Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
hû ti aztán pörögtök rendesen a fórumozással.

kb. 1,5 hete nem néztem a fórumot mert igen sok dolgom volt.

sajna a szkennelést nem tudtam megoldani, mivel a barátom most elutazott így még csúszik a projekt.

hétvégén elmentem egy gyors tekerésre: Dkeszi-Horány-Tahitótfalu-Cseresznyésvölgy (zöld kerékpárút) kb. a feléig - tahitótfalu- Vác, Dkeszi. (fent a hegyekben még mindig 30 cm a hóréteg, lassan olvad és minden sár! ja és még most jön az olvadás java)

jól esett. A hátsóm viszont fájt a nyeregtõl. valami még mindig nem okés vele.

amúgy gratula a múlheti 100 km-hez!

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

REndben! Nem bántásnak szánatam, csak hogy képben legyél

Úgy tûntem, mint aki megbántódott? :)

Anno amúgy én is úgy képzeltem, hogy egy cross-bringa is biztos úgy néz ki mint egy krosszmotor, és hasonló a felhasználási területe is. Aztán nem

Én nem ezt kevertem, hanem a cross bringát és a cross-country-t. Máshol a cross-t trekking-nek hívják.. Vagy megint keverek valamit??

na ez az, amit én nem akarok
"válasz erre"-gomb és kész
ehelyett a semmire se jó gyors válasz helyett

Látod, lehet ezt így is.. ;)

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
na ez az, amit én nem akarok
"válasz erre"-gomb és kész
ehelyett a semmire se jó gyors válasz helyett
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
sztem ha a nevet megtoldod a hozzászólásának a sorszámával az elég... lásd a reggeli írásaimat. Meg lehet idézni 1 hozzászóláson belül is több embertõl!

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

pink: te is használd a modot!!! Hát bringázni majd csak egy hét múlva viszem, de csüt. elméletileg tekerek már... fura mert mozgáshiányom van meg a lelkemnek is kéne, de most fontosabb a bnõm mint a bringázás hétköznap.

kellene ide is egy "válasz erre" gomb, nekem nem szimpatikus az a megoldás, hogy minden mondatom elé odaírjam, kinek szánom. Inkább idézgetek, jobban nyomonkövethetõ.
most már elég volt ebbõl

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Na akkor valószínûleg Rudy lesz, mert jobban tetszik, meg egy Lookin 2307 G sport nyereg meg valami "csõ" hozzá :D
Thx mindenkinek a segítséget :) és jó éjszakát!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
30-40 km-eket szkott bringázni csak jobb idõben. :P nekem meg +40 oda-vissza a táv uh mindkettõnknek ideális...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Akármit is mondotok, nekem egy olyan csaj kell, aki egy picit õrült(mondjuk melyik nem az:D), bringázás körül és körülöttem forog az élete, mindezt úgy hogy csinos is!!! De ilyen nem akad minden biciklisboltban...:(

Mert így lehetne a kellemest összekötni a mégkellemesebbel...hehe:D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
pink: te is használd a modot!!! Hát bringázni majd csak egy hét múlva viszem, de csüt. elméletileg tekerek már... fura mert mozgáshiányom van meg a lelkemnek is kéne, de most fontosabb a bnõm mint a bringázás hétköznap.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
én igazából egy kis országutit vennék... csak a feelig kedvéért! azt tetszene igazán!!

Deep! Avusnak igaza van, ha most egy picit keevesebbet szánsz sisakra, akkor belefér még a csõ is! vagy vedd egyszerre és kérj rá kedvezményt, vagy alkudj belõle amennyit csak tudsz! nekem be szokott jönni!

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
[quote name='rainman']Vagyok, valóban sokat vok a bnõmmel, fõleg ma ünnepeltünk h holnap leszünk egy hónapja együtt és megyünk Bécsbe, így lehet h csak késõ este leszek vagy egyáltalán nem...
QUOTE]
természetesen bringával, ugye?
én max egy 20-ast szánnék egy városi rombolóra
most már elég volt ebbõl

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

Rudy 14.900.- a Cratoni meg 15.990.- Nekem a Rudy jobban bejön kinézetre :)

vegyél rudy-t
deep rudy
nekem ma az állítócsavarból kicsúszott az egyik drót, és nem is lehet megcsinálni, ahogy nézem - hát, így most a fele fix lesz.
cratoni az is.
most már elég volt ebbõl

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Vagyok, valóban sokat vok a bnõmmel, fõleg ma ünnepeltünk h holnap leszünk egy hónapja együtt és megyünk Bécsbe, így lehet h csak késõ este leszek vagy egyáltalán nem...

Van egy eladó salamanderem!! Ma is legalább 3 kelly's-t láttam! Nép szamár lett belõle! "Kelly's a mi bringánk!" Na jó azért megtartom :)

Azt számolgattam h semmi értelme vennem egy Result-ot 45-ért h kíméljem a salamander-t mert 4e km után költöttem rá a felét mint amennyibe a másik kerülne és akkor inkább már a kényelem meg a feeling...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Mi lenne ha 10 körüli sisakot vennél, a fennmaradóból meg nyeregcsövet?

Szerk: Amúgy nagyjából biztos vok benne h mind2 sisak tökéletes, itt már tényleg az számít h melyik teccik.

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Rudy 14.900.- a Cratoni meg 15.990.- Nekem a Rudy jobban bejön kinézetre :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Rudy Projekt Kaena sisak vagy Cratoni Xenon szerintetek a jobb? :) Vagy t..a...jak a sisakos topicba? :D

Melyiket hogy mérik?

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Rudy Projekt Kaena sisak vagy Cratoni Xenon szerintetek a jobb? :) Vagy t..a...jak a sisakos topicba? :D

Szerintem mind a két sisak jo menj el probáld fel mind a kettõt és amelyik kényelmesebb,és élõben is jobban tetszik akkor azt vedd meg :) (hamár ennyi pénzt szánsz rá mindenképpen megéri)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
én a márkárol azt hallottam hogy elég jó, a típust nem ismerem... mennyi píz??

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Gondoltam, hogy a válasz nemleges lesz, de azért nagyon köszönöm, hogy válaszoltatok:)

Így nyugodt lélekkel megyek aludni:D

Csepelen még nem is voltam bringával, de most majdnem arra kanyarodtam... véletlen... de aztán megtaláltam a helyes utat és mégsem:D