Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

kotelezo szervizen volt ma a caddy, raktak ra uj gumikat elol

valami Uniroyal eso gumi vagymi

ujjnyi mely es szeles barazdak vannak benne durva nagyon. jo ez nekem?

ha a rain sport névre hallgat akkor jó! nekem olyan volt a kangoo-n, gyorsan kopik de tényleg fog meglepõen jó kis gumi :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Neked nem volt otthon Paint, és így tüntetted el a rendszámod...?:D
(ja, már látom a szélvédõ mögött...)

Izomtéridõninja-geológus!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Nesztek Rat style:
vagy Mad Max? :D

Balra enyim, jobbra tesóé.
Feltöltött kép

Én ma vettem gumikat.. Michelin Primacy 195/55
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ilyen ni

epp elkerultem egy csunya balesetet is. belso savban megyunk szepen 70-80mph korul, egyszer csak fekez elottem az auto, latom hogy all meg az egesz sor. alltunk egy 10masodpercet se, mar indultunk is tovabb. 100meterrel feljebb uvegszilankok az uton, meg a kozepso elvalaszto szalagkorlat benyomva csunyan. at is volt felig szakadva

aztan latom hogy kozben mar letenfergett a leallosavba az auto, egy feher fiesta volt. a motorhazteto a jobb oldalon A oszlopig feldurva, elott meg ott all a kamion. gondolom felpreselte szerencsetlent.

egyreszt mazli hogy nem engem nyomott oda, masreszt meg hogy epp akkor tortent, be volt allva mind a harom sav, ha kiernek a rendorok lesz olyan dugo hogy ihaj
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Ha betartod a kreszt, nem lesz para :) Ugye azt meg cégessel, fõleg kint, illik :)

Jahm, ott épülgetnek az autók. Legjobb! :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kotelezo szervizen volt ma a caddy, raktak ra uj gumikat elol

valami Uniroyal eso gumi vagymi

ujjnyi mely es szeles barazdak vannak benne durva nagyon. jo ez nekem?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
hehe:D
szívás volt vele, mûanyagozni is kellett, meg nem anyagában fényezhetõ lökhárító, így vissza kellett csiszolni meg minden szar, és így volt 17.

bberki, astrába futómû ügyben:
kunauto.hu, õ szereli thez és az én autómat is. rs tuning alapító tag, így eléggé jóárasítva szerzi a dolgokat, érdemes lenne megkeresned ezügyben. nekem az állítható magasságú fk sportfutó akciós 120 helyett 73 volt.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Árengedmény? :D

hmm

az a kérdés hogy

a 17-ben benne volt a szopás is ?

vagy szopni kellett érte hogy ennyi legyen ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

nekem lököst metálra némi szopással 17bõl fújtak.

Árengedmény? :D
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
thez: hát, ág is volt meg fa is volt. de csak ilyen kis csenevész, két maréknyi átmérõjû.:D

mindjárt jön haza apu, drukkolni, hogy megéljem a holnapot.:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Engem csak ugyanannyira zavar a lassan menõ, mint a helyzetjelzõs(vagy még anélkül is) közlekedõ egyed.
Jó beszélgetés, egyik szabályt betartatnánk(az ugye zavar), másikat meg direkt, elvbõl szegjük(mert nekünk úgy kényelmes). Hehe :)

Dave: ez nem faág volt, ez egy komplett fa lehetett... :P

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Nincs lakott területen kötelezõ legkisebb sebesség, csak autópályán és autóúton. Mehetsz te 60nál kevesebbel is dombra felfelé autópályán, az IFA-nak csak sík úton kell tudnia a megadott sebességet Viszont nem szabad indokolatlanul olyan lassan haladni, hogy az a forgalmat akadályozza! Ezzel a szóval, hogy indokolatlanul, máris gumiszabály lesz a dolog, indok mindig van.
Kb ez olyan, mint a behajtani tilos, kivéve célforgalom.
Gyakorlatilag az sem tilt semmit.:) Mindig meg tudtam magyarázni a rendõrnek, hogy mi volt a célom. Egyszer feljelentett, mert tudta, hogy átverem. Fellebbeztem és ejtették a szabálysértést. A lényeg az, hogy a tiltás alá esõ területen állj meg egyszer, onnantól már bármit mondhatsz.

