[quote name='DaveRider'].../QUOTE]
3. autónkban van, mindben ugyanezt produkálta. Sõt, másnak is aki használja. Na most akkor most mi van?!
Ezeket én kérdeztem hogy mivel magyarázza pontosabban lor.
(Kelleténél kevesebb türelem azért volt mert a 'csak' típusú válaszokat szerintem senki sem szereti, én sem, és ez a válasz nem volt nagy válasz

Ugye a felperes szokott a bíróságon is bizonyítani.)Nyitott vagyok egyéb magyarázatra is, azért (is) kérdeztem; unixnál szerelõknek nyíltnapján lestük meg az anyagot, azután próbáltuk ki, annyit tudok a mûködésérõl amit ott mondtak, logikus volt amit mondtak, nem vagyok sem gépész sem kémikus.Belefér hogy nem volt helyes teljesen vagy elmém homályos, jöhet a pontosabb leírása.
Sajátommal is mentem 2000et nélküle és már 10000et vele, dettó.
tamaska, és ez nem volt butaság? Keress is utána légyszi... nem a kedvemért; meg itt hiteled úgyis van, csak úgy, a saját lelki békédért, akármi, lesz 5 perced, 3sörét, mittomén.
Ha cuccot használóknak nem ugyanezek a jelenségek vannak 3 söröcskére vagy a vendégem! (Elvileg itthon vagy?):cheers:
Leszarom, persze ennélkül is egy bambira ha pl jössz szilvásra meg hazaéek én is melóból; tudom hogy feszülten várják itt a népek mikor lehet egy jót élcelõdni és kötözködni azon amit írok; akármit írok. De inkább olyanba kössünk amibe jogos... :prosze: