Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Jaja, minden autó dácsia, és nubira!

Amelyik nem, az nem is létezik :)

Bár a navarra orra szebb, de így is bõven beleesik a kéne kategóriába :)

Ja, és elfér keresztben a bicaj kerék kivétel nélkül! :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
dacia platóval. végülis...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
varjal dekodolok

szerintem azt probalja mondani hogy ugy nez ki mint egy dacia
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

tessék?

akkor nem csak én nem értem :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Kár hogy olyan lett, hogy sörnyitós emblémával is mindenki elhinné hogy az az igazi emblémája(kívül, belül; igaz belül már karcosan 1 2). Kivéve hátulról.

tessék?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Valaki jártas Niva légszûrõ kivezetésben? Segítség kellene, egyik barátom 18. születésnapjára lesz.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Az

tudom, csak engem izgat fel :) de rendelhetõ kétfajta rugózással, 4motion, biturbó...

Kár hogy olyan lett, hogy sörnyitós emblémával is mindenki elhinné hogy az az igazi emblémája(kívül, belül; igaz belül már karcosan 1 2). Kivéve hátulról.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
V8 hang 6 rug

V8at mindenkinek : ):)
"Minden hülyeség" by Tomidny

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Versenypálya jó. Alig várom, hogy melegedjen már az aszfalt :)

Bár az átlag utcai autó - versenypálya párosításnak valóban semmi értelme.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
palya az nalam versenypalya.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
dumaljatok le, hogy mikor melyik palya
autopalya es zart palya nem mindegy

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

mosógépfetisiszták :)
rob, arra reagáltam ezt, amit tam írt. egy scirocco vagy ibiza fr sem a klasszikus értelemben vett gti, elpuhították teljesen. a cikkben is arról van szó, hogy hiányoznak azok az autók, amikkel egy jót, élvezeteset lehet autózni. szó nem volt arról, hogy gyorsan. pályázás: kurva unalmas dolog lehet, mindamellett, hogy drága és környezetszennyezõ. a gti kategória lényege az, hogy lehet vele közlekedni, nem tudom ültél-e már pl régebbi bmw-ben, van rugózása, de kanyarban is jó. a kipufogó se ordít benne (ami még gyári), de a motorhang igazi géphang. és mindkét cikkben arról van szó, hogy a GÉPet ölik ki az autókból.

honnan tudod hogy unalmas a palyazas? meg kinek az? szubjektiv. ahogy az is hogy draga es az is hogy kornyezetszennyezo.

lehet hogy neked csak az a sportossag hogy jol fog kanyarban az auto es nem dol nagyon, de az az auto ami alatt jo futomu van, az altalaban sok loeros is, ergo 18eves pistike versenypilotanak kepzeli magat benne es feltekeri magat az elso alkalmas fara.

pont azert kellene a palya es a lehetoseg hogy az emberek kieljek sebesseghajlamaikat ott, es az utakat arra hasznaljak amire valo - kozlekedni. biztonsasgosan.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
senki sem mondja, hogy kovacs pista jarjon n-es versenyautoval.
hanem azt, hogy manapsag olyan autok vannak kinevezve sportosnak amiben nincs semmi olyan ami jo.
tok olyan, mint a csaladi csak mashogy van matricazva.
persze tudom jo ideje, hogy a matrica es a krom kipuffogoveg sok loerot ad. de mink nem arra palyazunk.

en amugy nem esnek ugyanabba a hiba, mint a rendorseg.
ha vmi baleset van es megallapitodik, hogy gyorsabban ment vki, mint a megendett akkor maris meg van az ok.
az, hogy nincs fek rajta vagy fos gumik gatlok vannak alatta nem szamit.
gyorsan ment kesz. aztan jon a bela es o is szakert, hogy gyorsan mesz meg fogsz olni valakit.
de a fosara nem vesz normalis gumit csak teng sien kinget meg telefonal vezete kozben satobbi.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
na, ma végre visszakaptam az autót. elõször jobbról próbáltak bejutni, ott feszegették az ablakot, a keretet eltörték. mivel nem ment, így hát bebaszták a bal hátsó ablakot. elvitték a tálca piát, meg a kihangosítót. mást nem. ablak már kész, jövõ héten a többi meló. szerencsére casco is volt, úgyhogy csak a két elbaszott nap a veszteség.
a rendõrségi telepen viszont kicsit körbenéztem...aston martin db7, ezer db 7es bmw, range roverek stb. stb. ezek nem feltörés miatt, hanem inkább áfa csalás okán áltak bent :) kérdeztem az õrt, hogy legalább meghajtják-e õket, amikor bekerülnek. de aszonta nem... meg jó sok törött autó, némelyiken csupa vér, na azok nem szépek.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Talán az enyémre - azt nem kell magyarázni - de én nem írtam semmit. (Csak olvasok...) :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tam, ezt kinek? Nem látom kiére passzol. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

igen, kénytelen leszel
6 éves autóban a hahu szerint átlagban 95-120 ezer km van.

Én a felezõ segítségét vettem igénybe autó eladás célból :-) Megvették, örülés, így mûködik ma Magyarországon a dolog.

Mindenki ezt csinálja, aki nem 8 ezret megy évente.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Nálunk falun vesznek 2-50 ezerért trabantot zsigát puntót, éjszaka ki a kertbe, földútra vele, és 30-al szétvet az adrenalin. Persze van normális ótóluk így kiélve magukat nem az utcán ölik az embereket.
A 20 ezres 2 ütemû szappantartó, élményben übereli az összes fémhulladékot. Ha pár hét alatt javíthatatlanná verték szétkapják, betolják a fémtelepre, vagy eladják a használható cuccokat, és megvan a pénz a következõ játékszerre. Mókáznak és még pluszba is jönnek ki belõle, amibõl futja a benzinre.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem nem kell hogy "filing" legyen az autoban. altalaban ugyanis azzal magyarazzak hogy sz@r.

nekem inkabb olyan kellene ami jo. valaki beleul, es hallja, erzi, tapintja, hogy jo auto. es nem magyarazni kell hogy azert csorog zorog, azert rangat, azert fustol mert ez kulonleges. es a tipikus "ez nem hibaja, hanem tulajdonsaga a rendszernek" duma. luzerseg

jol latszik ez azon, hogy mennyi projekt autot bontanak darabjaira eladaskor. astra forumon srac csinalt a full szeria 1.7 dizel kombijabol OPC kombit. gyari OPC optika, Z20LET motor, felni, belso, minden. kb haromszor annyiba volt neki mint amennyit vegul kiarult belole. megerte.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Ott van Jorci is, a felisába mennyi cuccot belefeccölt már. Igaz, hogy a mélynyomótól nem fér semmi a csomagtartóba, de más volt a mecseki kanyarokat azzal abszolválni.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy