Sziasztok!
Én a Kelly's Salamanderemre aluplasztik sárvédõt tettem, akárcsak a család másik két túramontijára, a képek megnézhetõk rainman t.társ honlapján. Rögzítés: a hátsóval ugye nincs gond, mert ott megvan mind a sárvédõ, mind a pálcák rögzítési pontja, az elsõ azonban:
1. nekem az elsõ villán is van csomagtartó, ahhoz rögzítettem mind a pálcákat, mind az "L" alakú lemezt,
2. Asszonykámnak az "L" alakú lemez rögzítési pontja adott (RST Omega), a pálcákat a telószárra szerelt, átfúrt AWAB-bilincs és M4x25-ös csavar tartja,
2. Lányomnak Manitou e.telója van, itt a telószárra szerelt, átfúrt AWAB-bilincs és M4x25-ös csavar a megoldás, míg az "L" alakú lemezt egy fékmerevítõ tartja (amúgy sem teljesen felesleges egy fékmerevítõ).
Viszonylag esztétikus és szerelhetõ, a sárvédõk eltávolítása után sem marad nyoma-feltéve ha az ember az AWAB bilincs alá kis gumibelsõ-karikát húz a telószárra, vagy szig.szalaggal betekeri elõtte a teló szárát.
(Csinálok majd fotókat és felteszem valahová, ha igény van rá, sõt Kelly's bicókra anyagszükséglet hozása esetén (2db bilincs, esetleg fékmerevítõ) ajándék M4x25 csavarokkal, ingyen felszerelem!
WF