Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
jók lettek a képek, az 5 kelly's-es harmadik darabját el is lehetne majd küldeni a gyárnak, hadd örüljenek...vagy várjunk vele, míg 10 nem lesz?

a 150 km-es kör elég durva lenne hirtelen, meg hát nem is 9-kor kéne nekiindulni, hanem olyan 7-1/2 8 körül...
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Na elküldtem két címedre is tegnap este, csak tele volt a ládikód :) Majd ma ha hazaértem, akkor megpróbálom mégegyszer!
Keménynek tûnik mind a három megmaradt verzió :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát én is félve vetköztem neki, fõleg h nagyonkimelegedtem. De azért mindenki hosszúban ésszéldzsekiben volt.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
HA belegondolok, hogy tegnap rovidgatyaban, pulcsiban, nyari kesztyuben es sapka nelkul tekertem egyet. :) Nem is lattam magamon kivul ilyen orultet. :)

Fent vannak a képek a weblapon!!
http://kellysklub.uw...ra/p3190058.jpg
a nagy csapat :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Ja, aki dunakeszi-i, ugyanúgy megcsinálhatja a kört, csak korábban kezdi és korábban fejezi be.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Épp azt beszéltük h fõleg a szezonnyitók (nem te :)) miatt most visegrádnál kompozni kéne aztán ha ment ez a túra akkor úgy menni szlovákiába, fõleg h ott is kéne tekerni kicsit h ne csak átutazók legyünk pár percig...

zsmtb: tedd magad szabaddá vasárnapra és akkor ha bejössz a hõsökre akkor hazakísérünk ahogy jövünk vissza :) Dupla kompozással levághatod a táv nagy részét akár, de drága és semmi értelme...

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Az almaevõs képeken azért vágunk fejeket :D.

Ja ja :) telipofa rulez ,én nem tom hogy most szezon elején kéne-e erõltetni ezt a 150 kilcsit de ti tudjátok persze én simán benne vagyok ,de azért tudni kell nem lesz egy sétagalopp....

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
4. verzió storno! :)

Deep: nem kaptam mailt! legalább a szöveges részt küldd el, de itt is jó priviben!

md: ha tényleg jössz vasárnap akkor gyúrjál suli után az új bringával mert kemény lesz ez is, akár síkon 150, akár kevesebb egy kis tereppel megbolondítva...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Jók lettek a képek

Az almaevõs képeken azért vágunk fejeket :D.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
4. verzió: Esztergomból haza a Pilisen át :D. Ahogy elnézem a térképszínezéseket, Dobogókõ felé kicsit barnább, mint amilyen a csobánkai szakasz.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Visegrádnál északabbra még nem voltam bringával de gondolom a szint közel sem olyan mint a mai hullámvasutazásnál volt szal 100 feletti túra de alig emelkedik... Mi lenne ha 9kor indulnánk??

Jók lettek a képek

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Visegrádnál északabbra még nem voltam bringával de gondolom a szint közel sem olyan mint a mai hullámvasutazásnál volt szal 100 feletti túra de alig emelkedik... Mi lenne ha 9kor indulnánk??

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

avussal kitaláltunk egy túrát ami hosszú táv de viszont sík. még képlékeny a dolog meg ötleteket, tapasztalatokat írjatok!!
budai oldalon végig esztergomig ahogy ma mentünk taitótfaluba csak megyünk tovább aztán egy kis szlovákia és aztán a pesti oldalon jövünk vissza vác felöl (nincs révezés, vmi hídon jövünk át, de ez nem egészen volágos nekem... )

no ez 150 km ..:) de tényleg sik ,bár hamár arra járunk lehet egy kis Bõrzsöny is :lol1: no meg 20-22-es sebesség hát nem tom

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
1. verzió: Esztergom - át Párkányba (Szlovákia) a Mária Valéria-hídon, majd Garamkövesd - Helemba - Ipolynádasd (ez már megint MO) és Bp-re a duna bal partján
2. verzió: Visegrádnál át komppal Nagymarosra, ekkor kimarad Szlovákia, jóval rövidebb mint az 1-es
3. verzió: Visegrád felett megyünk át komppal Szobra, és onnan jövünk Bp-re (rövidebb mint az 1-es, hosszabb mint a 2-es verzió)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
avussal kitaláltunk egy túrát ami hosszú táv de viszont sík. még képlékeny a dolog meg ötleteket, tapasztalatokat írjatok!!
budai oldalon végig esztergomig ahogy ma mentünk taitótfaluba csak megyünk tovább aztán egy kis szlovákia és aztán a pesti oldalon jövünk vissza vác felöl (nincs révezés, vmi hídon jövünk át, de ez nem egészen volágos nekem... )

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Na tényleg utolsó kátyúsom... Nem csak mászásnál lock-olok, hanem betonon és ha mellettem jönnek az autók akkor van h bele kell menni a kátyúba is akár. És a tapasztalatlanságomból és ügyetlenségembõl adódóan van h rosszul mérek fel egy szitut és lehetne jobb megoldás is mint amit csinálok...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ezt megbeszéltük.:D

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

Ha kiállsz a nyeregbõl.

asszem, ez természetes
el sem képzelem az ellenkezõjét
már ha a kátyúra gondolsz
most már elég volt ebbõl

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

Szép túra lehetett, sajnálom, hogy nem tudtam menni, de így legalább haladtam a babaszobával.. ;)

ja, ma mi is beszereztünk egy babaágyat, ezért léceltem le a többiektõl korábban
most már elég volt ebbõl

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

vagy fék nélkül átmegyünk rajta 40-nel és kigúvadt szemekkel
lock azért jó a sima úton is

Ha kiállsz a nyeregbõl.