Mutasd fel, müszakiztasd, majd add el 3/4-ed áron. Végy belõle egy 50est..

Ehhez a motorhoz(stílus, nem ccm) fiatal vagy... Inkább mókásan mutatnál rajta, mint. Inkább vegyél egy jó 50es robit, az használható is városban, bp környékén.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
a fekezesre: amiota ilyen sok autoban van ABS, mar sok helyen eleve ugy tanitjak, h. taposd a feket amennyire csak birod, az elektronika tobbnnyire jobban megoldja a szitut, mint te.
én szoktam mezitláb vezetni...gond nélkül tudok fékezni..volt már, az elsõ legalábbis biztosan.
amúgy most lehet én vagyok a hülye, de szerintem azt kéne fõbelõni, aki tangapapucsban vagy akármilyen papucsban vezet...lehet, hogy jobban érzi a gázpedált meg a kuplungot:D, de hogy nem fog tudni egy combosat odarúgni a féknek, ha kell, az tuti.
stiften pont az ellenkezõje: puha kuplung, kemény fék. az valahogy inkább bejövõs.
este 8tól normál tarifás, 3 menet 5 ezer.
Majd mehetünk...!
VOltam tegnap budaringen, zárásig. Egész jó, de nekem is 45.xx a legjobb idõm. Igaz én driftelni járok ilyen helyekre, nem volt egy kanyar, ahova ne ajtóval elõre érkeztem volna meg :rofl:
kerékpár csere?thez: szóval megcsináltad a motorod, vagy valami?
csak mert tudok egy eladó, jó állapotú 600-as Hondát, ha érdekelne...
illetve ha egy narancs Piaggio Liberty érdekel valakit 5.5k kilométerrel, nõi tulajtól, néhol törött mûanyag részekkel, de pöccre indul, akkor az is szóljon már. csajnak városban tökéletes, és nagyon megy.