Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
milyen jól nézne ki egy vitorlával a tetején :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
víz/szél/nap/geotermikus energiával volna az igazi..)

szerk.:
mármint ha az áram ezekkel lenne megtermelve.:P

Izomtéridõninja-geológus!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
a puttonyosig el sem jutottam, azt már inkább bevállalnám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nekem az villanyos kango simán kéne

ezekkel a full elektromos cuccokkal az lesz a baj, hogy egyrészt a fél tonna akkuval is kell vmit csinálni, mikor lehal

meg ha csak az autópark 30% -a lecserélõdne az is vmi baromi nagy villamosenergiafelhsználás növekedés lenne, és azt az áramot is meg kell vhol termelni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
na ez a renault nem kéne

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
fu de ronda nagy segge van.

ha mar a Ferrari is hibrideket csinal, akkor az a jo irany, ez teljesen biztos. hogy teljesen elektro, vagy benzin/gaz/gazolaj+elektro az mindegy. a porsche 918 meg arra remek pelda hogy hogy lehet kihozni egy autot ami egyszerre sokszaz loeros, es 3.5litert eszik szazon.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Totalcar - Magazin - Itt a teljes

Nézd már, még a végén összekapják magukat a franciák is...
160 km = 22kWh...aham, tehát készpénzben harmadannyi, mint egy ugyanilyen teljesítményû robbanómotor? Igen, kéne, most!
Kezdem elhinni, hogy tényleg ez lesz a jövõ...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nekem eddig 1edül a tir-el voltak rossz tapasztalataim.
posta, groupama, allianz pedig korrektek voltak. utóbbi két biztosítótól a kárszakértõ már a bejelentés napján felhívott és másnap lefotózta a kocsit. allianz-nál pótkárazni is kellett, azt is szó nélkül +csinálta. és fizettek napidíjad amíg a kocsi szervizben volt, mert hogy addig nem tudtam dolgozni.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
a biztosítónak csak addig vagy fontos míg szerzõdést kötsz és fizeted a csekjeidet, ha már vissza is kell adni valammit akkor meg....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nagyon fennakadnia nem kell, az 50 -50 % lehet necces de hogy amúgy õ is hibás az nem vitás.

azt spec nem tudom szoktak e más arányban is kihozni vagy ha megosztott akkor csak fele fele.

biztositó meg kö,,,g.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nekem eddig minden alkalommal pár napon belül kijött a kárszakértõ, pedig az én autóm mindig járóképes volt, csak kisebb sérülések voltak rajta. fura, h pont 1 rommá tört autót váratott eddig... melyik biztosító volt ez?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
két esélyes mert a kresz szerint kanyarodás elött meg kell gyõzödnünk arról, hogy nem elõznek-e, a másik meg ugye kanyarodó autót nem elõzünk

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Egyik ismerõssel történt egy baleset, amit érdekesen ítélt meg a bíróság:

Lakott területen - egy fõútvonalon elhelyezkedõ 500 méter hosszú lakott területrõl van szó - szabályosan közlekedve indexelt balra (indexet használta, ez bizonyított), majd kanyarodás közben hátulról/oldalról nagy sebességgel - 80-90 km/h - nekiütközött egy autó.
Srácnak nem volt bekapcsolva a bizonsági öve, ennyi volt az összes hibája - megúszták egyébként mindketten.
A bíróság pedig úgy ítélte, hogy 50-50% ban hibásak, mivel nem gyõzõdött meg arról, hogy akadálymentesen tud balra fordulni....
Így ismerõsünket is 40 000 Ft-ra büntették, valamint még a jogosítvány elvételre is sor kerülhet néhány hónapra.
A rommá tört autót nem vonathatta ki a forgalomból, nem adhatta el, mert a kárszakértõnek meg kell néznie... persze a kárszakértõ nem ért oda több hónapon keresztül sem. Addig pedig fizethette a rommá tört autóra a biztosítást, valamint az új autóra is a biztosítást és a törlesztõt...
Fennakadva nézte a bírósági végzést, hogy Õt is hibásnak hozták ki, de mivel nincs rá felesleges ideje és tartalék pénze, hogy pereskedjen, kénytelen lesz belenyugodni...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Rendhagy

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

osb. és ne a legvékonyabb.

MDF lap lett és 10 mm vastag. nem nagy réseket kell burkolni, lényegében teherviselõ szerepe nem lesz.
off : tegnapi üzenetet olvastad?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Szurkot minek raksz a kocsiba? :D
Szerintem ha nagyon benyomódott, akkor a bontott jobb megoldás lehet.

Aki már burkolt rakteret:
Mivel érdemes? Könnyû és tartós legyen. Rétegelt lemez, vékony osb, furnér? 1 négyzetméternél nem nagyobb az össz felület.

osb. és ne a legvékonyabb.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én azért nem vettem bontott sárvédõ ívet a fókára (vectrára meg ajtót), mert hiába ugyanolyan színû, mivel másik autón volt, nem lesz tök egyforma. tehát így-is úgy is fényezni kellett volna.

azért ez a kocsi kicseszett jó:

Totalcar - Tesztek - A t

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a szin ugyanaz, az tuti, de az auto melle kellene rakni szep napsuteses idoben, hogy latszodjon ugyanannyira fakult-e. kicsit szivas, mert nem ugyanaz a karpit, szal azt cserelni kellene, de ha olcson ideadja a csavo, akkor inkabb az lesz. javitasra 75-100 fontot mondtak. ket mely karc van rajta, de az egyik kb fel centi mely, a masiknal csak a festek jott le. olyan 15cm hosszuak.

nekem a caddy-ben retegelt lemezzel volt burkolva a rakter
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Késõbb eladáskor is jobb a bontott, mint a javított ajtó. Ha a szín egyezik, akkor gyak. sérülésmentes a kocsi.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Szurkot minek raksz a kocsiba? :D
Szerintem ha nagyon benyomódott, akkor a bontott jobb megoldás lehet.

Aki már burkolt rakteret:
Mivel érdemes? Könnyû és tartós legyen. Rétegelt lemez, vékony osb, furnér? 1 négyzetméternél nem nagyobb az össz felület.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy