Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2009. április 08. - 23:34

ferrari http://cgi.ebay.com/...99477&viewitem=
http://www.pistonhea...p?storyId=19666
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. április 08. - 23:30

konkrétan {@f*sz voltam, meg a szomszéd ebben a szûk utcában a hülye böszme Escaladeel itt parkolgatott meg minden, nekem meg vissza kellett tolatnom a kulcsért meg papírokért. dekonctrált, borzasztó fáradt és éhes voltam, meg a fene se gondolta volna, hogy a bal oldalt van egy fa, alacsony ágakkal...elég volt azzal foglalkozni hátrafordulva, hogy hova tolatok, és hogy ne az Esca alá. nem volt bent a látókörömben egyszerûen az a fa. tudom, ha nem tudok mindenre figyelni ésvagy fáradt vagyok, ne vezessek...megtanultam.
mák, hogy a tükör amúgy csukható, és azt nem törtem le, bár elég abnormálisan állt, de simán visszahajtottam. lecsapásbiztos.

Henger: ezt apunak magyarázd el, amikor holnap este meglátja a kocsit...

Írta 2009. április 08. - 23:23

azt hiszem, átestem a kezdõ sofõrök "keresztelõ"jén. hullafáradtan, éhesen, dekoncentráltan. a saját utcánkban. pedig csak tankolni mentem a sarokra. anyuval. riszpekt bakker...
http://totalbike.hu/magazin/devils09/
Krazzal lehetne dodzsemezni.

Gratula, megvolt az autós spd esésed! Innentõl már menni fog.
Race, no Rest!
Írta 2009. április 08. - 23:06

azt hiszem, átestem a kezdõ sofõrök "keresztelõ"jén. hullafáradtan, éhesen, dekoncentráltan. a saját utcánkban. pedig csak tankolni mentem a sarokra. anyuval. riszpekt bakker...
1.hol csinálnak jól és lehetõleg olcsón szép, minõségi polírozást? (lehet kell egy kicsit fényezni is, így elsõ ránézésre...)
2. és mennyibe kerül egy ilyen nagyságrendileg? (röviden: kell-e egész nyáron melóznom, és a sziget hetijegyem eladnom?)
hagyd ugy
az enyem is ossze vissza van karcolgatva, meg egy horpadas is van az elso ajton. megcsinaltatom, rakoltok egy valag penzt masnap a mammer meg nekitolat a tesco parkoloban
ha hasznalva van egy auto az latszodni fog rajta
jo persze en ejjel nappal szabad eg alatt parkolok, es egy nap 5-6 nyilvanos helyen rakom le a kocsit 15perc-2ora kozotti random idoszakokra, szal ez igy rizikos
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. április 08. - 23:00

nehéz stilus...attól hogy szétdõl még nem az , ami :-)
van egy képem egy koronggal!!! felpucolt 911 seggérõl
durva összerakva vacsi lámpával, rendszámmal...
Írta 2009. április 08. - 22:55

Rugalmas lakk nem rideg... egyéb elmés kérdés?

rat style... van néha 1-2 igényes, de mostani bogár találkozón sem nyûgöztek le sok olyannal, nagyja inkább olyan mint a vidékrõl pestre feljáró ácsok/kömûvesek/villanyszerelõk autói csak

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. április 08. - 22:53

Írta 2009. április 08. - 22:12

Pl ajtó.
Komplett autó polírra mondanak 20 körülit,matricamaradványok ismeretében.
Lassú flex & polírpaszta.
Írta 2009. április 08. - 22:09

2. a huszonx-be belefér egy másfél ajtónyi meghúzás felpolírozása? kötve hiszem..
Írta 2009. április 08. - 22:07

Itt egyedül a te mániád, mindenki más ingyen!!! felkapcsolja (mindenféle modul és egyéb frász nélkül) a tompítottat.
Írta 2009. április 08. - 22:05

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. április 08. - 22:00

1.hol csinálnak jól és lehetõleg olcsón szép, minõségi polírozást? (lehet kell egy kicsit fényezni is, így elsõ ránézésre...)
2. és mennyibe kerül egy ilyen nagyságrendileg? (röviden: kell-e egész nyáron melóznom, és a sziget hetijegyem eladnom?)
Írta 2009. április 08. - 21:50

a, dob egy privit hogy építsünk neki is
b, közli hogy gyökér vagyok, itthon is kapni univerzálist csak nem találtam.
Írta 2009. április 08. - 21:34

Válaszok nélkül; csak most átestem rajta: link
DRL resistoros megoldást még nem is láttam, de pl VW is csinálta/ja euban is.
link2
most komolyan meddig akarsz meg ezen a f@szsagon porogni?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. április 08. - 21:06

Írta 2009. április 08. - 00:17

Mentem egy gyárival tegnap, konkrétan tengeribeteg lettem :rofl:
Írta 2009. április 08. - 00:04

mos-fõz-takarít, ahogy azt kell:Dhol a barátnõ?
azzal nem lenne baj, hogy eltûnik a sárvédõk mögött, de ez így senkinek nem egészséges (gumi, doblemez, sárvédõ)if it doesnt rub, its not low enough
a szerelõ szerint, ha még ültetnénk rajta 5-6 centit, akkor lenne jó. de õ elvetemült. még theznél is súlyosabb eset.

Írta 2009. április 07. - 23:16

ja, meg még vissza kell emelni egy kicsit az elejét, mert gumírozom a sárvédõket:D
if it doesnt rub, its not low enough

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. április 07. - 22:59

Most 300 vagy 600 lesz a támogatás, konkrétum is van valahol?!
Viszont a károsanyag kibocsátási limit genyaság, szutyukik fele akarjuk billenteni a mérleg nyelvét vagy mi?!
Írta 2009. április 07. - 22:20

hol a barátnõ?felkerült végre a nyárikerék
kapott szép új pzero nero-kat (195/45R16)
be lett bõrözve a kormány, mert a gyári szakadt volt /porsche bõr, zöld cérnával/
ja, meg még vissza kell emelni egy kicsit az elejét, mert gumírozom a sárvédõket:D

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda