A 400-ast csak azért ajánlottam, mert az biztos jó. Persze ha a rövidebb is elég akkor nem kell 400. Viszont a mostani annyira kilett húzva, hogy alig maradt valami a vázban.....az viszont gáz.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Indította
raycoon
, 2006. január 11. 20:55
Írta 2006. március 21. - 13:43

vendég_avus_*
Írta 2006. március 21. - 13:34

Én mondjuk nem láttam hogy mennyire van kihúzva az ülésed, és nagyon nem is méricskéltem, hogy te milyen magas vagy illetve a vázad mekkora, de az tény, hogy nem egészséges a csövet e bejelölésnél tovább kihúzni... Szóval told vissza bejelölésig, használd, és akkor döntsd el hogy kell-e 400-as nyeregcsõ. De vigyázz, ha nyeregcsövet veszel, mert millió átmérõméret van, uh ha magaddal viszed a bringádat az a tuti.
Írta 2006. március 21. - 13:25

Azért lehet a bringázásra költeni, rendesen.
Edit: Egyébként a lóvadnak nagyon szép szine van. Kedvencem a kék.
Remélem nem köveznek meg ezért a kijelentésért.....

Edit: Egyébként a lóvadnak nagyon szép szine van. Kedvencem a kék.

Remélem nem köveznek meg ezért a kijelentésért.....
Írta 2006. március 21. - 13:17

2Tailor: Hmmm... szóval egy 400-as nyeregcsõ...
felírtam ezt is
2 Rainman: Köszi, hogy feltetted az infokat, a publikus e-mail címem: petsmith@freemail.hu egyébként meg írtam priv.-t.
Kb. most úgy állok, hogy nem bírtam ki tegnap este már és tekertem egy kicsit, meg ma munkába is a "kecske"-vel jöttem már, de még mindig fáj a térdem. Így egyre jobban afelé hajlok, hogy amíg nem lesz normális sisakom, öltözékem (kb. jövõ hónap) addig kihagyom a túrákat és inkább ilyen margitszigeti kis edzéseket tartok. Na jo, azért egy-két lightosabb sík terepes túra mégis csak belefér azt hiszem

2 Rainman: Köszi, hogy feltetted az infokat, a publikus e-mail címem: petsmith@freemail.hu egyébként meg írtam priv.-t.
Kb. most úgy állok, hogy nem bírtam ki tegnap este már és tekertem egy kicsit, meg ma munkába is a "kecske"-vel jöttem már, de még mindig fáj a térdem. Így egyre jobban afelé hajlok, hogy amíg nem lesz normális sisakom, öltözékem (kb. jövõ hónap) addig kihagyom a túrákat és inkább ilyen margitszigeti kis edzéseket tartok. Na jo, azért egy-két lightosabb sík terepes túra mégis csak belefér azt hiszem

vendég_avus_*
Írta 2006. március 21. - 12:45

Írta 2006. március 21. - 12:38

Melyik honlapra? Vagy lemaradtam valamirõl?
Avus:
Nekem is volt Hauserem. 1 vinner.
Avus:
Nekem is volt Hauserem. 1 vinner.
vendég_avus_*
Írta 2006. március 21. - 12:11

Majd csinálok a honlapra egy olyan megoldást, hogy regisztráljuk a klubtagokat, kapnak egy azonosítót és egy jelszót (célszerûen ugyanazt ami itt is az azonosítójuk) és akkor a túrákra "online" lehet jelentkezni, mert így nehzékes hogy körbe kell kérdezgetni. Odamegy a tag, megnézi a túrát, majd bejelöli hogy "megyek". Késõbb visszavonhatja, így áttekinthetõbb a dolog, nem kell itt a fórumon rákérdezgetni, hogy ki jön.
Írta 2006. március 21. - 12:06

wow... tök jó a napom, csak fáj a fejem...
tegnap megmostam a cangát... és most tiszta:D
tegnap megmostam a cangát... és most tiszta:D
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 21. - 10:07

Írta 2006. március 21. - 09:51

Rainman:
Reggel 1 Imagine után mentem. Gondoltam is rád, hogy ha most itt lennél biztos nagyon boldog lennél
Edit: Köszi az oldal frissitést
Reggel 1 Imagine után mentem. Gondoltam is rád, hogy ha most itt lennél biztos nagyon boldog lennél

Edit: Köszi az oldal frissitést
Írta 2006. március 21. - 09:44

Tényleg modok!!
Lehetne ilyen csinálni?? Mármint a státuszokat variálni??
Biztos marha sok munka van vele, de azért legalább válaszoljatok, hogy mi van!!! Köszke
Rainman, szerintem pályát tévesztettél: téríted itt az embereket, mintha valami valási fõfejes:D:D
Lehetne ilyen csinálni?? Mármint a státuszokat variálni??
Biztos marha sok munka van vele, de azért legalább válaszoljatok, hogy mi van!!! Köszke
Rainman, szerintem pályát tévesztettél: téríted itt az embereket, mintha valami valási fõfejes:D:D
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 21. - 09:41

Írta 2006. március 21. - 09:40

Rainman!! xCsaby most is itt ül mellettem, és most is azt tömöm a fejébe, hogy használja azt a qrva módosít gombot, és nem fog rajta megsértõdni:D
Szóval ne ha valami baromságot követ el, akkor szóljatok neki nyugodtan
ui.: próbálok segíteni neki a fórum használatában, majd meglátjuk meddig bírom:D:D
Szóval ne ha valami baromságot követ el, akkor szóljatok neki nyugodtan
ui.: próbálok segíteni neki a fórum használatában, majd meglátjuk meddig bírom:D:D
Írta 2006. március 21. - 09:37

Üdv mindenkinek.
Én a hétvégi túrára még nem tudom, hogy megyek-e. Rengeteg programom van a hétre. Idõben jelezni fogom, hogy hogy alakul.
Deep:
Nem akarok észt osztani, de szerintem a nyeregszáradon lehet elkéne gondolkodni, mert szvsz amit használsz az rövid neked.
Annyira kilett húzva a jelölés fõlé, hogy a vázban maradt 2-3 cm szerintem kevés. Abba a vázba kéne min.400 -as csõ.
Peszre ez csak jótanács, te érzed.
Én a hétvégi túrára még nem tudom, hogy megyek-e. Rengeteg programom van a hétre. Idõben jelezni fogom, hogy hogy alakul.
Deep:
Nem akarok észt osztani, de szerintem a nyeregszáradon lehet elkéne gondolkodni, mert szvsz amit használsz az rövid neked.

Peszre ez csak jótanács, te érzed.

vendég_rainman_*
Írta 2006. március 21. - 08:44

Jaj szegényt mindenki figyelmezteti! Barátságosak vagyunk amúgy, csak ez fórum és nem chat!
kela: írdmeg az rst topikba légyszi h milyen a kormányra helyezett lock out-tal kapcs. a tapasztalatod! Tom h bowdenes megoldás csak érdekel h milyen használni meg ilyenek... Sztem nagyon sérülékeny, de biztos van olyan jó mint a régebbi sl.
kela: írdmeg az rst topikba légyszi h milyen a kormányra helyezett lock out-tal kapcs. a tapasztalatod! Tom h bowdenes megoldás csak érdekel h milyen használni meg ilyenek... Sztem nagyon sérülékeny, de biztos van olyan jó mint a régebbi sl.
Írta 2006. március 21. - 08:11

Az a lényeg, hogy ezzel is már majdnem 8000 km-t mentem.
NA az a lényeg, hogy ilyenkor nem kell 3-szor egymás leírni a véleményedet hanem szerk a gombot megnyomod és egy ablakon belül irsz.
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 21. - 06:11

Na végig olvastam a lemaradásomat...
újon téma: a fórum szabályzat, mûködés hasznos dolog, én sem olvastam el anno de gyorsan rájöttem h legalább át kéne futni...
Ha lehet használja újonc, nem újnc egyaránt a módosítást, mert feleslegesen szaporodnak a hozzászólások, meg nehezen olvasható, drága a tárhely
, na meg minden... szal tényleg jó dolog az és idézni vagy megszólítani is lehet a címzettet. (az elõzõmet amíg lehetett 3x módosítottam)
státusz: én azt szeretném ha "Kelly's Klub tag" lenne a nevem alatt, de sztem ezzel egy kívánság lavinát indítanánkés nem lennének már szakszonként változó státuszok csalk a modoknak sok melójuk h mindenkit mindig kedvtõl függõen állítani... De nem lehetne azért alanyi jogon a kelly's-eseknek aki szeretné ezt a klub tag dolgot betenni??
légyszi légyszi!! az jó lenne h 1x lehet ilyet és aki módosítani akar az elveszti ezt a jogot és visszaáll a hozzászólás utáni státuszozásra
VASÁRNAP! írjon privit az aki jön mert már én sem tom h kire kell majd várni meg kikkel kell beszélni útvonal meg hasonlók ügyben.
Jelengi résztvevõk: avus?, rainman, kmax, md88, a többiekben nem vagyok biztos uh. írjanak privit!
újon téma: a fórum szabályzat, mûködés hasznos dolog, én sem olvastam el anno de gyorsan rájöttem h legalább át kéne futni...
Ha lehet használja újonc, nem újnc egyaránt a módosítást, mert feleslegesen szaporodnak a hozzászólások, meg nehezen olvasható, drága a tárhely

státusz: én azt szeretném ha "Kelly's Klub tag" lenne a nevem alatt, de sztem ezzel egy kívánság lavinát indítanánkés nem lennének már szakszonként változó státuszok csalk a modoknak sok melójuk h mindenkit mindig kedvtõl függõen állítani... De nem lehetne azért alanyi jogon a kelly's-eseknek aki szeretné ezt a klub tag dolgot betenni??

VASÁRNAP! írjon privit az aki jön mert már én sem tom h kire kell majd várni meg kikkel kell beszélni útvonal meg hasonlók ügyben.
Jelengi résztvevõk: avus?, rainman, kmax, md88, a többiekben nem vagyok biztos uh. írjanak privit!
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 21. - 05:37

Fú kihagyok egy estér és akkor olvashatoki 4 oldalt... sztem nem fogok tudni szerkeszteni amíg végigolvasom de megpróbálok 1ben válaszolgatni...
avus: 2122# jól hangzik! már csak sarkantyú kéne a pácához
md: 2127# benger is van és sztem más is a "nagy elefántos" boltban volt egyszer nyáron nagy akció és akkor vettem 2 bengert és fényvisszaverõs, elvezetõs, zsebes... másnak is van a klubból, sztem tök jó és akcióban 2e ft körül volt kb.
al: #2141 természetesen téged is szeretettel várunk és mindenkit akinek kedve van hozzá
avus: 2122# jól hangzik! már csak sarkantyú kéne a pácához

md: 2127# benger is van és sztem más is a "nagy elefántos" boltban volt egyszer nyáron nagy akció és akkor vettem 2 bengert és fényvisszaverõs, elvezetõs, zsebes... másnak is van a klubból, sztem tök jó és akcióban 2e ft körül volt kb.
al: #2141 természetesen téged is szeretettel várunk és mindenkit akinek kedve van hozzá
Írta 2006. március 21. - 01:34

Hmmm... ez valami célzás lenne a hátsó kerekemre?ha elsõt nem, csak egy hátsó kereket vettél volna a bringához, látod...pont belefért volna a sisak, és még el is tudtál volna jönni.

Tobzódom a között, hogy megvárjam míg minden cuccom normális lesz és nem megyek most a következõ két túrára, vagy kockázatok

vendég_avus_*
Írta 2006. március 21. - 00:39

Na ilyenkor használd az "Ezt módosítom" opciót, hogy ne legyen egymás után három egysoros hozzászólás
.
Az én Hauserem is 30 eFt volt anno, õ is szépen megy még.

Az én Hauserem is 30 eFt volt anno, õ is szépen megy még.