Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
autom elobb lesz

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
auto, feleseg :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

feleseg

ohó, Klárád tud róla? :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
olvastam man
de sajna nem nyertem
elso nagyobb adagbol kikoltoznek a bukkbe
utana jonne csak valami auto feleseg

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nice!

http://www.sztarauto...mutato_fotokkal

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Lor, nyertél mostanában a lottón? Mert akkor hajrá! :)
http://www.sztarauto...u_impreza_wrc_t

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

igen, pont ezt mondta az a nõ is, akibe 2 éve belerongyoltunk hátulról. fõúton mentünk, jobbról ki akart jönni egy kocsi, nõ satufékezett elõttünk. neki abs nekünk nem. bumm. kiszáll, kérdeztük most ezt miért? erre aszondja, nem volt benne biztos, hogy megkapja az elsõbbséget ezért vészfékezett és akkor jött ez a temetõs duma. na, kész. most aztán jól jártál.

temetõ meg tele van olyan hullákkal is, akik túl gyorsan mentek vagy nem adták meg az elsõbbséget. szóval ilyen dumákat lehetne gyártani csomó féle szituációra.

az ilyen szövegek, amiktõl agyfaszt kapok. remélem nem veszed sértésnek, mert nem annak szántam ;)

Dehogy veszem. Abba a szövegkörnyezetbe, ahová írtam én is inkább irónikusnak szántam. Csak elhagytam a szmájlit.
Nekem anno az oktatóm azt mondta, hogy mindig a Kamaznak van elsõbbsége. :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

mondjuk aki úgy vezet, hogy védett úton haladva minden keresztezõdésnél lassít hátha jön valaki aki nem adja meg az elsõbbséget az adja le a jogsiját. pont úgy aki a traktor mögött 40-l megy meg a belsõ sávot kibérlõk is.
mindegy mindenki ragaszkodik a saját véleményéhez.

LL ez kész. :D

fõleg ha a traktor meg csak 30-al
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
mondjuk aki úgy vezet, hogy védett úton haladva minden keresztezõdésnél lassít hátha jön valaki aki nem adja meg az elsõbbséget az adja le a jogsiját. pont úgy aki a traktor mögött 40-l megy meg a belsõ sávot kibérlõk is.
mindegy mindenki ragaszkodik a saját véleményéhez.

LL ez kész. :D
Sei, soku Si.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Az mekkora már? :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Bármi van, az a hibás, aki hátulról jön...
A macska meg ott volt... :) Azért fékezett.

Hollandiában pont most volt ebbõl ügy - a rendõrnek kell bizonyítania, hogy NEM volt ott, amiért 2 percet állt a madár a zöldnél.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

a konkrét szitut elég leegyszerûsítve írtam, mert nem az volt a lényeg. de egyébként igaz, a legtöbb ráfutásos baleset a nem megfelelõ követési távolság miatt történik. viszont ha tudod bizonyítani, hogy az elõtted levõ indokolatlanul fékezett, akkor õt is kihozhatják hibásnak. volt már ilyen.

Naaaa! A követési távolság akkor sincs meg, tehát a hátul jövõ a hunyó.
Tán nem ártana ismételni:

27. § (1) Jármûvel másik jármûvet csak olyan távolságban szabad követni, amely elegendõ ahhoz, hogy az elöl haladó jármû mögött - ennek hirtelen fékezése esetében is - meg lehessen állni.

Nem kell semmiféle indok neki a fékezéshez. Még jó hogy nem rá engedélyt kell kérni a mögöttem jövõtõl.:)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
a konkrét szitut elég leegyszerûsítve írtam, mert nem az volt a lényeg. de egyébként igaz, a legtöbb ráfutásos baleset a nem megfelelõ követési távolság miatt történik. viszont ha tudod bizonyítani, hogy az elõtted levõ indokolatlanul fékezett, akkor õt is kihozhatják hibásnak. volt már ilyen.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,201 posts
a kulcsszó: követési távolság.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

A temetõ meg tele van olyan fejfákkal, amire ezt lehetne írni : pedig nekem volt elsõbbségem.

igen, pont ezt mondta az a nõ is, akibe 2 éve belerongyoltunk hátulról. fõúton mentünk, jobbról ki akart jönni egy kocsi, nõ satufékezett elõttünk. neki abs nekünk nem. bumm. kiszáll, kérdeztük most ezt miért? erre aszondja, nem volt benne biztos, hogy megkapja az elsõbbséget ezért vészfékezett és akkor jött ez a temetõs duma. na, kész. most aztán jól jártál.

temetõ meg tele van olyan hullákkal is, akik túl gyorsan mentek vagy nem adták meg az elsõbbséget. szóval ilyen dumákat lehetne gyártani csomó féle szituációra.

az ilyen szövegek, amiktõl agyfaszt kapok. remélem nem veszed sértésnek, mert nem annak szántam ;)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Inkább USB a fontos, CD nem tartós.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Henger
ragaszkodsz a CD-hez?
tök felesleges már a mai világban.
Audiovox ME412-m van, ami USB-t és SD-t olvas. 19.900 - érdemes ránézni.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Miért nem jó az elta?
Nem ismerem ezeket a cuccokat. Hétvégén teszek egy túrát boltokba.

azért nem jó, mert +2-3ezerért olyan cuccot kapsz, ami egy rendes gyártó alap cucca, ami arról szól, hogy a középkategóriát visszabutítják. tehát nem szar. és ezek a cégek elég komoly összegeket feccölnek ebbe a dologba. az elta ezzel szemben gyárt minden szart (de tényleg. mármint tényleg szar).
na akkor ezek után...
egyébként az alap fejegységeknél elég gyakran elõ szokott fordulni, hogy ugrik (kenwood és jvc volt anno, ami nagyon produkálta) nagy kátyú stb. szal akkor nem hibás. csak az út.
garancia meg megint. személy szerint sonyt ajánlanám, gt-23 pl, egyre figyelj, hogy TÉNYLEG szakszerviz szerelje be, különben bukod a garit.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

õõõ :)
Henger: találd meg bármely electro world-ot, media marktot, saturtn: 18-23e között bármilyen Sony, Alpine, stb stb rendes fejegységet kapsz.

Miért nem jó az elta?
Nem ismerem ezeket a cuccokat. Hétvégén teszek egy túrát boltokba.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
most en is nezegetem, lehet hogy nem mervado, de itt a JVC-k olcsok nagyon. tudom az se audiofilia, de nem is elta.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F