Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

Kátyut kikerüljük vagy megugorjuk (CC-seknek kecske, haladóknak bunny). És továbbra sem értem az okfejtésed. Példának hozhatnék néhány merevvillás ismerõst. Lock meg igazán csak felfelé kell, mert ott van értelme.

vagy fék nélkül átmegyünk rajta 40-nel és kigúvadt szemekkel
lock azért jó a sima úton is
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Hmm, kátyúban esni? Háát elég "ügyesnek" kell lenni. Mondjuk elméred, felrántod az elejét és pont beékeled a kátyú végébe-aljába. Nna, ekkor lehet szépet esni.. :)

Szép túra lehetett, sajnálom, hogy nem tudtam menni, de így legalább haladtam a babaszobával.. ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

pedig rohadt nagyot tud dobni egy kátyú és magas nyereggel meg lock-ak lehetnek meglepetések.. na de hagyjuk, csak szóltam h fihyelni kell a lockra...

Kátyut kikerüljük vagy megugorjuk (CC-seknek kecske, haladóknak bunny). És továbbra sem értem az okfejtésed. Példának hozhatnék néhány merevvillás ismerõst. Lock meg igazán csak felfelé kell, mert ott van értelme.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Mondjuk olyan nagy kátyúba, ami fejreállítana, már nem mennék bele még repülõszõnyeggel sem :)

Nekem tavaly volt, hogy egy kisebb dombról gurultam le, és a földút pont a domb peremnél futott. Amikor leírtem, akkor vettem észre hogy bazimély nyomvájúk futnak a földúton pályámra merõlegesen, fékezni már késõ volt, biztos voltam benne hogy ott fejre fogok állni. Aztán a telónak hála (legalábbis a telónak hálálkodtam utána) nem estem fejre, kimozogta. Merev villával lehet meglett volna a ktt.

Szerk: persze a nyeregcsõ - szokás szerint - ki volt húzva rendesen. Amúgy nem kell aggódni a kihúzott nyeregcsõ miatt, az eddigi eséseim vagy kötsög autós, vagy pedig spd-tanulóidõszak miatt voltak, a magas súlypontom miatt sose volt semmi bajom. Viszont tekerni sokkal hatékonyabban tudok, és a térdem sem problémázik.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
pedig rohadt nagyot tud dobni egy kátyú és magas nyereggel meg lock-ak lehetnek meglepetések.. na de hagyjuk, csak szóltam h fihyelni kell a lockra...

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

Persze tartom! Jövõ héten úgyis lightosabb síktúra lesz :) ha jól értettem.

persze, ha belegondolok, az én belépõm se volt egyszerû
be kell látni, ebbe a klubba csak egy szuperlájtos túlélõtúra teljesítésével lehet tagságit nyerni:lol1:
most már elég volt ebbõl

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

úgy lehet kátyútól esni ha azt hiszed kimozogja a teló vagy nem veszed ászre és be vagy lockolva. bár nem estem még így de megeshet...

Ilyet még nem hallottam.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
úgy lehet kátyútól esni ha azt hiszed kimozogja a teló vagy nem veszed ászre és be vagy lockolva. bár nem estem még így de megeshet...

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

Hát kellemesebb lett volna végig hátszélben vitorlázni :), de ez egy 9km-es fordítós pálya volt. Elõször 9km-t szembeszélben (Tahitótfalu-Kisoroszi), majd vissza.

szentendréig majdnem 30-as átlagot mentem, onnan meg...hagyjuk. egyszer, mondjuk, kizökkentem a ritmusból, mert kisegítettem egy sporttársat imbuszügyileg, fogjuk erre az egészet inkább.:)
most már elég volt ebbõl

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

és tartsd magad a fokozatossághoz!
ma 80 km, holnap...160?, holnapután...

Persze tartom! Jövõ héten úgyis lightosabb síktúra lesz :) ha jól értettem.

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

Tag lettem? :) Ennyi örömet egy napra :) Na küldök valami képet... :P

és tartsd magad a fokozatossághoz!
ma 80 km, holnap...160?, holnapután...
most már elég volt ebbõl

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

És ti merre mentetek?

Hát kellemesebb lett volna végig hátszélben vitorlázni :), de ez egy 9km-es fordítós pálya volt. Elõször 9km-t szembeszélben (Tahitótfalu-Kisoroszi), majd vissza.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Én akkor éreztem korrekt ellenszelet, amikor Pomáz felé, vagyis nyugati irányba tekertünk.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Csak a kátyukra kell figyelni meg h ne feledd el h be vagy merevítve mert úgy eshetsz is akár ha úgy méretezel egy ugrást h majd csillapít a teló...

Ezért kell MCD-s RS teló.:D És nem kell csõröst ugrani... Bár egy kátyu átugrása után esni...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Ezek szerint megfordult a szélirány mert a versenyen teljesen egyértelmûen északnyugati szél fújt.

És ti merre mentetek? :D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

én azt hittem, odafelé lesz pofaszél, ahogy mászkáltunk kifelé a városból, erre visszaúton lett keményebb.

Ezek szerint megfordult a szélirány mert a versenyen teljesen egyértelmûen északnyugati szél fújt.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Pedig lock out tényleg jo, nekem is visszafelé mutatta meg rainman, és valóban jobb lett még pofaszéllel szemben is érezhetõen hatott! Addig én sem tulajdonítottam neki nagy jelentõséget pedig tök logikus, hogy ha egy teló nem dolgozik (mert nem kell az út miatt) akkor nincs annyi elvesztett erõforrás sem :) vagy mi...

végülis igaz. Legközelebb kipróbálom. Ha belegondolok régen merev villásom volt.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Csak a kátyukra kell figyelni meg h ne feledd el h be vagy merevítve mert úgy eshetsz is akár ha úgy méretezel egy ugrást h majd csillapít a teló...

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

A pofaszél neked nem fáj annyira, ha jól sejtem. Mármint, ha hideg. :) Csak fárasztó.

Asszem mióta megvan nem is nagyon piszkáltam. Egyszerûen nem merem. :(

Pedig lock out tényleg jo, nekem is visszafelé mutatta meg rainman, és valóban jobb lett még pofaszéllel szemben is érezhetõen hatott! Addig én sem tulajdonítottam neki nagy jelentõséget pedig tök logikus, hogy ha egy teló nem dolgozik (mert nem kell az út miatt) akkor nincs annyi elvesztett erõforrás sem :) vagy mi...

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

Deep: Nem tom hol laksz de 80at tuti mentél ma!! Küldj infót és képeket magadról a lentebb említette rainman-es mail címemre és felteszlek az oldalra! Már te is tag vagy!! :)

Tag lettem? :) Ennyi örömet egy napra :) Na küldök valami képet... :P