hogy mit veszel, ha 10 évnél fiatalabb, akkor úgyis szar. Kb addigra minden gyártó abbahagyta a tartósságnak szánt autóit.
Megnéznék majd 15 év múlva 800 ezer km-el bármilyen mai Common Rail dízelt.......
De ide lehet sorolni a pörgõs kis benzineseket, meg mindent amit most gyártanak. Gyártótól függetlenül. Eleve van vagy 4 cég, aki pl motorokat csinál, a többi csak a saját emblémájával ellátott hengerfejeket öntet.
Írta 2009. január 05. - 00:09

Darázsinak kicsi az esélye, hogy tovább menjen...
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Írta 2009. január 05. - 00:05

Amik úgy már nem könnyûek.
Mondjuk én nem is tudtam, hogy nem szabad rámenni, de nem is akarok tudni róla!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. január 05. - 00:00

ja és persze simán rendezvénykellékeket írok az elsõ rublikába oszt csókolom, fa**om fogja részletezni neki, szállítólevél meg nincs, mert mind a mi tulajdonunkba van nem most vettem és nem is adom el! csöcs, amúgy simán átmegyek a dobozzal a lánchídon, eddig még egy rendõr sem izélt miatta, pedig látott már ott egy pár

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2009. január 04. - 22:58

Csak drága játék.
http://dolog.uw.hu/ralli4.jpg
http://dolog.uw.hu/ralli5.jpg
Írta 2009. január 04. - 22:49

Szerintem nem para.
Amúgy a partner _nagyon_ igénytelen, de azzal sem szokott baj lenni.
És már nem emlékszem ki írta, de ha valami jó a francia autókban, az a kézifék.

Rocsi, oks, hogy kérsz felépítményt, de mondjuk a táskádat sok cuccal, meg a laptopodat és egyéb kütyüidet nyugodtan bennehagynád?
Meg ha ki akarod venni, akkor négykézláb el kell másznod a kabinig, mert fékezéskor elõre csúszott?

Amúgy játszani jó lenne...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. január 04. - 22:30

De legalább attól nem kell félned, hogy pl a linkelt honda civices balesetben te maradsz ott elöbb.
Írta 2009. január 04. - 22:25

Írta 2009. január 04. - 22:13

Írta 2009. január 04. - 22:10

és a 80km/h? és a menetlevél? lánchídon való áthajtási tilalom?
az adja meg neki a zamatat. most mondd azt hogy nem kalandos dolog. meg filinges.

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. január 04. - 22:08