Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Volt kollégámnak már a második 306- osa fut, õ mindig azt mondta,
hogy nyugodtan vegyek francia autót, egyre figyeljek, fapados legyen, vagy olyan korú, amiben még nincs túl sok elektronika.
Ez is egy felfogás.
A civicrõl mindenki lebeszélni akart, már ott tartottam, hogy F-Astrákat nézegettem, aztán megláttam, beleszerettem, és...
május óta van benne 7E km, kb. 40-50 ezret költöttem rá (akksi kuka volt, a gumik is, meg most a téli gumi), ami nem sok ahhoz képest, amikkel riogattak az ismerõsök. Ja, és régi, '91- es.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Ha lassan fordulsz(parkolás,stb) akkor tökmindegy, ha nem lassan (10km/h+) akkor ott igen, számít kicsikét.

Ez mekkora badarság.

kocsit csak a franciák tudnak gyártani.

Bazz. ilyet még én se mondtam és nem is fogok sosenem :-)

mondod ezt addig, amig nem lesz jogsid, nem viszed el családi kocsit egy "körre"...

Ha már vitázgatunk: én egy ladával is eljutok a-bol b-be. Csak nekem nagyobb igényeim vannak, és szerintem ezek amik befolyásolnak egy embert. mármint az igények. Van akinek csak egy átlagos családi kocsira van szüksége/igénye, arra h abol bébe eljusson minnél olcsobban/biztonságosabban... van aki pedig az élményért (is) vezet és van az akinek muszáj. :D
kicsit szarul fogalmaztam.

:spoko:

A kispolák nagyonis jó autó...elsõ kocsinak, jogsiletétel után :D
Az utat jól fekszi, és hátsókerekes :)

Viccves dolog, fõleg, hogy nem férek el benne :D A lábamat folyamat surolja a kormány :)

franciákat tényleg mindenki szidja, aki hajtja is õket. akik boltba járnak vele (nõk), imádják.

A franciák, egytõl-egyig ribancok. Mindig van valami nyûgje, mindig produkál valami abnormális dolgot, és mégis szeretik a tulajdonosok ;)
(a környezetemben, akinek van még sose szidta)

Egyébként, mint autószerelõ mondom, teljesen mindegy, hogy mit veszel, ha 10 évnél fiatalabb, akkor úgyis szar. Kb addigra minden gyártó abbahagyta a tartósságnak szánt autóit.

osztom..

Amúgy a csigazabáló Xantiába végre feléledt a blow off valve :-)
Igaz kellett turbonyomást emelni, de hümmm..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Összkerekes Swifted van?
Mesélj. Asszonynak kéne majd olyat venni, hogy õ is haza tudjon néha jönni, nem csak én. Éhes vagyok. :D

vegyél neki is nivát, aztán megizmosodik:D
örülök, hogy 11-14 éves vw dízelt akarok venni. talán megéri a 20évet. ha nem töröm össze, akkor marad 20 éves koráig. :)
vagy amíg veterán nem lesz.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Motorburkolatot.

Burce, nem akarom elvenni a kedved, de én 580-ért vettem '99-es Swift GLX Wintert.

Összkerekes Swifted van?
Mesélj. Asszonynak kéne majd olyat venni, hogy õ is haza tudjon néha jönni, nem csak én. Éhes vagyok. :D

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

szelepfedelet....;)

Motorburkolatot.

Burce, nem akarom elvenni a kedved, de én 580-ért vettem '99-es Swift GLX Wintert.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Szerelmes lettem :)

http://www.hasznalta...ta_starlet_1992

:love:

(és 17 éves, pont jó korban van :D)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

szelepfedelet....;)

Igen, persze. ;)

Csak egyszerre nézek focit, Dakart és itt egyesek rajongásait.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Kokk: vmi nyílt gépkocsiszekrényre emlékszem, de majd megcáfol vmi frissen vizsgázott :-) (teherautóval amúgyis tilos rámenni kiv 2.5 tonna összsúly alatti zárt gépkocsiszekrényû )

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
szelepfedelet....;)

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Itt mindenki úgy ír, mintha a másik el szeretne adni neki egy kocsit.
Rocsi beírja, hogy szerinte pick és mindenki .........
Akkor ne vegyetek.

Egyébként, mint autószerelõ mondom, teljesen mindegy, hogy mit veszel, ha 10 évnél fiatalabb, akkor úgyis szar. Kb addigra minden gyártó abbahagyta a tartósságnak szánt autóit.
Megnéznék majd 15 év múlva 800 ezer km-el bármilyen mai Common Rail dízelt.......
De ide lehet sorolni a pörgõs kis benzineseket, meg mindent amit most gyártanak. Gyártótól függetlenül. Eleve van vagy 4 cég, aki pl motorokat csinál, a többi csak a saját emblémájával ellátott hengerfejeket öntet.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Ha valakit érdekel: a dakaron kaki van
Darázsinak kicsi az esélye, hogy tovább menjen...

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én is simán átmegyek túlpakolt transittal, meg hiace-szal.
Amik úgy már nem könnyûek.

Mondjuk én nem is tudtam, hogy nem szabad rámenni, de nem is akarok tudni róla! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
ja meg a menetlevélre írja rá mindig az áru súlyát, amikor 150 szalmakalapot viszek meg 10 cserepes pálmát, meg 4 irányítótáblát, meg 3 fogast és 150 darab tollat azt hogy mérjem le biztos úr? :)
ja és persze simán rendezvénykellékeket írok az elsõ rublikába oszt csókolom, fa**om fogja részletezni neki, szállítólevél meg nincs, mert mind a mi tulajdonunkba van nem most vettem és nem is adom el! csöcs, amúgy simán átmegyek a dobozzal a lánchídon, eddig még egy rendõr sem izélt miatta, pedig látott már ott egy pár ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Naná, nincs is jobb ennél... :)

Csak drága játék.

http://dolog.uw.hu/ralli4.jpg
http://dolog.uw.hu/ralli5.jpg

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én már-már hihetetlen rendszeresen írom a menetlevelet nap, mint nap.
Szerintem nem para.

Amúgy a partner _nagyon_ igénytelen, de azzal sem szokott baj lenni.

És már nem emlékszem ki írta, de ha valami jó a francia autókban, az a kézifék. ;)

Rocsi, oks, hogy kérsz felépítményt, de mondjuk a táskádat sok cuccal, meg a laptopodat és egyéb kütyüidet nyugodtan bennehagynád?
Meg ha ki akarod venni, akkor négykézláb el kell másznod a kabinig, mert fékezéskor elõre csúszott? :P
Amúgy játszani jó lenne...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
jaja :) Én is ezért szeretem a dobozt, megvan az alap adrenalin. "Menetlevele van?" :D
De legalább attól nem kell félned, hogy pl a linkelt honda civices balesetben te maradsz ott elöbb.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
szeretek veszélyesen élni :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
dede.. fíling.. örülni, amíg nem különbözteti meg a sebesség figyelõ rendszer a teher/személy autókat...(autópályán 120-al elveszteni a jogsit :D) folyton '"fosni" a menetlevél hiánya miatt.... meg a lánchíd elején levõ rendõrök :love:.... :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

és a 80km/h? és a menetlevél? lánchídon való áthajtási tilalom? :D

az adja meg neki a zamatat. most mondd azt hogy nem kalandos dolog. meg filinges. :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
és a 80km/h? és a menetlevél? lánchídon való áthajtási tilalom? :D