Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
õõõ :)
Henger: találd meg bármely electro world-ot, media marktot, saturtn: 18-23e között bármilyen Sony, Alpine, stb stb rendes fejegységet kapsz.
http://www.edigital....yseg-c1390.html

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Vennék autóba (bocs, Stift :) ) rádiót.
CD, MP3, USB, programozható rádió frekvenciakeresõvel ami kell. Amúgy semmi extra.

Néztem olyat hogy Elta 7539N:
http://k-elektronik....s&cid=5&pid=160

Jó lesz?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Jah. Az tényleg nem annyira nyerõ, csak triálnál.
Nem volt semmi gyári gumijuk?
Nem hiszem el, hogy nem találsz a neten valamit.
4X4 vagy offroad oldalakon nézted? Ott fórumon biztos tudnak mondani gumist.

De, lehet rendelni. 1-2 hetes szállítási határidõvel.
A terepgumik ugyanis nyárinak számítanak. Ilyenkor nincs szállítás belõle. Majd márc.-tól biztos lesz.
Használtat meg senki sem árul, mert hóban a legjobb és gondolom még fent van a kocsikon.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

tegnap kanyarodott ki mögém egy ilyen. félelmetes egy jószág. még akkor is megadod neki az elsõbbséget, ha te vagy védett úton. övvonal szemmagasságban, lámpa tarkóban, kellemes amikor mögötted jön.

kokk, így jó?;)

na többek közt ezért szeretek a masterral járni :)

Aha, már tudom! Szégyen elengedni olyat, aki nem jogosult rá

én pl rohadt gyakran engedek el/ki/be stb a közlekedéd egyéb résztvevõit.
kivéve mikor nagyon erõszakosan próbálkozik a delikvens. na azt sose. meg taxist se sose.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Kaptam volna, ha kértem volna.
Futózottak. Csak annyiból más a pápaihoz képest, hogy nem itthon csinálják.
Olyat nem szeretnék.

Jah. Az tényleg nem annyira nyerõ, csak triálnál.
Nem volt semmi gyári gumijuk?
Nem hiszem el, hogy nem találsz a neten valamit.
4X4 vagy offroad oldalakon nézted? Ott fórumon biztos tudnak mondani gumist.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Rocsi, neked egy álpickup kéne? :)
Amolyan pickupok SUV-ja, mi?! ;)

olyasmi. normális felfüggesztésû (sangyong az egyetlen jelenleg), nagyköbcentis dízel, manuális, ledönthetõ hátsó fal (cadillac ilyen), normális hajtáslánccal.

amíg garanciális, addig nem állnék neki. de már nem sok van neki vissza.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Olee! Kaptál gumit?

Kaptam volna, ha kértem volna.
Futózottak. Csak annyiból más a pápaihoz képest, hogy nem itthon csinálják.
Olyat nem szeretnék.

Rocsi, neked nem garanciális véletlenül a kocsid? Nehogy már elkezd átbuherálni a futómûvet! Válassz más karakterisztikájú laprugót hozzá.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rocsi, neked egy álpickup kéne? :)
Amolyan pickupok SUV-ja, mi?! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Olee! Kaptál gumit?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
hát nekem vmi olyan kell, amivel nem fogok pórul járni 160nál valami szar úton :)

lehet akkor tényleg csak egy másik laprugó köteg kéne?! de a lengéscsillapító meg ugye a jelenlegi keménységre van hangolva. azt nem kéne megdolgozni?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Igen.

Egy kiváló játékautó nagy gyerekeknek.

(Félre ne értsetek, profi munka - a linkelt F350 is az Õ mûvük - de játékra való.
Én nem mennék le vele még a Balatonra sem... :))

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Az nekem nem indokolt eset, hogy õ egy mercedes. Ha úgy viselkedik, hogy csak azért is kijön, akkor nyilván odafigyelsz rá. De csak azért mer merci nehogymár dobjak egy nagy féket, és elengedjem..

egyrészt, szó nem volt elengedésrõl. élet- és értékvédelem volt csak mûsoron:)
nem is kellett elengedni. csak amikor napfogyatkozás jobbról címszóval közelíti meg az elsõbbségadás kötelezõ (aka macisajt) táblával ellátott keresztezõdést, akkor inkább ráfékezek, mint hogy igazam legyen, meg egy roncsom, hogy rosszabb eshetõséget ne említsek.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
mármint az a jeep?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Rocsi: játszósautó, sarazásra....

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
na. a jeep azért nem csak a grand csirokit gyárt ám...
az enyém meg:
nem önhordó kaszni, hanem létraváz, tehát sztem van hova hegeszteni. és merevtengely.
azt, hogy dobjak fel rá egy mázsa valamit, azt köszi nem. gyengít :) meg hát sûrûn szoktam azért cuccolni vele.
sala, az a meghekkelt jeep mióta bírja? mert alapvetõen félek minden ilyen tuningtól.

kijöhetne egy cég már a nekem való pickuppal.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Aha, már tudom! Szégyen elengedni olyat, aki nem jogosult rá :P

bazd.. egyszer üljön össze a társaság egy sör mellé és dumáljunk, mert itt olyan szinte félre tudjátok érteni és magyarázni az ember szavait, hogy az félelmetes :)

Indokolt esetben engedem át. szerintem.

Az nekem nem indokolt eset, hogy õ egy mercedes. Ha úgy viselkedik, hogy csak azért is kijön, akkor nyilván odafigyelsz rá. De csak azért mer merci nehogymár dobjak egy nagy féket, és elengedjem..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A temetõ meg tele van olyan fejfákkal, amire ezt lehetne írni : pedig nekem volt elsõbbségem.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Aha, már tudom! Szégyen elengedni olyat, aki nem jogosult rá :P

Tényleg. hétvégén parkolóházban próbáltam minél kevésbbé lezúzni a kocsi orrát a szintkülönbségeken (értsd:5 km/h) erre vmi reakciós kisköcsög a nagyautójával elkezdett dudálni, és erõsködni. Sajna nem volt akkora lélekjelenlétem, hogy a kigyorsításból satufékkel megálljak. Pedig kéne a pénz:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

neked van igazad, de cseszheted, ha meghalsz. vagy aki melletted ül.
nálam még dolgozik az életösztön. inkább abból indulok ki, hogy akkor van elsõbbségem, ha megadják. lehet, hogy így nem vagyok faszacsávó, de inkább ráfékezek, ha nem vagyok biztos abban, hogy a másik megáll. mindenkinek egyszerûbb, ha nincs kocc meg sziréna... szar hely a kórház, meg a temetõ is ráér még

igen, olyankor fékkészenlétben vagy (esetleg) és figyeled mit csinál a másik. De nem engedem el vanye..
Autóba ülsz, nem kerékpáron. hatalmas különbség az elsõbbségért folytatott "harcban"
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Így már érthetõ.
De elég durván összevontad egy "macisajt" szóval, ami úgy tûnik inkább valami kód, nem is összevonás, csak nem tudtam a kód mögötti tartalmat... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D