Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
semmivel?! :D Nem kell túlfújva elrakni, meg nem napon kell tartani és akkor nem szabad h baja legyen.
"Minden hülyeség" by Tomidny

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Ti mivel szokták lekenni a téli gumit elrakás elõtt? Glicerin? Szilikon?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
http://belsoseg.blog...nyitni_a_netrol

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Aha, miller gyerekeknek kiváló :)

http://belsoseg.blog...ags/tuning_show

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

tényleg, tud valaki bp-n relatíve jó minõségû kanyargós utat? budán a szerpentinhez hasonlót, csak hosszabbat kb.

Hungaroring ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
volt itt régebben az attila úton egy 325-ös bmw, e36 kupé. az autó megközelítõleg 200 kiló gittbõl, némi ízléstelenségbõl és négy sportkipufogóból állt, megpakolva hifivel és zajcsillapítással. na most e21 318 lenyomta, szintén zajcsillapítva, hifivel megpakolva:D
szóval...

tegnap is ment elõttem egy cordoba (pátytól bp-ig), az is olyan volt, hogy csak hallottam, amikor gyorsul. azon is csak azért van sportdob, hogy a helyi pletykás vénasszonyoknak ne kelljen felállni a tv elõl, hogy csekkolják, ki jött

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha rarak egy turbot az nem 10loero tobbletet fog adni szerintem

es egy spoiler meg egy uj kuszoblec nem terheli le tulzottan az autot az csak muanyag

de amugy ertem mit mondasz

irigykedsz na :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

mameg ilyen nagy sztritracsing lett beloled dave?

nem, csak egyedül a körforgalmakban tudok jól kanyarodni, abból van vagy egy tucat itt a városban.de amúgy nem versenyzem senkivel városban, f*szság.

csak pusztán megvan a véleményem arról, amikor egy városi, nem prémiumkategóriás autóra aggat mindenféle body kit-et meg rak rá egy turbót meg lefújószelep-hangot meg neont meg hifit, és bár tök jól néz ki a kocsija, de a 80 lóból csak 10el lett több, ami a nehéz, agyoncicomázott kocsit egyáltalán nem tudja megmozdítani, és 100 méteren gyorsul fel normál városi tempóra...ja, amúgy egy tahó bunkó a srác, szóval lehet van egy kis elõítéletem.:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mameg ilyen nagy sztritracsing lett beloled dave?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
http://belsoseg.blog...ags/tuning_show

mennyi hülye van...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
na, én meg elveszek a 171 centimmel meg a 65 kilómmal a 406 ülésében...:D

rocsi: holnap mi is kimegyünk megnézni, bár szerintem az ilyen optikais kocsik nagy részének odavernék a 406-ossal. van itt egy srác, egy ócska Swiftet építget, már a lefújószelep hangja sem hiányzik, szóval pöpec a kocsi - kár, hogy csak egyenesben megy, körforgalomban padlófékkel is letoltam majdnem múltkor...

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

hát a kényelmes üléspozíciót még én sem találtam meg a vectraban..viszont ültem már kényelmetlen vwben és kényelmes opelban is.

új autó meg nem kéne. nekem annyit nem ér az elsõ belefingás érzése, mint amennyit bukok rajta

én is vadásztam a gyári sport-komfort ülésesre egy darabig. opelbõl viszont amelyik autó szóba jött volna, abból nem igazán volt ilyen opció.
azért kell sportülés, mert hosszabb a combtámasza, ami 180 cm felett hasznos dolog. alap vw ülés is szar, ez is igaz, de passaté már a sima is egész kényelmes, csak semmi tartása nincs.

pzero nero ne rossz gumi:) szépen veszti el a tapadást, nem hirtelen. mondjuk sportfutó meg jó gumi ide vagy oda, azért az orrnehézséggel ezek se nagyon tudnak mit kezdeni, túrja az orrát eléggé, de azért egész jót játszottam ma is:D

tényleg, tud valaki bp-n relatíve jó minõségû kanyargós utat? budán a szerpentinhez hasonlót, csak hosszabbat kb.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hogy szedem le a kókuszról a tetõsínt? kell extra szerszám (szerelõ ne adj isten) hozzá? nem mertem nagyon feszegetni, félve, hogy eltörik.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

itthon 2 opel van, mivel nekem mind2 kényelmetlen, ami kényelmes lenne, az meg megbízhatatlan szar, ezért vw-t vettem :)

hát a kényelmes üléspozíciót még én sem találtam meg a vectraban..viszont ültem már kényelmetlen vwben és kényelmes opelban is.

új autó meg nem kéne. nekem annyit nem ér az elsõ belefingás érzése, mint amennyit bukok rajta

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az elet apro oromei

10ev alatt elkoptak a kulcson a kozpontizar gombjai. csunya is volt, meg nehezkesen mukodott. ebayen talaltam par fontert uj boritast, es ma lecsereltem. szerencsere nem tort el, es nem is kell ujraprogramozni, kiprobaltam, mukodik. sokkal jobb lett

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
aha ok valahogy sejtettem, de sebaj mert így akkor meg se fordul a fejembe h kockáztassak emiatt pont húsvétkor a fokozott ellenõrzéskor.
köszi szépen Tig ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

ha egy olyan kocsit vezet az ember aminek lejárt a zöld kártyája már rég, de a kocsi nem az õ tulajdona akkor kit büntetnek meg? :chin:
a sofört (is)? vagy a tulajt?
/zöld kártyán kivül minden más papir rendben van/

nekem a multkor mikor elvették a master forgalmiját (céges(csak 1.5 hónapja voltlejárva :) )) azt mondta a rendõr hogy elképzelhetõ hogy ellenem is eljárást inditanak merthogy kötelesség meggyõzödni indulás elõtt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ha egy olyan kocsit vezet az ember aminek lejárt a zöld kártyája már rég, de a kocsi nem az õ tulajdona akkor kit büntetnek meg? :chin:
a sofört (is)? vagy a tulajt?
/zöld kártyán kivül minden más papir rendben van/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

itthon 2 opel van, mivel nekem mind2 kényelmetlen, ami kényelmes lenne, az meg megbízhatatlan szar, ezért vw-t vettem:)

ezert akarok most egy ilyet

RAUH-Welt
B E G R I F F

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
új autó jó autó...
hááát
ma ültem egy új ford fiestában....wartburg vaze, mintha már itt mondta volna vki, hát, igaza van.