37. § Közlekedés autópályán és autóúton
(1) Autópályán és autóúton, valamint az azokra való ráhajtásra szolgáló úton (az elõjelzõ táblától kezdõdõen) csak olyan gépjármûvel, illetõleg gépjármûbõl és pótkocsiból álló jármûszerelvénnyel szabad közlekedni, amely sík úton legalább 60 km/óra sebességgel képes haladni; ezeken az utakon más jármû közlekedése tilos.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Személyautóra vonatkozólag _indokolatlanul_ lassú haladásnál nem hiszem. Értsd út és látási viszonyok jók; nem este jeges szerpentinen lefele kellene minimum 80al menni.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Pedig egyértelmû volt :)

Piténél b+ sose lehet tudni...:)

amúgyis korán van még

ja a fatert nem sikerült lebeszélni az L200 ról

blog off

mellesleg a tótóknál is leginkább autópályára és gyorsforgalmi útra vonatkozik a mimimum 80

és mivel a lakott területen kivûli utak többségén nincs tiltva a lassú jármû és mezõgazdasági vontató közlekedése nehéz lenne mondjuk egy 50km/h-s minimumot meghatározni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts

azt nem mondtad minimum baszod

Pedig egyértelmû volt :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Ittene...

a kresz szerint amúgy van olyan, hogy minimális sebesség, amikor csak felsõ sebességkorlát van? szóval oké, hogy akadályozza a forgalmat, de az még nem veszélyeztetés, esetleg károkozás.

A kötelezõ talán helyesebb mint a megengedett...

Pite, én is kb ezt tettem volna, vagy esetleg a lámpánál kiszállok, odasétálok hozzá és megkérdezem, hogy miér hagyta behúzva a kéziféket :)

BBerki, ez jó, következõleg asszem ezt kéne :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Dave,ezen már a polír nem segít szerintem...

Tig, olvass folyamatában ;) Bár én is használnám ilyenkor inkább a válasz gombot :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Annyi itthon a megengedett minimum lakotton kívûl? Ha igen (nem hiszem) mennyi lakotton?

azt nem mondtad minimum baszod

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

mit nem találsz ?

90-et ?

mért kell azt keresgélni ?

Annyi itthon a megengedett minimum lakotton kívûl? Ha igen (nem hiszem) mennyi lakotton?

Dave, mindenmárkánál kapni gyári szinezõt javításhoz, enyémhez is szûk 3000 volt, 2 tubus, festék és lakk van benne. _HA_ nem akarajátok fujatni, mert persze a kettõ nem összevethetõ eredményt ad (de kõfelverõdés meg hasonlókhoz jó a javító).

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts

itt van pár kép - az utolsó a hátsó lökös bal oldalának legalja, amit szerintem még régebben szereztem, de jó az úgy. szerintetek elég erre egy alapos polír?

http://picasaweb.goo...idavid91/Kocsi#

Lehet kapni kék színû polirpasztát vagy mit, amivel lehet festékhibákat javítani, probáld meg esetleg azzal. :)

Vagy volt nekünk olyan filctoll szerû valami, amivel szintén festékhibákat lehetett javítani.

Harmadik ötletem, vidd el a legközelebbi autószervíz/ autószalon/ autómosóba és kérdezd meg a srácokat mit ajánlanak rá. Általában tudnak okosságot mondani.

Havernak volt hasonló esete, meghúzott az oldalával egy pirosra festett korlátot, és akkora mázlija volt, hogy a zöld autó oldalán lévõ piros csík körömmel lejött meg egy vizes ronggyal :)
"Minden hülyeség" by Tomidny