Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ne próbáld +magyarázni, ilyen kevés km-re nem éri meg ;)

(drágább +venni, fenntartani stb.)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
trifo, gratz a dobozhoz! a skodri nem volt csúnya, láttam használtautón

koca, magoo: ezalatt az (picit több, mint) egy év alatt spóroltam a dízelséggel kb 250ezer Ft-ot azonos üzemanyagár mellett. mindemellett szeretem a turbó hangját és a dízeles "kerregés" (morgás) sem zavar. és ez még kifejezetten nyomatékos darab, 25-tõl viszi a 3.at, igaz ereje az akkor még nincs, csak 40tõl. viszont thez az élõ bizonyíték rá, hogy a dízel fogyasztásánál nem játszik szerepet a fordulatszám, mert õ folyamatos padlón használta tavaly télen és nem evett többet. én is nyomom neki, úgyhogy biztos nem hozná a gyári értékeket a benzines. most, 70% város, 30% országút/autópálya használat mellett eszik 7,5eket a gép. benzinessel nem hiszem, hogy megállnék 12 liter alatt. úgyhogy szerintem megéri :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Tamaska: nem aftermarket fejet akarok beletenni, hanem gyárit. Olyat, mint a többi nem navis cuccban van. 10 és 15 ropi között van az ára perpill. CD tár pedig van az autóban hátul, de hát az elõzõ kettõben is volt - tele gyereklemezzel - és soha de soha nem nyúlt hozzá senki lemezcserélésileg. Szoval most ott a semmiresejó egérmozi és eléggé macerás a rádió használata is, a CD-é meg különösen. Mindez holland nyelven. Asszonykám vért fog izzadni, ha gyerekszórakoztató hanghatásokra lesz netalán szükség :)

Annyi bizonytalanság van valójában, hogy a Ford 6000CD lejátszóból csak a régebbi jó bele, vagy megy az újabbik verzió is.

Megnéztem a német e-bay-en, ott volt fenn a navi kütyümbõl 2-3 darab 3-400 ajrós áron.

--Trifo

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
dögös:Csak 500 darab k
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en is benne hagynam. veszel egy dupla dines aftermarket fejet, pillanatok alatt fogjak felnyomni az autot erte. akar ugy is hogy benne ulsz
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Hát akkor ezt a navit beszoptam jól. Legalább AUX bemenet van rajta valahogy/valahol, sõt, nem csak audio, hanem video is. Lehet megkeresem majd azt valahogy, hátha azzal lehet valamit trükközni.

Vagy ha nagyon trükközõs, akkor kiveszem az egészet a picsába és veszek helyette valami CD plaját!

--Trifo

Nem szoptad be, senki sem használja a gyári navit, a korábban említett problémák miatt, úgytudom. A zene nagyon jó benne, ha gyári van, GPS meg olcsón vásárolható - mint mindenki más is teszi.
A fejegységhez kell egy cd tár, ha még nincs beépítve, és nosza! Patent rendszered lesz.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az újabb mobilok nagy részének (pl. Nokia 5800, iPhone) van video kimenete, csak akkor még mindig a mobilt kell nyomizni, ha akarsz valamit csinálni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hát akkor ezt a navit beszoptam jól. Legalább AUX bemenet van rajta valahogy/valahol, sõt, nem csak audio, hanem video is. Lehet megkeresem majd azt valahogy, hátha azzal lehet valamit trükközni.

Vagy ha nagyon trükközõs, akkor kiveszem az egészet a picsába és veszek helyette valami CD plaját!

--Trifo

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a motorral nincs is bajom, csak a koritessel :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Tam, jó lesz az franszia motornak is. ;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Trifo, expresszen páran szórnak ehhez cuccokat, 5e azt hiszem. Ford klub esetleg? Vagy kimondottan az adott típushoz kapcsolódó klubos honlapot keress ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
£129 a terkep, de nincs olyan amin rajta van Magyarorszag. ez a baj, nem az hogy draga

tomtom-ot mindenkinek

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

hát lehet, hogy csak a gyári térképet viszi az meg nem olcsó

Az a kisebbik, hogy nem olcsó... :)

Lehet jó, és olcsó GPS-eket kapni hipermarketekben :)

Jónak tûnik a vas? :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
hát lehet, hogy csak a gyári térképet viszi az meg nem olcsó
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
There are at least 8 items in this forum where you could find that there are no CD's for Eastern Europe except Poland and Czech Repl.
According to Blaupunkt/TeleAtlas: 2009-2010 is also the final edition for this system. No more updates.

RAUH-Welt
B E G R I F F

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

Vettem autót. Van benne gyári navi, de szopatós - Blaupunkt TravelPilot DX:
Feltöltött kép
Pont ilyen, csak Skoda helyett Ford van ráírva.

Namost ehhez kellene valami térkép féle, ha van egyáltalán olyan, amin Magyarország van.

Bármilyen megoldás érdekel, többek közöt valami használati útmutató féle is, ha esetleg találkoztatok ilyesmivel.

Autós kérdés lesz ez, vagy számítógépes?

--Trifo

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

kis új, modern dízel vs nagy benzines esetén simán lehet.

Kész a kis kockarendszámom :love:

Már csak egy autó kéne mellé.

Ne izgulj, a köv. Rammstein koncertre már azzal megyünk :P ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

nem, mert az is olasz :D

én se gondoltam volna hogy valaha digó cuccra azt mondom hogy jó :)

de az tényleg az

még lenne fogalmuk a rugózási komfortról is akkor azt mondanám esélyes.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem, mert az is olasz :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

gondolom ugy hogy bekanyarodsz egy kis utcaba, lassan, es benzinessel 3ikbol szepen kigyorsit. dizelben meg vissza kell tenni 2be, mert kulonben lefullad.

pont így ja

Tigger, a bravo 1.6 dízli az már jó az?