Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
http://images.netbag...14213474081.jpg

ferrari http://cgi.ebay.com/...99477&viewitem=

http://www.pistonhea...p?storyId=19666

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Pite: hát én nem értek ehhez...komplett polír nem kell, de elég gázul nézhet ki a kocsi szerintem. (csak sötétben, lámpafény alatt láttam...)

konkrétan {&#&#@f*sz voltam, meg a szomszéd ebben a szûk utcában a hülye böszme Escaladeel itt parkolgatott meg minden, nekem meg vissza kellett tolatnom a kulcsért meg papírokért. dekonctrált, borzasztó fáradt és éhes voltam, meg a fene se gondolta volna, hogy a bal oldalt van egy fa, alacsony ágakkal...elég volt azzal foglalkozni hátrafordulva, hogy hova tolatok, és hogy ne az Esca alá. nem volt bent a látókörömben egyszerûen az a fa. tudom, ha nem tudok mindenre figyelni ésvagy fáradt vagyok, ne vezessek...megtanultam.

mák, hogy a tükör amúgy csukható, és azt nem törtem le, bár elég abnormálisan állt, de simán visszahajtottam. lecsapásbiztos.:D a kocsi oldalán van egy tisztes horzsolás, nedves szarvasbõrrel egészen jól nézett ki, de a hátsó ajtó elsõ élén szerintem lejött a festék, meg az egész kicsit fakóbb. holnap lefotózom, aztán lehet szakérteni.

Henger: ezt apunak magyarázd el, amikor holnap este meglátja a kocsit...:D de remélem, hogy menni fog, így az elsõ 1000 km alatt elég sok necces szitu volt, amibõl tanultam, és azóta rohadtul figyelek rá.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

azt hiszem, átestem a kezdõ sofõrök "keresztelõ"jén. hullafáradtan, éhesen, dekoncentráltan. a saját utcánkban. pedig csak tankolni mentem a sarokra. anyuval. riszpekt bakker...

http://totalbike.hu/magazin/devils09/
Krazzal lehetne dodzsemezni. :D

Gratula, megvolt az autós spd esésed! Innentõl már menni fog.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

azt hiszem, átestem a kezdõ sofõrök "keresztelõ"jén. hullafáradtan, éhesen, dekoncentráltan. a saját utcánkban. pedig csak tankolni mentem a sarokra. anyuval. riszpekt bakker...

1.hol csinálnak jól és lehetõleg olcsón szép, minõségi polírozást? (lehet kell egy kicsit fényezni is, így elsõ ránézésre...)

2. és mennyibe kerül egy ilyen nagyságrendileg? (röviden: kell-e egész nyáron melóznom, és a sziget hetijegyem eladnom?)

hagyd ugy

az enyem is ossze vissza van karcolgatva, meg egy horpadas is van az elso ajton. megcsinaltatom, rakoltok egy valag penzt masnap a mammer meg nekitolat a tesco parkoloban

ha hasznalva van egy auto az latszodni fog rajta

jo persze en ejjel nappal szabad eg alatt parkolok, es egy nap 5-6 nyilvanos helyen rakom le a kocsit 15perc-2ora kozotti random idoszakokra, szal ez igy rizikos
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hát jah
nehéz stilus...attól hogy szétdõl még nem az , ami :-)
van egy képem egy koronggal!!! felpucolt 911 seggérõl
durva összerakva vacsi lámpával, rendszámmal...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Én vagyok helikopter vagy te honnan vetted hogy egy ajtónyiról van szó és nem (komplett) polírozásról? Természetesen utóbbit értettem alatta.

Rugalmas lakk nem rideg... egyéb elmés kérdés? :) (Nyilván olyan helyre ahol a rideg megrepedezne, nagyobb spoilerek, hõtágulási tömítéseknél.)

rat style... van néha 1-2 igényes, de mostani bogár találkozón sem nyûgöztek le sok olyannal, nagyja inkább olyan mint a vidékrõl pestre feljáró ácsok/kömûvesek/villanyszerelõk autói csak :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
vagy kromafág, esõkiáll, piros csík máltai kereszt, rat style :-)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Dave: 2x-be komplett elemet fújnak, telibe.
Pl ajtó.

Komplett autó polírra mondanak 20 körülit,matricamaradványok ismeretében.

Lassú flex & polírpaszta.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
1. rugalmas lakk mire jó?
2. a huszonx-be belefér egy másfél ajtónyi meghúzás felpolírozása? kötve hiszem..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Pite: nem a menetfénnyel van a baj, hanem hogy fórumot tévesztettél vele ;)

Itt egyedül a te mániád, mindenki más ingyen!!! felkapcsolja (mindenféle modul és egyéb frász nélkül) a tompítottat.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nekem huszonxet mondtak polírra. Végén mivel rugalmas lakkal lefújattam a tetõ és oldalsó lemezek találkozásánál lévõ tömítõanyagot (sicher ist sicher alapon) tizesbe befért mgé a motorház/nózi polírozás. (Elsõ tulaj -n- baxott a bogarakra/takarítsra, szépen megmarták több helyütt a lakkot... )

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

1.hol csinálnak jól és lehetõleg olcsón szép, minõségi polírozást? (lehet kell egy kicsit fényezni is, így elsõ ránézésre...)

2. és mennyibe kerül egy ilyen nagyságrendileg? (röviden: kell-e egész nyáron melóznom, és a sziget hetijegyem eladnom?)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
tamaska, mit írtatok? Milyen fasza lenne tompított gyújtáson. Tessék. Nem kell semmi külön lámpa, nem égnek fölösen a *** izzók, 60%os fényerõvel világít a tompított gyújtáson, lámpát kapcsolva rendesen. Gondoltam mivel ezt többen írták hogy fasza lenne (igaz, nem DRL modulnak hívták) és mivel elég olcsón (holnap kiszámolom pontosan, sztem tokkal vonóval 2K ) összedobható ezért bátorkodtam bedobni. Akit ne érdekel skippeli, akit érdekel egy ilyen kis kocka az meg
a, dob egy privit hogy építsünk neki is
b, közli hogy gyökér vagyok, itthon is kapni univerzálist csak nem találtam.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Válaszok nélkül; csak most átestem rajta: link
DRL resistoros megoldást még nem is láttam, de pl VW is csinálta/ja euban is.
link2

most komolyan meddig akarsz meg ezen a f@szsagon porogni?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Válaszok nélkül; csak most átestem rajta: link
DRL resistoros megoldást még nem is láttam, de pl VW is csinálta/ja euban is.
link2

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Ülni fog még jobban, tudom ;)

Mentem egy gyárival tegnap, konkrétan tengeribeteg lettem :rofl:

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

hol a barátnõ? :D

mos-fõz-takarít, ahogy azt kell:D

if it doesnt rub, its not low enough :D

azzal nem lenne baj, hogy eltûnik a sárvédõk mögött, de ez így senkinek nem egészséges (gumi, doblemez, sárvédõ)
a szerelõ szerint, ha még ültetnénk rajta 5-6 centit, akkor lenne jó. de õ elvetemült. még theznél is súlyosabb eset. :P

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

ja, meg még vissza kell emelni egy kicsit az elejét, mert gumírozom a sárvédõket:D

if it doesnt rub, its not low enough :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Feltöltött kép
:D

Most 300 vagy 600 lesz a támogatás, konkrétum is van valahol?!
Viszont a károsanyag kibocsátási limit genyaság, szutyukik fele akarjuk billenteni a mérleg nyelvét vagy mi?!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

felkerült végre a nyárikerék
Feltöltött kép
kapott szép új pzero nero-kat (195/45R16)
be lett bõrözve a kormány, mert a gyári szakadt volt /porsche bõr, zöld cérnával/

ja, meg még vissza kell emelni egy kicsit az elejét, mert gumírozom a sárvédõket:D

hol a barátnõ?

:D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda