Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
voti: nekem schwalbe landcruiser 1,9/2-esem van uh ehez kéne vmi kompatibilis lánc (Cukinak is ilyen van) :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Egy kis jó hír: elállt a hóesés :)

Voti, légyszi ne menj egy darabig vidékre. :)

Jaj csak ezt ne kívánd, ez a munkám. Inkább essen kétszer ennyi hó, és veszek nektek hóláncot a bicajra ;)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Márciusban hóvihar? Holnap leugrok a viaduktról...

ELÉG LEGYEN MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Sze mindenki!

Aki akarja hogy az én lapomra felkerüljön a biciklije(csak az), akkor küldjetek el nekem e-mailben a képét/képeit!

Ja írjatok róla egy kicsit, tapasztalatokat, értékelést!

elõre is köszi

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
http://www.alleycat.hu/

Vannak fent tegnapi képek! a 36.-on félig meddig mi is rajta vagyunk a bnõmmel. (kelly's sapi és cm pólóban voltam de ez nemlátszik a képen)
50 felett vannak a buli képek...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
igen, így humánusabb lett, mégsem vesztette el a jogsértõ kelly's kinézetét:D:D

valójában a fórumot is a Magnus végett csináltam, de ha már ott voltam, akkor csináltam mellé két topikot(a tech és a klub)

A fõ profil marad a magnus, de úgy sem lesz olyan látogatott, szóval igazából az én szórakoztatásomra van:D

Azért remélem néha írtok nekem

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

rendben köszi!!!

Csináltam saját fórumot: a címe http://forum.sg.hu/f...zonosito=Kellys

remélem látogatni fogjátok:D az én lapomról is elérhetõ a fórum linkre kattintva:D

Az oldalt látogatjuk, de az újabb fórum talán nem szerencsés, mert nem jó ha kvázi ugyanarról a témáról 5-féle fórumot nyitunk. Elég sztem hogy itt van két Kellizes topik, ezek látogatása is kellõképpen rabolja az idõmet :). Sztem csinálj egy Magnusra kihegyezett oldalt, de fórumnak ez a topik bõven megteszi. Ja, és jó ötlet volt az oldalad átszínezése, így már sokkal szembarátabb.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Az egyik túrán készült pár kép avus kelly's-érõl is igaz a többivel közös csoportképben. :)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
rendben köszi!!!

Csináltam saját fórumot: a címe http://forum.sg.hu/f...zonosito=Kellys

remélem látogatni fogjátok:D az én lapomról is elérhetõ a fórum linkre kattintva:D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Ööö, hmm, hát nem túloztam el a bringám fotózását, de no problem, ha eláll a hóesés kiszaladok vele valahova, aztán lövök róla pár sztárfotót. Egy van a kep.tar.hu/avus címen, azt felrakhatod, meg majd még szétnézek a gépemen.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Nálunk is szakad ez a gennyes hó!!!! pi**ába!!!

Avus küldenél egy két képet a magnusodról?
sok is lehet, amennyit csak tudsz!!

editke: az email címem megtalálod az oldalamon:D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Filóztam h megtakarítom végre a városi masinámat, de az idõjárást elnézve erre még 1-2 hétig nem kerül sor. Hull a pelyhes fehér hó [...] :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Voti: Persze h írtam bele!!

Kboy: a csináltam vna akkor már linkeltem vna :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Nekem van már statisztikám:

Mindig akkor esik hó/ónos esõ amikor vidékre kell mennem...

Voti, légyszi ne menj egy darabig vidékre. :) Ha csak ezen múlik a jóidõ, akkor bezárunk valahová. :)

Francba, ez valami átok lehet, levertem a legkisebb teknõs fölött lévõ lámpát, összetörött, a víz átloccsant a nagyteknõsök lámpájára, még jó hogy nem rázott meg minket az áram.
Úgyhogy mégsem zárunk be Voti. :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Nekem van már statisztikám:

Mindig akkor esik hó/ónos esõ amikor vidékre kell mennem...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Érdekes, tavaly is csináltam képeket március 4-én, ahogy havazik, tavaly elõtt meg március 8.-án esett a hó. De akkor elõtte már sokkal jobb idõ volt. Most azért annyira nem meglepõ a hó. Azért lefényképezem, hátha 50 év alatt tudok majd valami statisztikát csinálni. :)

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Nem is meséltem milyen jelmezek voltak tegnap. Volt aki sebesült volt, banya, szilveszteri maskara, arabok, erõemelõ, és a kedvencem egy angyal volt aki biztösítótûvel felrakott magának szárnyakat és tárcsafékbõl csinált glóriát magánal... Nagyon klassz volt! Majd ha rátalálok a képekre akkor belinkelem...

...Írtam votinak privit!

És képeket nem csináltál mert akkor csak mutatnod kéne ?:cool:

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Kössz rainman megkaptam, de ez is üres! Írtál bele?

Aki az elõzõt írta, küldött mégegyet azt viszont most megkaptam és válaszoltam is rá. Remélem megkapja.

szerk: jól elvagyok :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nem is meséltem milyen jelmezek voltak tegnap. Volt aki sebesült volt, banya, szilveszteri maskara, arabok, erõemelõ, és a kedvencem egy angyal volt aki biztösítótûvel felrakott magának szárnyakat és tárcsafékbõl csinált glóriát magánal... Nagyon klassz volt! Majd ha rátalálok a képekre akkor belinkelem...

...Írtam votinak privit!

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Francba! MIlyen szépen havazik. :(

Holnapra rosszabb lesz, Egerbe kell mennem. Szerintem még ónos esõ is lesz, ahogy a formámat ismerem. :(

szerk: valaki írjon egy privit légyszi. Most kaptam egyet és nem volt benne semmi, ezért még olvasottként sem tudom megjelölni.