Idõpont?
Nincs több kérdésem...

Beleszippantunk egy idõfutam légkörébe. Tahitótfalu, megnézzük milyen egy amatõr idõfutam. Onnan meg arra megyünk, amerre jónak látjuk. Eddig kboy, kamx, rainman és én, Pink75 és Deep kérdõjeles.Mondja el nekem valaki kérem, hogy akkor mi a vasárnapi menet?
1 kicsit elvesztettem a fonalat. Talihely, hova megyünk. Visszaolvastam de azért jó lenne konktrétizálni.
Szerintem én is megyek...
Ja , én valami aszfaltoson mennék..
Ha már ennyien összejöttünk...
Vasárnap ki jön?
Eddig Kboyról, Rainmanrõl és magamról tudok, Deep pedzegette. Más?
ki fogjuk nõni a klubot:bananadanSziasztok,
beköszönök, sajnos decemberben amikor kedves meghívást kaptam a klubba nem voltam az országban, de hát jobb késõn mint soha... bár a dolgok jelenlegi állása szerint hamarosan a Merida Partizans'
Sziasztok,
beköszönök, sajnos decemberben amikor kedves meghívást kaptam a klubba nem voltam az országban, de hát jobb késõn mint soha... bár a dolgok jelenlegi állása szerint hamarosan a Merida Partinzans' -hoz kéne inkább csatlakoznom, mert szegény Magicemtõl lehet, hogy megválok. Az ok hasonló, mint ahogy az elõbb olvastam, 178 centis magasságomhoz a 17.5" kicsit kicsinek tûnik.
Addig is maradok lelkes olvasó meg miegymás, aztán idõvel remélhetõleg csatlakozom túrához is. (fõleg Csobánka, Sztendre és környékén)
Én is inkább azt vettem volna..Nem torom le, de az imagine felszereltsege jobb. A vazak meg vagy egyforman jok vagy az imagine vaza jobb. Szal imagine kerdes nelkul.
Nekem picit hosszúnak tûnik, de nem tudom, hogy rövidebb stucnival jobb lenne-e.. Ki kellene próbálni, de mikor lesz nekem erre idõm...Én 183 vagyok, sztem a 19.5 tökéletes, de igazából a vízszintes felsõcsõhossz + stucnihossz számít. Az ülésemet eléggé elõre kellett hoznom, mert a Magnust jó hosszú stucnival szerelték. Már ki is néztem helyette egy rövidebb Kbixet, ami könnyebb és olcsóbb is mint a jelenlegi Ricsi Pró.
Jé, de régen jártál erre..
Ne törd le szegényt!
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakHa nem tartod lealacsonyítónak a Salamandertna látod nekem is ez a bajom hogy kicsi de nagyot még nem próbáltam arról nem tom milyen
eltö9rölték minek túl sokan akarták kicserélni kellysre mert itt olvasták hogy rosszat vettek??
17.5, 19.5, 21.5 voltak a méretek.. Én kb 182 vagyok és néha úgy érzem, hogy sok a 19.5, de a 17.5 meg kicsi..
Már azt hiszem eltörölték ezt a szabályt..
de ez a kicsi 17" körül van
Már azt hiszem eltörölték ezt a szabályt..ja ésha 3 nap még nem telt le a vásárlástól számítva akkor még visszaviheted és kicserélheted:D:)
Szerintetek jól értelmezem, hogy ehhez a táskához alapból adnak ilyen mini-szerszámkészletet?