Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Köszi mindenkinek hogy megemlékeztetek rólam....:D:D:D

Örülök neki, komolyan!

Lánc: Nekem is sram lánc van rajta, és jó, nekem most PC-950 van, és nincs vele bajom, kényelmes, jól mozog, váltásnál is tök jó--->

Mondjuk a sram cuccok szinte mind jók, talán jobbak mint a shimano-k, bár ezt mindenki maga tudja, kinek mi vált be jobban...

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Ezexerint nem sram-fan a tag? Mondjuk én sem, de nem látom be, mitõl jobb a 3400 Ft-os Deore lánc a 3000 Ft-os Sram PC-49-esnél... Tudtommal Shimano láncokon nincs patentszem, a Sramokon viszont van, és láncbontáskor kényelmes ha nem feltétlenül kell kinyomóval buherálni.

Bizony, ott a pont Avusnál. Nekem a Shimano úgyan úgy elkopott mint a sram.
Én Sram párti vagyok, már csak a patentszem miatt is. A patent ráadásúl nem is jó mindeggyik Shimano lánchoz.:P

edit: ráadásúl minden kinyomás gyötri a láncot szvsz.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Ezexerint nem sram-fan a tag? Mondjuk én sem, de nem látom be, mitõl jobb a 3400 Ft-os Deore lánc a 3000 Ft-os Sram PC-49-esnél... Tudtommal Shimano láncokon nincs patentszem, a Sramokon viszont van, és láncbontáskor kényelmes ha nem feltétlenül kell kinyomóval buherálni.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Most jöttem a szervízbõl, leadtam a salamandert nagygenerálra. Lehurrogta az általatok ajánlott sram láncot meg fogasta a faszi, de én nektek hiszek és spórolok 3e ft-ot ami majd jó lesz köv láncra. azért a 2 lánc tovább bírja mint az õ simanoja... Kicsit berágtam rá mert nagyon drága a szervíz és még rám akart tukmálni ezt, azt ami eddig nem volt szokása. (megértem h a drágább jobb de annyival nem lehet jobb egy lánc mint 2 másik pl..)

WatchFun

WatchFun

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Sziasztok!

Én a Kelly's Salamanderemre aluplasztik sárvédõt tettem, akárcsak a család másik két túramontijára, a képek megnézhetõk rainman t.társ honlapján. Rögzítés: a hátsóval ugye nincs gond, mert ott megvan mind a sárvédõ, mind a pálcák rögzítési pontja, az elsõ azonban:

1. nekem az elsõ villán is van csomagtartó, ahhoz rögzítettem mind a pálcákat, mind az "L" alakú lemezt,

2. Asszonykámnak az "L" alakú lemez rögzítési pontja adott (RST Omega), a pálcákat a telószárra szerelt, átfúrt AWAB-bilincs és M4x25-ös csavar tartja,

2. Lányomnak Manitou e.telója van, itt a telószárra szerelt, átfúrt AWAB-bilincs és M4x25-ös csavar a megoldás, míg az "L" alakú lemezt egy fékmerevítõ tartja (amúgy sem teljesen felesleges egy fékmerevítõ).

Viszonylag esztétikus és szerelhetõ, a sárvédõk eltávolítása után sem marad nyoma-feltéve ha az ember az AWAB bilincs alá kis gumibelsõ-karikát húz a telószárra, vagy szig.szalaggal betekeri elõtte a teló szárát.
(Csinálok majd fotókat és felteszem valahová, ha igény van rá, sõt Kelly's bicókra anyagszükséglet hozása esetén (2db bilincs, esetleg fékmerevítõ) ajándék M4x25 csavarokkal, ingyen felszerelem!:)

WF

Kanyarodjon lábad elé az út,
Fújjon mindig hátadba a szél,
Hevítse orcádat a Nap,
Öntözze földedet csöndes esõ
és hordjon tenyerén az Úr,
míg újra találkozunk.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Hmm, szülinapot ülünk? Akko beszállok, boldog szülinapot md!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Boldog szülinapot!!!

Ancitrus: Hát na ja... :(

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

nekem meg egy 900ft-os szarom volt alzt leszakadt!!!! Beleakadt egy kõ!!!:PPP

nekem is az van de a kábelköteg rendesen tartja :D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Bolgod Szülinapot Dav!

:cheers:

:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
md88:

:impreziar BOLDOG SZÜLINAPOT:niespodzi

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

NEm használok sárvédõt, mert sajnálom rá kevéske pénzem, inkább kimosatom a cuccaim, és lemosom a bringámat....
Lehet, hogy írt ,ár ilyent vki nem tom, mert ne molvastam vissza...

Nem piszkálás képpen, de a mosás többe kerül, mint 1-szer megvenni a sárhányót. ;) Azonkivül a rendszeres mosástól a ruha is gyosabban használódik, másik ruhát venni meg szintén nem olcsó mulatság. Nekem több garnitúrám van bringásruhából, de így is három naponta mosnom kell õket.
Igaz én mindennap használom. És itt sorolhatnám költségnek, a vízet, mosóport, áram, stb....ami mind kell, hogy a ruhád tiszta legyen. Szvsz a sárhányó 2000-3000 ft-tal számolva egyszeri költséggént kifizetõdõbb.
Nálam ebben nem az esztétika számít, hanem a célszerûség...:)

Edit: tényleg nem piszkálni akartalak..

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

akartam csinálni kep.tar.hu/rainman-t de azt írta h már van :(... Rákerestem a rainman-re és kidobott csomó oldalt ahol nick-ként szerepel.

Tin: az index-en is fórumozik, de nem vagyok reg.-elve így nem látom az infóit. Megnéznéd nekem kiféle, miféle?? írd meg priviben,köszi!!

Nem tudom megnézni, mert én az origon vagyok moderátor. :) (bár egyre kevesebbet foglalkozok a dologgal)
De ha meg tudnám, sajnos sokat abból sem tudnál meg.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Bezzeg a régi jó Ancitrus...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Túl kommersz nicked van :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
akartam csinálni kep.tar.hu/rainman-t de azt írta h már van :(... Rákerestem a rainman-re és kidobott csomó oldalt ahol nick-ként szerepel.

Tin: az index-en is fórumozik, de nem vagyok reg.-elve így nem látom az infóit. Megnéznéd nekem kiféle, miféle?? írd meg priviben,köszi!!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

NEm használok sárvédõt, mert sajnálom rá kevéske pénzem, inkább kimosatom a cuccaim, és lemosom a bringámat....

Én azért veszek Coolmaxos mezt, hogy ne fázzak meg a nedves cuccokban. Ha a gatyám betétjébõl csavarni lehet a vizet, akkor felfázok, és fájni fog a hasam, ami elveszi a kedvem a bringázástól.
Még fiatalok vagytok, öregebbek mesélhetnek rémtörténeteket a prosztatagyulladásról. :D

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
nekem meg egy 900ft-os szarom volt alzt leszakadt!!!! Beleakadt egy kõ!!!:PPP
...And Justice For All

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Szilárd: Szívembõl szóltál!!

Budha: ezt akartam én is leírni csak a híd meg ezek a nevek nem jutottak eszembe... szóval igen a hídra kell feltenni így vagy úgy a tetejét a pálcákat meg vagy a hozzá adott bilincekkel vagy vízszerelész csõbilincset kell átfúrni és arra felcsavarni a pálcár a bilincset meg a teló szárára húzni a végét meg levágni....

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Én a múlt héten rakattam sárvédõt a "közlekedõs" gépemre. Manitou Lux Super teló van benne, aminek a hídját semmi esetre sem akartam megfúrni. Így a sárvédõre került még egy lyuk a már meglévõ mögé (konzolt ledobtuk) és egy kábelkötegelõt bújtattunk át rajta, aztán rátéptük a hídra. Mûxik... Amúgy azért ragaszkodtam a pálcás-felszerelõs sárvédõhöz, mert tapasztalataim szerint jobban betölti a funkcióját, mint a pattintósok.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás