Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

peersze, besz@rnánk a gyönyörtõl, ha némely köznapi autó tényleg annyi VALÓS, és értelmes fejlesztést tartalmazna, mint némely traki.

Ez így van!
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
van most alattam egy 1.4 tsi. hát eddig dízel fan voltam, de ez elbizonytalanított. van valakinek tapasztalata nagyobb tsi motorral? fõleg a fogyasztás érdekelne, meg az, hogy 100.000-ig volt-e baj vele.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
tescos:) csak a -19 fokos valójában -5 körül fagy - nem büdös, és jól töröl :)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
én hasznát venném :afro:

ha már szóba jött (törkölyelõpárlat rulez :)) én még nem találtam megfelelõ ablakmosó folyadékot. eddig csak olyanjaim voltam amik, amik büdösek voltak és szarul töröltek. most vettem sonaxot, az nem büdös, de szarabbul töröl mint eddig bármelyik. ugyanis homályosan szárad meg, de nem mindenhol, csak pont az orrom elõtt :-/

ha vki tud vmi tutit az ne tartsa vissza, mer ebbe az idõbe sokszor kell

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Feltöltött kép

nem vennénk hasznát, de kellene, csak mert:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

másfél év alatt semmi ilyesmit nem tapasztaltam a fókával
és már elfogadtam elõre
a szabad ég alatt parkol, ez sajnos benne van

képek majd ha a nevemre van irva ;) (hétvégén remélem)

nem tom
lehet nekem rohadt nagy szerencsém van/volt de az összes sérülés ami volt az autóimon azt én csináltam
ok éjjel általában udvar itthó
de napközben sokat parkoltam bp legkülönbözöbb helyien, nem kevés "teszkó" parkoló stb...és évi 50K körül van az átlag szal nem az a néha kimozdul
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

ezt nem teljesen értem még most sem
egy alap leon kinek fáj?
nincs garázs, a fóka eddig is az utcán állt azt sem karcolták meg irigységbõl...

lásd 16461
közben rájöttem, hogy aszittem cupra-t veszel :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

Hol van pite amikor ekkora flood lehetoseg van

Nyomok neki batman hivo jelet varjal
Pikacsuuu
Nubira
A2.hu
Bicikli keresztben

:lol1: :D

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

és már elfogadtam elõre

A fóka a saját kocsid volt? Na ugye.
"In idem flumen bis non descendimus"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Egyetértek. Szeretem, amikor emberek hosszan sorolják az érveket, hogy miért kombit, dobozost meg 7-9 személyes buszt vettek ("idén már 5-ször használtam úgy, tavaly meg vagy tízszer...").

Én azért vettem kombit, mert alapvetõen mániám a szép kombi forma (roppant kevés ilyen van, szerintem), másrészt bõ fél év autóvadászat után ez volt az elsõ befutó (értsd: nyugodt szívvel megvásárolható) darab.

én meg simán abban érzem (érezném) jól magam . mindenféle bárkit a dolog praktikusságának gyõzködésée és magyarázkodás nélkül.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
peersze, besz@rnánk a gyönyörtõl, ha némely köznapi autó tényleg annyi VALÓS, és értelmes fejlesztést tartalmazna, mint némely traki.

népszerûségi indexem különösebben nemizgat, egyenlõre nem õk fizetnek, ha ingük, akkor meg szóljanak, majd rájuk adjuk. ;-)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Mint új autótulaj nyilván pokoli nehéz lesz elfogadnod, de: nem ellopni fogják az autód.
Csak megkarcolni, meghúzni, behorpasztani itt-ott, kicsit letörni a tükröt, antennát, ablaktörlõ karját, leszedni a szelepsapkákat.
És bármi, amit veszel, ezek ellen nem véd.

és már elfogadtam elõre

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

rázogatod a pofonfát azzal az autóval rob.
szívbõl kívánom, hogy a szopás oszlop sose legyen hosszabb, mint az öröm oszlop és nem mûszakilag értem, hanem a lopásra, irigységbõl károkozásra, stb gondolok.
ebben a beteg országban nem kifizetõdõ "feltûnõsködni" (jó tudom ez normális helyeken nem az), itt ez már annak számít.
milyen környéken laksz? van / lesz garázsod legalább? cascora és váltózárra szavazok, hamár...
de inged gatyád rá fog menni, vagy így vagy úgy.

ezt nem teljesen értem még most sem
egy alap leon kinek fáj?
nincs garázs, a fóka eddig is az utcán állt azt sem karcolták meg irigységbõl...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

lehet, traktorosfórumon diskurálnak antiszlipprõl, meg a munkásruhához illõ kárpitrólHE.

Az anti-slip nem hülyeség, csak a békebeli traktorosok kérdezték, hogy az mi?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
lehet, traktorosfórumon diskurálnak antiszlipprõl, meg a munkásruhához illõ kárpitrólHE.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Tényleg, most, hogy mondjátok, hol van MCPite?
El van tünõdve.

az enyémet multkor leköpték, mondjuk, majnem' érthetõ :-D

:D
A tárki szerint a népszerûségi indexed a 0 felé közelít a környéken.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

Hagyd. Ezen - szerintem - az emberek jelentõs része átesik.
(...és ezzel most nem bántani akarlak Robi!)

Rob!

Mint új autótulaj nyilván pokoli nehéz lesz elfogadnod, de: nem ellopni fogják az autód.
Csak megkarcolni, meghúzni, behorpasztani itt-ott, kicsit letörni a tükröt, antennát, ablaktörlõ karját, leszedni a szelepsapkákat.
És bármi, amit veszel, ezek ellen nem véd.

(Nekem az egyik legdurvább horpadást - kerékjárati ív közepén-tetején - valami teszkónyuszkó parkolóban nyomták. Nem csináltattam meg, mert: nem tört meg a gyári festés és tényleg jobb egy nem makulátlan autót a csillaggarázsban altatni; meg nem ér annyit számomra hogy a cascom terhére javíttassam.)

jah...ez a véres valóság
az enyémet multkor leköpték, mondjuk, majnem' érthetõ :-D
De sztem csak a jó illatú ablakmosócuccomat irigyelték meg. /~86%-os alkoholtartalmú törkölyelõpárlat :-)))
de lopták már le ablaktörlõlapátot, sõõõt, szilveszter után találtam rajta petárdamaradékot...
cserébe nem félek, jöjjenek csak a rámhuzó sávváltók, birka visszagurulók, orrot félig védett sávba lógatók, jihhááá! :-))
már pár 10E forint javítás is simán gazd. totálkár :-))

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Juppi? Nem jampi? :)

Mosni alap, megeszi a fényt az autón.. :)
Nem a tisztasága miatt visznek valami, és nem is a sárvédõívekért.
Ajtó, motor, beltér. De fõleg motortér... Akkor aztán mindegy hogy néz ki a bódé. Fõleg olyan autókat, amihez aranyáron van az alkatrész (igen, a vw csoport tagjai jeleskednek ebben)
Szóval nem árt a riasztó, a megszakító, váltózár - egyszer kell beszerelni. Ha viszik, úgyis viszik. De így a "kis esti kocsikázásokra"vágyókat elrémítik.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Tamaska lol :D

az a baj, h engem a kis horpadások is rohadtul zavarnak. sajnos most a fókámon is van mit megcsináltatni. apám nekitolatott a vectrával a jobb elsõ sárvédõmnek, 2 hete meg egy nyugdíjas bácsi kikanyarodott elém (aszondta már nem lát jól - köszbazmeg), az meg a bal elejét nyavarta meg. de nem vészes, még mûszakin is átment. úgyhogy ellopni most az enyémet se fogják :)

rob: ne mosd le a kocsit. nekem mióta tél van, nem volt lemosva, csak ha esõ vagy hó áztatta napközben

ahhoz gratulálok, faszán marja a só. azért havi egyszer legalább érdemes lenne lemosni...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
végülis. corsával is járattunk már tesztbicajokat :)
rob meg úgysem bringázik :) meg nem is menne a juppi (nincs ilyen szó, ne keressetek rá felelslegesen) stílusához.