+ fényezés, és ott vagy, mintha leakasztanál bontóban egy komplett ugyanilyen karcmentesebbet. Fõleg ha gyári szín
valóban..
öö mire gondolsz Tigris? rosszul fogalmaztam? "amióta megvettem tele van karcokkal és egyre csak "sokasodik""
+ fényezés, és ott vagy, mintha leakasztanál bontóban egy komplett ugyanilyen karcmentesebbet. Fõleg ha gyári szín
Az enyém is "tele" volt horpival, karccal, amikor vettem, azóta sikeresen okoztak neki még..
.
RAUH-Welt
B E G R I F F
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Az elsõ generációs Omega szedán 0,28-as légellenállási együtthatója a mai napig kiemelkedõen jónak számít az autóiparban. "
Izomtéridõninja-geológus!
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Izomtéridõninja-geológus!