Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Ebben az a q jó hogy az adott kérdésrõl persze senki semmi konkrétat nem ír csak arról hogy mekkora fasz vagyok. Utóbbi igaz, de ettõl a kérdés lóg a fenébe és hát mivel egy fasz vagyok ettõl biztos hogy én tudom rosszul a kérdést. Ez aztán nem faszság :)
Sportféleség a személyemmel foglalkozni adott dolog helyett, hisz mennyivel kényelmesebb, és mindneki egyetért benne. Fél egészség?
De megint off és a büdös életbe nem is fog itt senki prolongot használni mert az egy *, akik használják halucinálnak és kész. És itt mindenki újra boldog és elégedett; és ez a lényeg csak...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Kettõ dolog jutott hirtelen az eszembe:

- anyósomra szoktam mondani, hogy write-only üzemmódban van
- a másik pedig a "Zuzu Petasszal társalogni, mint sajtreszelõvel rejszolni" kezdetû örökzöld
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Pl. Kérdzel vmit hwsw/itt új gépet akarsz összerakni, kérded ez összeálíltva jó-e így. Annyit válaszolok hogy nem. EZ válasz?

Igen, méghozzá a legtökéletesebb (ha egyszer az volt a kérdés...).
Pite, nézd, mi buták vagyunk, nem értünk semmihez és ráadásul arrogánsak is vagyunk. Te pedig okos vagy, sokat olvasol a témában, de mi, éppen az elõbbiekbõl kifolyólag, nem bírjuk elviselni a nálunk okosabbakat.
Ha gondolsz a lelki békénkre, kérlek írj kevesebbet, és azt is rövidebben! :D
És amúgy meg ez egy autós topic és nem a Maunika. Uff!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
OK. Ha valamit használsz évek óta arról csak tudsz már valamit mondani nem?

Pl. Kérdzel vmit hwsw/itt új gépet akarsz összerakni, kérded ez összeálíltva jó-e így. Annyit válaszolok hogy nem. EZ válasz? Lor reagált így, én meg vissza hogy akkor hogy van rendesen ez? Tehát ha rosszul magyaráztam -azaz ha tévedek; nemtudom, lehet- akkor hogy éri el azt amit a cucc. (Abban ugye nehezebb tévedni már 6 éve.)

Most már megint én vagyok ezért a fasz. Félreértés ne essék, nem azért hugyozok megint szembe széllel mert tévedhetetlen vagyok (lófaxt) de mikor van egy tény, aminek a magyarázata nyitott, akkor ne a tényt baszogassuk már hanem akkor írjuk le pontosan. Te is leszóltál, és mire?! Mondod hogy butaság, és te utána néztél?
Azaz te honnan tudod hogy most akkor most hülyeséget mondok vagy nem?!
Ha meg mindneki faszán tudja akkor valaki legyen szíves elmondnai/linkelni pontosan hogy hat ez a xar... Köfke!

Közben kíváncsiságból rákerestem miket találni róla, huhú mekkora skálán mozognaka találatok :D. A sarlatánságtól a hatás tízszeres felnagyításáig... Motor tönkretételtõl a szerelõ büszke magára hogy 240nél szerélt elõször szíjat; ahol az autó nehezen ment fle 70el ott most simán 130al, nem lassabban hanem kevésbé melegszik(üzemi hõn a termosztt tartja a motort) meg hasonló faxságok.Persze mint mindenütt itt is lehet szûrni józan ésszel...

Tárcsafurkálás faszság volt, menetjelzõvel pöcsölni elsõ verzióval fölös, drl nem faszság. Részben faszság volt a hajtásos elmélkedés/elbeszélés... A kevésbé populáris autó felhozatal faszság volt (maga kocsi nem rossz, csak foglalkozni tovább vele)... elsõre ennyi jut eszembe mikor bölcsebb is lehettem volna.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
es mikor volt utoljara hogy elismerted hogy hulyeseget beszelsz? oke hogy csak olyankor kossunk beled amikor jogos de szerintunk mindig jogos szerinted meg sosem. patt

ha nem ugy beszelnel mint ha a te seggedbol sutne a nap autozas teren, akkor lehet hogy kevesebb ember elezne a kormet rajtad nem veszed eszre? tenykent irsz le velemenyeket meg szubjektiv dolgokat es korited 3000 karakter auto magazin dumaval. erre mar bocs de senki sem kivancsi.

es lehet hogy van hitele a szavamnak, de egyreszt en azt nem ajandekba kaptam, masreszt ha en beszelek hulyeseget azt nekemis ugyanugy visszamondjak
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
[quote name='DaveRider'].../QUOTE]

3. autónkban van, mindben ugyanezt produkálta. Sõt, másnak is aki használja. Na most akkor most mi van?!
Ezeket én kérdeztem hogy mivel magyarázza pontosabban lor.
(Kelleténél kevesebb türelem azért volt mert a 'csak' típusú válaszokat szerintem senki sem szereti, én sem, és ez a válasz nem volt nagy válasz :( Ugye a felperes szokott a bíróságon is bizonyítani.)Nyitott vagyok egyéb magyarázatra is, azért (is) kérdeztem; unixnál szerelõknek nyíltnapján lestük meg az anyagot, azután próbáltuk ki, annyit tudok a mûködésérõl amit ott mondtak, logikus volt amit mondtak, nem vagyok sem gépész sem kémikus.Belefér hogy nem volt helyes teljesen vagy elmém homályos, jöhet a pontosabb leírása.

Sajátommal is mentem 2000et nélküle és már 10000et vele, dettó.

tamaska, és ez nem volt butaság? Keress is utána légyszi... nem a kedvemért; meg itt hiteled úgyis van, csak úgy, a saját lelki békédért, akármi, lesz 5 perced, 3sörét, mittomén.
Ha cuccot használóknak nem ugyanezek a jelenségek vannak 3 söröcskére vagy a vendégem! (Elvileg itthon vagy?):cheers:
Leszarom, persze ennélkül is egy bambira ha pl jössz szilvásra meg hazaéek én is melóból; tudom hogy feszülten várják itt a népek mikor lehet egy jót élcelõdni és kötözködni azon amit írok; akármit írok. De inkább olyanba kössünk amibe jogos... :prosze:

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Pedig nem is voltál úttörõ.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

vagy/és hõkezelésnek :)

Dave tök jó hogy forditasz magyarról magyarra :)

hát amíg van, akinek erre szüksége van (khmm....), addig én ott segítek, ahol tudok..:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

1, feladat (5 pont)
Indokolja meg 1-1 mondatban hogy a szer használatával
-miért melegszik lasabban a motor?
-miért járt könnyebben a motor?
-miért enged le sokkal tisztább olajat azonos futott km után?
-miért csökken a fogyasztás (fél liter körül)?
-hány autóban használta már a szert, illetve ismeri a mûködését?

A feladat megoldására 10 perc áll rendelkezésére. Jó munkát!
(Ezekre kell tudnod a választ jelexerint .)

hablaty hablaty hablaty

neha jobb lenne ha nem szolalnal meg es akkor nem mondanal butasagokat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
sajnos csak egy mondatban tudok valaszolni a kerdesre azaz nemis, mert egy szo csupan.
kenoanyag.

iii geci megbuktam

ezek a geci pikaszo tervezo csigazabalok acelbu csinaljak a motrot.
regen meg alubol a hujjek!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Off
Ötvözésnek hívják az acél tulajdonságainak megváltoztatását ;)
A kardkészítõ mester a legjobb példa erre, ahogy a katanát is csinálják (rizsharcos :D)

vagy/és hõkezelésnek :)

