én is gondolkoztam a mondeon, mert szintén nagykocsi párti vagyok. de az nem olyan megbízható mint a focus, és abba nem lett volna elég az 1.8 benzin, legalább a kétezres kell neki, viszont közel másfél tonna, szal tutira nem járnék el vele 7-8 literrel. tehát inkább dízel kéne neki, azt meg nem veszek használtan.
nekem is van pár négyes golfos ismerõsöm, és nem igen van gond velük, az ötössel viszont több a baj
Pite, nálam nem jó a link: A kért oldal nem létezik a szerveren.
Apám akar venni téli gumit, és az egyik szomszéd mondta, hogy van neki egy garnitúra zsír új, még az elõzõ kocsijára vette, de lecserélte a kocsit mielõtt fölrakta volna. át is hozta tegnap, tényleg 0km-es, dayton, ami még nem is lenne baj (talán) de 2003.31.-heti gyártású, ráadásul /70-es, faternak meg /65 kell, így a váltóméret se stimmel. amúgy 10 rugót kér darabjáért, amikor az új 12-13 között van. remélem sikerült apámat lebeszélnem róla.
én meg úgy néz ki hankook-ot veszek a fókára
Ja, nagyobb moci, nagyobb súly miatt több fogyasztás, gyorsabban amortizálódó futómû, stb.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám