Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Családdal nem keresek már határt. A Galaxy egyébként se lelkes társ ebben, nem is arra való. Autópályán 140 tempomat 'oszthelló.
Mértet: 215/55R16 XL (extra load). Tudnál netán valamit okosba?

--Trifo

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en alapvetoen utalom a negyevszakosokat.
de masoknal jol szokott futni
valoszinu ha nem keresed a hatarokat /csaladdal ne keresd!/ akkor mukodo kepes lehet.

milyen meretu felni/gumi kell?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Négyévszakos gumikról mi a véleményetek? Kb 15000km-t futunk évente várhatóan a batárral. 215/55 R16 méretben egy téli és egy nyári garnitúra beszerzése kissé húzós tétel lenne, ha nem mondjuk Wanli terméket akarok. És nem. Ilyesmi pl (Pirelli P6 four seasons)?

Ja, és persze XL kell, mert nehéz is a batár...

--Trifo

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Adac ár-teljesítmény gyõztes unirolyal Rainexpertet venném 10k-ért.

Jó választás, elõdjét, a RainSportot nyúzom még, de idén cserélek - RainExpertre...
(Mondjuk nekem kell egy V sebesség index, ezért nem úszom meg darabját egy tízesbõl.)
"In idem flumen bis non descendimus"

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Adac ár-teljesítmény gyõztes unirolyal Rainexpertet venném 10k-ért.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
nekem is brillantis van semmi problémám nincs vele
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
szerintem meg rohadtul nem mindegy milyet veszel. én a dunlopot venném. barumot biztos nem, nekünk állandóan defektünk volt vele...

amúgy meg:

Adac ny

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
akkor ennyi
amit sporoltunk neked a szar es draga bosch torlohoz meg a dragabb de foloslegesen jobb gumik megvasarlasa helyett
azt kerjuk sutiben csokiban beszolgaltatni!

MOST

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Törlõ champion, gumiból én barum brillantis2-öt vennék, kb 9000Ft, átlagfelhasználásra, átlag régi autóra tökéletes.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szoval champion torlo kell!

gumibol atlag felhasznalasra izles kerdes
kurvara mindegy szerintem
nezni kell vmi csendeset pl osz hello

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
vegyél pirellit.
ablaktörlõbõl valeo-t ne. nekem most bosch van, fáin.

rat style beindult: 16" acélfelnik, úgyhogy a lámpákat leszámítva zöld-fekete az autó teljesen :) majd képpel is alátámasztom, ha normális idõ lesz. meg lemosom újra a kocsit... 3 napig legalább tiszta volt,je :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

kérdés1: 165/70R14 gumiból milyet érdemes venni? (régi corollára)...automax-nál nézegettem Pirelli P4-et meg Dunlopot/Contit/Goodyeart most akcióban 11-12 körül, ezek közül igazából ami szimpatikus? (Barum/Semperit 10-ért van, akkor már inkább a felsoroltak, nem?)

kérdés2: ki tud jó ablaktörlõt/ablaktörlõ gumit gyártani? szétment teljesen a pug-on.

nekem a champion vált be leginkább (pug-on, gyárit meg bosch-t messze felûlmúlta)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kérdés1: 165/70R14 gumiból milyet érdemes venni? (régi corollára)...automax-nál nézegettem Pirelli P4-et meg Dunlopot/Contit/Goodyeart most akcióban 11-12 körül, ezek közül igazából ami szimpatikus? (Barum/Semperit 10-ért van, akkor már inkább a felsoroltak, nem?)

kérdés2: ki tud jó ablaktörlõt/ablaktörlõ gumit gyártani? szétment teljesen a pug-on.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
vettem tomitest a kipufogohoz. ahol a leomlo talalkozik a csovel rogton meg a motorterben

ImageShack Album - 2 images

[nagy kepek csak rajuk kell kattintani]

szal az a bajom hogy ezt adtak. normalis hogy ennek ilyen gagyi megmunkalasa van? nemtom latszik-e a kepen rendesen de tiszta sorja az egesz meg nem is teljesen szabalyos kor alaku. original GM termek, markaszervizben adtak, eszembe se jutott hogy valami gagyi lehet, csak itthon neztem meg hogy mi ez.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ilyen klasszik ferrari nekem is kell :) szep ez is, meg a 365 daytona is.

bar igazabol meg egy Mondial-lal is kiegyeznek :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Istenem! 105 ezer euróért minden idõk (számomra) legszebb Ferrrrrrárija:

Feltöltött kép
"In idem flumen bis non descendimus"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
2 napot késtem átírással - de idõpontot a 15 napon belül foglaltam, talán emiatt kaptam csak :

"közúti közlekedési igazgatási szabályok megsértése szabálysértés elkövetése miatt figyelmeztetésben részesítem"-et.

Érdemes figyelni ezentúl erre, lehet még türelmi idõ - de a papír szerint akár 30.000 is lehet a bünti. Óvatosan!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ahogy mondod, lábfüggõ :)
Én most az etanolos vegyeshasználat miatt figyeltem jobban mostanában, meg számolgattam:
337es B95 és 235ös E85el:

Kb 25l etanol 5875Ft, 30l B95 hozzá 10100, azaz kb 16000 a telitank ami 700Km-re elég.
Benzinbõl 18500Ft és 780Km-re elég kb.
Azaz 16000/700 =22,8Ft/Km, benzinbõl 23,7 Ft/Km, azaz szûk 1Ft/km.
(Kb feles E85 arányig nincs negatívum, átlag kb 10% fogyasztás növekedés. De tisztább amit kipöfög, jobb szagú is :) )

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Az a + 1/2 liter úgy kb. helyén van. Nálam is csak az nyom sokat a latba, hogy mennyi az autópálya szakasz, mert ott "hagyom menni" a masinát. (2,2-es CDI-rõl regélek.) Mondjuk nem számolgatom minden tankolásnál, hogy mennyit fogyasztott, a fedélzeti kisokost meg szinte sosem nézem. Ezeket az "egérmozikat" nem nekem teszik be az autókba, az tuti!:P A benzinesben meg elvbõl nem kérek belõle, mert az néha ijesztõ adatokat produkál.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hidegben nekem + fél liter jött ki átlagba.

most meg, h napi 2x5km-t teszek meg városban az eddigi 150-200km helyett, a fogyasztásom is beállt 8.5-re. ilyen idõben eddig ez egy literrel kevesebb volt.

ma ültem egy tuareg-ben, iszonyat rendben van. viszont hátul meglepõen kevés hely van benne, kb egy normális kompaktéhoz mérhetõ. persze ez engem nem izgatna, kéne nagyon :-P