Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Na végre, és még mindig nem kapható...
http://www.vezess.hu...tben/18348/?o=1

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Posted Image

Posted Image

Posted Image

325loeros 2.8 V6, 4kerekhajtas.

annyira szar nem lehet
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

baaaameeeeeeeg nézzük h jönnek a dobrai brazilok :D:D:DD:D

cimbora szepen kiesik borulasnal a hatso ablakon :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Valaki említette, hogy érdekes lehet az A3 felni, amit mutattam nemrég.

Most úgy néz ki, nem megy fel az autóra, túl kicsi(:chin:) Szóval szabad a gazda, hátha :)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
baaaameeeeeeeg nézzük h jönnek a dobrai brazilok :D:D:DD:D
"Minden hülyeség" by Tomidny

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

dobbenetes

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Soha nem múló szerelmem visszatért:
http://totalcar.hu/m...9.04.14.

Csak egyszer pukizhassam tele az ülését, már boldogan halok meg! :)

Pont a minap láttam eggyet az egérúton(szerintem a régebbit). Messzírõl hallani lehetett azt a hangot, mintha 6 mustang jött volna:) Állat volt

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

nem villogott semmi. épp ezt furcsállom, nem tudom hogy van, de én arra tudtam gondolni, hogy az ikon akkor kezd el villogni, amikor a vízhõfok jelzõ mutatója elér egy bizonyos szintet(95-100fok?), legalábbis nekem így lenne logikus, hogy ezek össze vannak kötve... viszont az a hõmérõ egészen máig nem ment 80 fok fölé még a legnagyobb melegben se. általában 65-75 fok között volt mindig, nagy hidegben meg volt, hogy meg se moccant. nem lehet, hogy a mérõ csal egy tizest?

amúgy tegnap este feltöltöttem és ma nem sok hiányzott a kis tartájból, bõven a minimum jelzés fölött volt. szerintem ma tutira felforrt, a kupaknál is szivárgott a víz, illetve gõzölgött (különben észere sem veszem), plusz a motorháztetõt is alig bírtam megfogni olyan meleg volt

ugyanilyen volt a kia teherautóm. ott a termosztát volt a bûnös.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
nekunk most kijott kontakhiba clion, ha megy elso ablaktorlo es fekezem bekapcsol a hatso is :D:D nagyon jo mert fekezes utana kilatok hatra is :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
akkor azért, mert pug.;)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
kontakthiba is lehet :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

azt írja ki az okos autó, hogy alacsony a fékfolyadék szintje. megnéztem, szinte majdnem maxon van, és itt az utcában kipróbálva tisztán fog, bár kicsit az elején "szuszog" a pedál (fékszervó?levegõ?), de simán lehet vele fékezni...apu azt mondja, ki szokta írni néha. mitõl?

ez a pug vagy a másik ?

mert ha az akkor azért mert pug :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
azt írja ki az okos autó, hogy alacsony a fékfolyadék szintje. megnéztem, szinte majdnem maxon van, és itt az utcában kipróbálva tisztán fog, bár kicsit az elején "szuszog" a pedál (fékszervó?levegõ?), de simán lehet vele fékezni...apu azt mondja, ki szokta írni néha. mitõl?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Nem forrt fel, a víz hiányakor is a "felforrt" ikon villog.

nem villogott semmi. épp ezt furcsállom, nem tudom hogy van, de én arra tudtam gondolni, hogy az ikon akkor kezd el villogni, amikor a vízhõfok jelzõ mutatója elér egy bizonyos szintet(95-100fok?), legalábbis nekem így lenne logikus, hogy ezek össze vannak kötve... viszont az a hõmérõ egészen máig nem ment 80 fok fölé még a legnagyobb melegben se. általában 65-75 fok között volt mindig, nagy hidegben meg volt, hogy meg se moccant. nem lehet, hogy a mérõ csal egy tizest?

amúgy tegnap este feltöltöttem és ma nem sok hiányzott a kis tartájból, bõven a minimum jelzés fölött volt. szerintem ma tutira felforrt, a kupaknál is szivárgott a víz, illetve gõzölgött (különben észere sem veszem), plusz a motorháztetõt is alig bírtam megfogni olyan meleg volt

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Számos autós hirdetésben látom, hogy "törzskönyv, de lejárt forgalmi"...

Ha az ember autója mondjuk mûszakilag megfelel a vizsgára, jó állapotban van, akkor maga a vizsgáztatás és a papír kiállítása mennyibe fáj és mennyi idõre adják a forgalmit v. ez állapottól függ?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

nívópálcát néztem, oilt nem láttam rajta. viszont ma elmentem tescoba (kb 3km) hazafele felforrt a víz, pedig a hõmérõ csak 90 fokot mutatott....a ventillátor be is kapcsol 90 foknál, 80-85 között ki..

öregapám szerint is a fûtéstest + hengerfejes is szerinte

hétfõn megy szerelõhöz, addig ioncserélt víz a csomtartóba..

Nem forrt fel, a víz hiányakor is a "felforrt" ikon villog.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

nincsenek keveredve a folyadekok?
/viz olaj/

de lehet...kipufogónál elég fura szagot ereget, olyankor a motor is rázkódik, olyan mintha le akarna fulladni csak közbe kattogó hangja

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nincsenek keveredve a folyadekok?
/viz olaj/

tolj bele olajat is

termosztat nem lehet hibas?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nívópálcát néztem, oilt nem láttam rajta. viszont ma elmentem tescoba (kb 3km) hazafele felforrt a víz, pedig a hõmérõ csak 90 fokot mutatott....a ventillátor be is kapcsol 90 foknál, 80-85 között ki..

öregapám szerint is a fûtéstest + hengerfejes is szerinte

hétfõn megy szerelõhöz, addig ioncserélt víz a csomtartóba..

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Köszi Thez! Nyugodt lennék, ha ennyivel megúsznám.