Köszönöm Tin kedves vagySzerintem ez azért nem olyan rossz eredmény, egy akkora baleset után, és a tél végén.

Köszönöm Tin kedves vagySzerintem ez azért nem olyan rossz eredmény, egy akkora baleset után, és a tél végén.
Javaslom most csináljunk egy sík terepes túrát. (bár a mai is annak indult) Vác felé nem jártam és akár tovább is mehetnénk... Ha a kompozás tényleg ilyen drága akkor hagyjuk ki... Ja ha keszin át megyünk vmerre akkor a bnõmet is hozom sík terepre, de velem fog kullogni hátul, nem ám legelöl mint a nyuszi az agarak orránál...
Nem tudtam kijönni a verseny után a parkolóból és a srácokat megkértem, hogy toljanak ki.
Ha a versenyre vagy kiváncsi, az nagyon klaszz volt egy felejthetõ eredménnyel.
http://www.freeweb.h...06kbifbb_er.pdf
A 178. vagyok 158-as rajtszámmal.
Jövõre reményeim szerint 15 kilóval könnyebben és jóval edzettebben újra ott leszek...
Deep: Hát egy kelly's-tõl nem fájdult vna meg a lábad!
Na jó csak vicc volt, jobbulást és szép lassan szoktasd magad a tejeréshez mert vasárnap megint túra!!
voti: Nézd meg az oldalt, megcsináltam! Vmikor felrakom a mai képeket még és azokon is rajta vagy, ha akarod azokból is belinkelek...
Javaslom most csináljunk egy sík terepes túrát. (bár a mai is annak indult) Vác felé nem jártam és akár tovább is mehetnénk... Ha a kompozás tényleg ilyen drága akkor hagyjuk ki... Ja ha keszin át megyünk vmerre akkor a bnõmet is hozom sík terepre, de velem fog kullogni hátul, nem ám legelöl mint a nyuszi az agarak orránál...
Mivolt? Mesélj, én nem voltam ott!
Nem tudtam kijönni a verseny után a parkolóból és a srácokat megkértem, hogy toljanak ki.Mivolt? Mesélj, én nem voltam ott!
Nem vagyok szegény, de annak "örülök" , hogy Csobánka felé már nem mentem, mert iszonyat elkezdett fájni a térdem hazafelé. De már kipihentem magam viszonylag, el is indultam haverhoz bringával , de csak a sarokig jutottam, mert nem bírom már szinte egyáltalán tekerni a jobbal. Holnap megyek krémért
Ne viccelj ez teljesen természetes voltSziasztok!
Szeretném mégegyszer megköszönni, hogy kitoltátok a kocsimat a dagonyából.
Rainman írtam privátot.
Nem vagyok szegény, de annak "örülök" , hogy Csobánka felé már nem mentem, mert iszonyat elkezdett fájni a térdem hazafelé. De már kipihentem magam viszonylag, el is indultam haverhoz bringával , de csak a sarokig jutottam, mert nem bírom már szinte egyáltalán tekerni a jobbal. Holnap megyek krémértNa ..jol megfürödtem,telezabáltam magam és most nagyon jol érzem magam
![]()
Szegény Deep belekostolt a jóba :clap: kár,hogy nem jött Csobánka felé nem is volt olyan vészes ..:scared:
off ilyeneknek azért sosem örülök :http://index.hu/poli...ek/?main
visszatérve a turára jo volt na ,mégegyszer kössz a részvételt mindenkinek
Sziasztok!
Rainman írtam privátot.
Sziasztok!
Rainman írtam privátot.
Na ..jol megfürödtem,telezabáltam magam és most nagyon jol érzem magam
![]()
Szegény Deep belekostolt a jóba :clap: kár,hogy nem jött Csobánka felé nem is volt olyan vészes ..:scared:
off ilyeneknek azért sosem örülök :http://index.hu/poli...ek/?main
visszatérve a turára jo volt na ,mégegyszer kössz a részvételt mindenkinek
Töröltem amiket küldtél, jöhet a folytatás! mtb-riders@vipmail.hu ide is küldhetsz ha megint megtelik a ládám itt több helyem van... 2 db T-s kép 3 kep-es és egy rar jött át most
Természetesen! hamarosan a weben lesznek!
Tailor küldd majd ár msn-en a képeidet!! Pink ha van msn-ed már akkor vegyél fel partnernek, ha nincs akkor ezeket is küldd el a mail címemre!! rainmanvvipmail.hu
Köszi szépen!!! Majd a többiek képeit is felteszem!