Dave tök jó hogy forditasz magyarról magyarra :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Off
Ötvözésnek hívják az acél tulajdonságainak megváltoztatását ;)
A kardkészítõ mester a legjobb példa erre, ahogy a katanát is csinálják (rizsharcos :D)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Pite: szerintem a Lor Mérnökúr arra gondol, hogy olyan anyag/szer nincs, ami a puhább acélból keményebbet csinál. ha lenne, annak viszont az acélipar is nagyon örülne, sõt! tehát elég alaposan félreérted: egy szóval se mondta, hogy emiatt a szer miatt csökken a fogyasztás vagy a melegedés lassabb, a járás könnyebb és tisztább. azon meg felröhögtem, hogy hányszor próbálta, mivel állítása szerint ilyen anyag nincs, így logikusan nem is próbálhatta, és a mûködését se ismerheti, továbbá az állítása értelmében az elsõ 4 kérdésre sincs válasza, mivel az anyag nem létezik. de ez csak szövegértés...;)

viszont megint elment a téma egy sima linkelésbõl egy elméleti síkra, ahol a lor -aki nem szokott alaptalanul hozzászólni ilyen dolgokhoz azért...- mond valamit, a Pite meg egybõl pattogó stílusban számonkéri, hogy akkor magyarázza meg, hogy...pedig én inkább a Lor Mérnökúrnak elhinném a dolgot, írt már elég sok okosat a fórumra ilyen mûszaki meg mérnöki témákban...:D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

csak ismetelni tudom magam:
szeretned mi?
szerintem a vilag is

1, feladat (5 pont)
Indokolja meg 1-1 mondatban hogy a szer használatával
-miért melegszik lasabban a motor?
-miért járt könnyebben a motor?
-miért enged le sokkal tisztább olajat azonos futott km után?
-miért csökken a fogyasztás (fél liter körül)?
-hány autóban használta már a szert, illetve ismeri a mûködését?

A feladat megoldására 10 perc áll rendelkezésére. Jó munkát!
(Ezekre kell tudnod a választ jelexerint .)

Anyám ezres suzukival nem jár el 6,5 alatt (fõleg helyben), 1,6ostól teljesen jó sztem is. Céges szintén 1,6 kókusz kombi 8 l vegyesben (mind a 2).

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

hosszutavu konzekvenciat nem akarom levonni, 80% varos 20% autopalyan jott ki ilyen 7.1literrel. de meg csak ket tank benzint tettem bele szal meg barmi lehet.

Ez egyáltalán nem sok, sõt! Tehát normál országúti tempóval simán 7 alá mehet.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

Pontosítok; egyszer keményít vmennyit az acélon, ill a picike barázdákat tölti ki, ezzel is növelve a felületi keménységet. Nem is tudják az ilyen mocikat akárhol felfúrni.

csak ismetelni tudom magam:
szeretned mi?
szerintem a vilag is

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Mi durva! 110nél korlátoz!
http://www.vezess.hu...imit/18880/?o=2
Feltöltött kép

A pont a találgatásra vonatkozott részemrõl, oszt persze úgyis mindenki azt csinál amit akar....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ja majd te eldontod hogy hol van a tema vege igaz? [lof@szt]

henger: nem sokat mentem meg vele, szal hosszutavu konzekvenciat nem akarom levonni, 80% varos 20% autopalyan jott ki ilyen 7.1literrel. de meg csak ket tank benzint tettem bele szal meg barmi lehet.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Pontosítok; egyszer keményít vmennyit az acélon, ill a picike barázdákat tölti ki, ezzel is növelve a felületi keménységet. Nem is tudják az ilyen mocikat akárhol felfúrni. Most jönne a szokásos; de sztem szkippeljük; vagy ha vkinek vmi tárgyilagos dolog van a tarsolyában, vagy használta stb,stb az írjon; elvi boncolgatásnak sose lesz vége.(Amcsi reklámokból kindulni meg nem jó; max ha a cucc hátterérõl tudunk vmit, fórumokon meg töménytelen hülyeség is terjeng róla; honnan tudod melyik az igaz...) Pont.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Mindig vannak újdonságok a szakmában.
De nem írta, milyen fok...

edit: Enyémben kvarcóra. 16V
Fogyasztás hogy alakul a vuxallal?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!