Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Akkor én boldog vagyok, két éve van jogsim, de azon kivül, hogy egyszer lepadkáztam a jobb hátsót egy kicsit, még nem történt semmi más :) (igaz, egy hetes volt a jogsim, a jobb hátsó alufelni meg két napos, így elég idegesítõ volt, de nem történt nagyon látványos baja szerencsére)
Pedig télen sokszor volt, hogy keresztbe csuszva pár centire áltam meg a padkátol, de nem mentem neki egyszer sem. (mondjuk 8 éves korom óta tanulgatom a vezetést :) )

Pözsónkon egy darab karcolás van az elsõ lökhárító alatt, azonkívül amikor egy hetes volt a kocsink valami fa**kalap vadállat rányitotta a TEMPLOM elõtt... be is horpadt kb 1centis helyen, viszont aki nem tudja, hogy mi kell nézni, annak nem is tûnik fel. 5éves kocsi. :)

Cliot használtan vettük, tavaly májusban azóta (~10-12 ekm) egy karcolást csinált rá tesóm véletlenül a bal elsõ kerék felett, ez annak tudható be, hogy a garázsunkba két kocsi úgy fér csak be, hogy a fal és a kocsi között van kb egy tükörnyi hely és amikor tolatott ki véletlenül hozzáért az említett helyen a fa burkolathoz.

Pite, én is kb ezt tettem volna, vagy esetleg a lámpánál kiszállok, odasétálok hozzá és megkérdezem, hogy miér hagyta behúzva a kéziféket :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

zenét nem nagyon hallgatok, a turbó sziszegése jobban leköt:D
városon kívül szoktam csak hallgatni, mert 70tõl nagyon zajos a szél, meg le is tépi a fejemet.
de akkor is leginkább rádiót.

kárt meg hinném, hogy okozna az, hogy ha 3mal beletolatok. van rajta gumibogyó is. csak hogy tudja, hol a helye.
mellesleg kösz, hogy emlékeztettél, hogy a kötelezõ tartozékok közül a vascsõ még hiányzik:D

Bálint sokkal jobb. motor stop. kulcs zsebre, ezerrel feltéped az ajtót, kellõen elszánt arccal tempósan elkezdesz felé lépkedni...a 90% ettõl összefossa magát, élvezet látni a megrettent arcokat, aztán kicsit rábaszol a tetõre és fennhangon elmagyarázod hogy a duda helyett a mocskos fa..t nyomja a bárcás q..a édseanyjába és közben olvasgassa a kreszkönyvet..meg lehet fejelni egy ülés alatt pont elférõ fiskars kisbaltával. -egyszer a Balázst vittem haza, azon röhögött hogy hosszúhajú szakállas dirib darab ember, milyen stilusos a kisbaltával - . kárt nem okozol de legközelebb nem fog ledudálni.

Szlovákiában lakotton kívûl 80, itthon nem találom.

mit nem találsz ?

90-et ?

mért kell azt keresgélni ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
itt van pár kép - az utolsó a hátsó lökös bal oldalának legalja, amit szerintem még régebben szereztem, de jó az úgy. szerintetek elég erre egy alapos polír?

http://picasaweb.goo...idavid91/Kocsi#

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Szlovákiában lakotton kívûl 80, itthon nem találom.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
teljesen véletlenül nincs valakinek rallyautóról gyorsulás közben hagja?neten kerestem,de nemnagyon találtam.csak jobb lenne ilyenre felkelni mint egy sima nokia hangra :)

Edit:megoldódott,csak rosszul kerestem rá

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a kresz szerint amúgy van olyan, hogy minimális sebesség, amikor csak felsõ sebességkorlát van? szóval oké, hogy akadályozza a forgalmat, de az még nem veszélyeztetés, esetleg károkozás.

na megyek, megnézem a tegnap esti károkat.:D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Mióta van tolatóradarom azóta gurulgatom bátrabban hátra ilyenkor, elötte viszont duda, közben ablak le és hátraszól: Van nekem is... Sajna vannak problámáim vezetés közben a feszkó levezetésével; most egy ilyen miatt kell félreraknom 30at. :(

Piliscsaba elötti településtõl szlovák fábia lakotton 35-40, kívûl 60km/h. Pcsaba egyetemnél megáll a zebránál, ahogy elötte is még ezután is jó darabig záróvonal, elõzni nem lehet, már 6-7 perce araszolunk mögötte. Elõre felbaxtam magam hogy oké hogy lassú, de ha 20 méter alatt gyorsul fel 10km/h-ig megölöm. Persze igen; hátszél gyorsította, nekem redõny le, és az üres (belátható, lámpa miatt állt mellettünk a szembeforgalom) kanyarodósávon ketteseben is megszólaló kerékkel elõz.
Pcsabán visszanézve fábia mögött 500m tömör sor jön le a dombról... látványos.
Hétfõn mondták hogy ennél a lámpánál mindkét irányban kamera van a szabálytalan elõzések miatt :(.
Kommentet nem kérek, max attól aki másképp cselekedett volna. Fer az lenne ha a kamerát arra is használnák hogy az ilyen torlódást generálókat is megbüntetnék :mad:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

megy valaki hétvégén a tuning show-ra? úgy néz ki nem jutok ki, de ha járna arra valaki és esetleg osztogatnának ilyen 1-2 héten belül beváltható 10-20%-os kedvezményes kártyákat akkor megköszönném, ha valaki hozna nekem egyet! mondjuk ilyen RS-Tuning vagy valami hasonlótól kéne futómûre, rugóra!

ha nem is hétvégén, de hétfõn valószínûleg kinézünk. nézek neked ilyen kedvezményes papírt, ha gondolod.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
megy valaki hétvégén a tuning show-ra? úgy néz ki nem jutok ki, de ha járna arra valaki és esetleg osztogatnának ilyen 1-2 héten belül beváltható 10-20%-os kedvezményes kártyákat akkor megköszönném, ha valaki hozna nekem egyet! mondjuk ilyen RS-Tuning vagy valami hasonlótól kéne futómûre, rugóra!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Jó kis motortetõ fényezés, hûtõrács&lökös&lámpa csere:D

De a hátrafelé állított hátsóablakmosó spricni (esetleg integrált vizipisztoly :D) is kiváló. Kárt nem okozol vele, kellemeltenséget se (max ha kabrió:D) csak eltereled a figyelmét a forgalomról :P

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
talan valami 1m-t gurulhatsz hatrafele
igy ennel tobbet ajanlatos hagyni amikor beallsz vki moge lampanal.

/be sincs kotve a dudam/
kell majd az az als a gepbe
bar a gazfroccs is eleg sokszor
de a 1-1,5m-es lang biztos meggyozobb a kussolasra

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Az ilyen "nem tudom elviselni, hogy szabályosan lassan/lassabban mint a szabályosan mész" kategóriás b*ziktól nagyon könnyû betétlapot szerezni, egy jó kis komplett far-felújításra :) Bár sajna fentvan a fránya vonóhorog...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
vascsõ? vastagabb kábel, lehetõleg ilyen gumírozott, és jó hajlékony - nem törsz el vele semmit, de csíp, ha a pöcsire csapsz neki.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
zenét nem nagyon hallgatok, a turbó sziszegése jobban leköt:D
városon kívül szoktam csak hallgatni, mert 70tõl nagyon zajos a szél, meg le is tépi a fejemet.
de akkor is leginkább rádiót.

kárt meg hinném, hogy okozna az, hogy ha 3mal beletolatok. van rajta gumibogyó is. csak hogy tudja, hol a helye.
mellesleg kösz, hogy emlékeztettél, hogy a kötelezõ tartozékok közül a vascsõ még hiányzik:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerintem ignore

tekerd oda neki a hangerot es akkor nem hallod hogy dudal. jo ha van keznel egy RATM cd peldaul :D

itt ilyesmi nem nagyon van, de engem aztan tutira nem erdekelne hogy mit akar. kb mint amikor utepitesnel 40es tabla van, en megyek 40-nel, es latom hogy turelmetlenkedik mogottem. lesz@rom. nem fogok egy hulyesegbe belemenni csak azert hogy egy ilyen dudalos idiotanak szivesseget tegyek. mit tud csinalni? :)

a beletolatos dolog meg azert veszelyes, mert ha kiszall es latja hogy kart okoztal neki, de arra is rajon hogy nem fogja tudni kifizettetni veled lehet hogy mas modon fog torleszteni...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
inkább így cseszd össze a kocsit, mint hogy másban is kárt okozz. a fa kiheveri, az autó kiheveri meg egyébként is le van szarva értsd: pótolható), de ember ne maradjon ott.
mindenkivel megesik, ne edd magad rajta.

közlekedés jogában jártas jelenlévõket kérdezném, hogy ha állok lámpánál, mögöttem dudál a köcsög, mert nem megyek bele a keresztezõdésbe, hogy még nagyobb dugót okozzak, akkor ugye mindenki látja, hogy belém jött és nem én tolattam neki a vonóhoroggal?:P
szóval a kérdés az lenne, hogy ilyen esetben mennyire baszhatnak meg?
/nem volt helyzet, a tolatólámpa fényétõl leszállt a dudáról/
csak hogy mennyire legyek merész legközelebb

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
igy van. apu biztos sokkal idegesebb lenne ha a cadilac-nek mentel volna neki
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jóvanna
nyugodjá meg
lehetett volna rosszabb is
összevágod az eszkalátot oszt csá

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
oké, hogy fõváros, de vazz, az utca egyetlen alacsony ágú bokorfáját sikerült megtalálnom a 6ból, tolatva. inkább húzott volna meg valami barom, vagy koccant volna belém, azt még apu is megértené, neki is negyedévente húzzák meg a kocsiját vagy koccannak belé...de így? lúzerség.:D

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
nekem lököst metálra némi szopással 17bõl fújtak.

enyémen sztem nincs olyan lemez, amin nincs valami hiba, ilyen az, amikor egy autó 5 évig taxi pesten...
de már leszarom kategóriába esnek az ilyen dolgok. menjen szépen, gond nélkül. majd ha megtörik, akkor ki lesz javítva, az ellenfél kontójára. mechanikusan rendben van, ha meg kívülrõl nem hibátlan, az a haladásban nem zavar.
lassan, de biztosan megy át patkányba:D
ilyen ez a fõváros