Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Szerintem ez azért nem olyan rossz eredmény, egy akkora baleset után, és a tél végén.

Köszönöm Tin kedves vagy :). Én meg azt mondtam, hogy jövõre lesz mihez hasonlítani az eredményt.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Javaslom most csináljunk egy sík terepes túrát. (bár a mai is annak indult) Vác felé nem jártam és akár tovább is mehetnénk... Ha a kompozás tényleg ilyen drága akkor hagyjuk ki... Ja ha keszin át megyünk vmerre akkor a bnõmet is hozom sík terepre, de velem fog kullogni hátul, nem ám legelöl mint a nyuszi az agarak orránál... :)

Akkor én meg azt javaslom, hogy elõtte vidd el ide-oda bringázni, szoktasd, mert az utolsó két "lányos" túrám az érintett lányok 20 km után égõ combjai miatt lett negatív élmény.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Melyik komppal mentetek ami drága volt?

edit: csak azért kérdem, mert a váci duplája árban a horányinak.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Nem tudtam kijönni a verseny után a parkolóból és a srácokat megkértem, hogy toljanak ki.

Ha a versenyre vagy kiváncsi, az nagyon klaszz volt egy felejthetõ eredménnyel.

http://www.freeweb.h...06kbifbb_er.pdf
A 178. vagyok 158-as rajtszámmal.

Jövõre reményeim szerint 15 kilóval könnyebben és jóval edzettebben újra ott leszek...

Szerintem ez azért nem olyan rossz eredmény, egy akkora baleset után, és a tél végén.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Deep: Hát egy kelly's-tõl nem fájdult vna meg a lábad! :) Na jó csak vicc volt, jobbulást és szép lassan szoktasd magad a tejeréshez mert vasárnap megint túra!!

voti: Nézd meg az oldalt, megcsináltam! Vmikor felrakom a mai képeket még és azokon is rajta vagy, ha akarod azokból is belinkelek...

Javaslom most csináljunk egy sík terepes túrát. (bár a mai is annak indult) Vác felé nem jártam és akár tovább is mehetnénk... Ha a kompozás tényleg ilyen drága akkor hagyjuk ki... Ja ha keszin át megyünk vmerre akkor a bnõmet is hozom sík terepre, de velem fog kullogni hátul, nem ám legelöl mint a nyuszi az agarak orránál... :)

Ha nem zavarok, akkor lehet, hogy én is veletek mennék ott hátul. :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Deep: Hát egy kelly's-tõl nem fájdult vna meg a lábad! :) Na jó csak vicc volt, jobbulást és szép lassan szoktasd magad a tejeréshez mert vasárnap megint túra!!

voti: Nézd meg az oldalt, megcsináltam! Vmikor felrakom a mai képeket még és azokon is rajta vagy, ha akarod azokból is belinkelek...

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Mivolt? Mesélj, én nem voltam ott!

Háát csak annyi,hogy voti azt hitte off-roadon van :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Nem tudtam kijönni a verseny után a parkolóból és a srácokat megkértem, hogy toljanak ki.

Ha a versenyre vagy kiváncsi, az nagyon klaszz volt egy felejthetõ eredménnyel.

http://www.freeweb.h...06kbifbb_er.pdf
A 178. vagyok 158-as rajtszámmal.

Jövõre reményeim szerint 15 kilóval könnyebben és jóval edzettebben újra ott leszek...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Nem vagyok szegény, de annak "örülök" , hogy Csobánka felé már nem mentem, mert iszonyat elkezdett fájni a térdem hazafelé. De már kipihentem magam viszonylag, el is indultam haverhoz bringával , de csak a sarokig jutottam, mert nem bírom már szinte egyáltalán tekerni a jobbal. Holnap megyek krémért

Ezért jó a fokozatosság.

Ja, nem is mondtam, hogy megvettem végre a Kelly's-es kulacstartót az Árkádban. :) Tök véletlenül mentem be, és volt nekik. Fekete is, meg ezüst is. Most örülök.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Sziasztok!

Szeretném mégegyszer megköszönni, hogy kitoltátok a kocsimat a dagonyából.
Rainman írtam privátot.

Ne viccelj ez teljesen természetes volt :) !

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

Na ..jol megfürödtem,telezabáltam magam és most nagyon jol érzem magam :)
Szegény Deep belekostolt a jóba :clap: kár,hogy nem jött Csobánka felé nem is volt olyan vészes ..:scared:
off ilyeneknek azért sosem örülök :http://index.hu/poli...ek/?main
visszatérve a turára jo volt na ,mégegyszer kössz a részvételt mindenkinek

Nem vagyok szegény, de annak "örülök" , hogy Csobánka felé már nem mentem, mert iszonyat elkezdett fájni a térdem hazafelé. De már kipihentem magam viszonylag, el is indultam haverhoz bringával , de csak a sarokig jutottam, mert nem bírom már szinte egyáltalán tekerni a jobbal. Holnap megyek krémért

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

Sziasztok!

Rainman írtam privátot.

idõben leléptem?:)
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Sziasztok!

Rainman írtam privátot.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Sziasztok!

Rainman írtam privátot.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
T12S005.jpg
T12S006.jpg
Kép 015.jpg
Kép 017.jpg
Kép 001.jpg
Kép 002.jpg
Kép 003.jpg

Ha 1024-esben küldöd sztem az is elég és akkor több jön át... a másikon 15 Mb helyem van...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Szegény Deep belekostolt a jóba :clap: kár,hogy nem jött Csobánka felé nem is volt olyan vészes ..:scared:

Sziasztok!
Gratulálok a résztvevõknek! Irigyellek benneteket, de nekünk sajnos más dolgunk volt, vagyis nem sajnos, mert Aput kellett felköszönteni.

A cikkel kapcsolatban meg egybõl az ugrott be, hogy a múltkor azon viccelõdtek az Élõben a városból blogon, hogy hasonló balesetnél a bicikliútra sodródott az egyik kocsi, és ezen biztos felháborodnak a kerékpárosok majd. Az valahogy nem jutott eszükbe, hogy jöhetett volna az úton bringás, és úgy járt volna, mint õ.

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

Töröltem amiket küldtél, jöhet a folytatás! mtb-riders@vipmail.hu ide is küldhetsz ha megint megtelik a ládám itt több helyem van... 2 db T-s kép 3 kep-es és egy rar jött át most

inkább a sorozatszámokat írd meg nekem, az utolsó számjegyeket, már nem tudom, mi ment át, mi nem.
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
A baleset vétkese meg kap 30 ezer Ft bírságot. Vagy nem is lesz vétkes :(

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Természetesen! hamarosan a weben lesznek!

Tailor küldd majd ár msn-en a képeidet!! Pink ha van msn-ed már akkor vegyél fel partnernek, ha nincs akkor ezeket is küldd el a mail címemre!! rainmanvvipmail.hu
Köszi szépen!!! Majd a többiek képeit is felteszem!

Csak holnap tudom küldeni , bentrõl, itthonról nagyon nehézkes. De MSN-n leszek egésznap, mikor bejelentkezel tudom küldeni.

Edit: most néztem, két képet csináltam. 1 csoportkép, 1 Rainman.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás